Založ si blog

Neberte nám špinu, v ktorej žijeme, veď my občania, to tak nechceme

Výprask médiám alebo slobodu pre každého občana Slovenska, keď aj politológovia sa správajú ako mediálni zapredanci?

Keď konečne klamlivé a skorumpované médiá pocítia riadny výprask od občanov Slovenska, môžu občania prejsť cez rozum nielen politikom, ale všetkým skorumpovaným vykorisťovateľom vládnej moci!

O čom píšu sústavne médiá? O falošnej spravodlivosti a právnom štáte, ale pritom ani len nemajú potuchu o tom, čo je to právny štát!

Čo by sa stalo, keby o tom médiá písali? II. časť – pomoc – Blog.Pravda.sk

2. bod . . Programové vyhlásenie Vlády podľa potrieb občanov – pomoc – Blog.Pravda.sk

Podstrčia občanovi informáciu, ako sa prezidentka ide radiť na Ústavný súd, aby vytvorili dojem aká je na Slovensku spravodlivosť, ale nepripomenú občanom, že : veď, čo tam tá osoba vlastne robí, veď voľby prezidenta nemali byť, pretože ústavný súd nebol uznášania schopný, nemal nadpolovičnú väčšinu. Prečo sa má radiť tam, kde až po svojom zvolení do funkcie prezidentky doplnila ústavných sudcov?

video:

(Prečo sme odmietli médiá? – YouTube)

Neplatná prezidentka doplní stav ústavných sudcov a nechá si odobrovať svoje rozhodnutia?

Neplatná prezidentka poverí zostavením vlády už po druhýkrát premiéra, ktorý pochádza z tej istej neplatnej skorumpovanej pozliepanej falošnej a podvodnej politickej čvargy koaličného zlepenca, aby zostavil zmutovanú odnož tej istej neplatnej skorumpovanej pozliepanej falošnej a podvodnej politickej čvargy koaličného zlepenca?

Kto vie, že MVSr vtedy patrilo politickej strane Smer? Generálny prokurátor pán Maroš Žilinka, by už mal písať žalobu na konkrétnu osobu, ktorá na MVSr dala súhlas politickým stranám, ktoré porušovali v čase prihlásenia sa do parlamentných volieb v roku 2020 zákon o politických stranách, ale aj  naďalej porušujú zákon o politických stranách.

Nový premiér Eduard Heger nepotrebuje investigatívnych novinárov – zivot okolo nas – Blog.Pravda.sk

Kto z politológov nájde odvahu povedať a uvažovať o anulovaní parlamentných volieb a o tom, ako by mali všetci lídri politických strán, ktorí sa 29.2.2020 zúčastnili parlamentných volieb so svojimi neplatnými politickými stranami, byť predmetom vyšetrovania trestného činu porušenia zákona o politických stranách?

Morálne dno tvoria naše médiá a politici, ostatní sú obeťami ich , , demokratických“ zločinov – pomoc – Blog.Pravda.sk

Vytvárajú špinavú politiku na takej úrovni, aby jej občania uverili, ale na druhej strane robia kampaň politikom, ktorí tvrdia, že občania sa radi k takej špine pridajú.

video:

(LIVE sv. omša z Bratislavy o 19:30 – YouTube)

Chcete občania v roku 2024 rozhodovať o tom, čo má riešiť parlament?

Bez nás nikdy systém nezmeníte a nikdy občan nepocíti, čo je to , , dôstojný život“ ! – pomoc – Blog.Pravda.sk

Každý občan dostane podielový list štátu a . . . . . . – pomoc – Blog.Pravda.sk

 

Fico, Pellegrini, Danko: Odborníci o predčasných voľbách (pluska.sk)

 

. . . a práve preto, nie je vhodný čas na predčasné voľby ! – pomoc – Blog.Pravda.sk

1. diel Programové vyhlásenie Vlády podľa potrieb občanov – pomoc – Blog.Pravda.sk

Zhrnutie , aby ste to nehľadali , ( pre členov IOÚP a ÚŠS ) – pomoc – Blog.Pravda.sk

, , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri!

16.04.2024

Za čo môžeme ďakovať aj ich predchodcom! Investície kapitál a digitálna mena: Inštitút ochrany ústavných práv schváli výšku finančného kapitálu v podobe digitálnej meny na účet Úradu štátnej starostlivosti! Prevod z účtu Úradu štátnej starostlivosti sa posiela na účty starostom ( richtárom) a primátorom ( starostom) a z účtu Úradu štátnej [...]

Len svoj názor . . . !

14.04.2024

video: Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich europoslancov ? Nikdy nemargíroval,až na to doplatil Moje video pod názvom Juraj, ktoré bolo na youtube kanáli ,,Igor [...]

Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy!

11.04.2024

Pri referende o vstupe do európskej únie, si občania Slovenska mysleli, že sa budeme rovnať, a to hlavne platovo, ako v Nemecku! Ako ste si stačili všimnúť, digitalizácií sa nevyhneme, ale o všetkom môžeme rozhodovať my občania – voliči, a preto, by ste sa mali oboznámiť s našími reformami lebo inak naletíte na tie reformy, čo nám pripravili skorumpovaní politici [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.