Založ si blog

1. diel Programové vyhlásenie Vlády podľa potrieb občanov

Programové vyhlásenie Vlády podľa potrieb občanov v prípade úspešných volieb v roku 2024

Únia Štátnej Starostlivosti je jediná politická strana na Slovensku, ktorá sa zaujíma o naplnenie a realizáciu potrieb občanov – voličov Slovenska. Je to strana pre každého občana, ktorý chce svoje potreby vyriešiť a žiť dôstojný život.

Body, ktoré ľahšie občan pochopí

Matovičova vláda uvažuje XXII. diel . . . . . . . . . . . . . . . Ako vypracovať a prijať zákon , ktorý chcela predložiť JUDr. Mária Ritomská, keď bola ešte v parlamente poslankyňou?

Bod č.1. Zloženie vlády., retribučný zákon a kontrolu všetkých neplatných zmlúv, ktoré vznikli počas obdobia bezprávneho manipulovania s občanmi! Opozíciu tvorí občan a Inštitút ochrany ústavných práv je zo strany občanov najvyšší stupeň kontroly, po zmene Nr Sr na Úrad štátnej starostlivosti.

Najväčšiu , ,špinu za nechtami“ majú mediálni konšpirátori a samotné média!

Slovenská spravodlivosť je súťaženie v klamstvách! Dôkazom je samotné súdne konanie.

Dotieravé muchy . . . . . Matovičova vláda(ne) uvažuje! XXVII. diel

Bezprávie a korupcia ,,v osom hniezde “ a likvidácia čoho ? Aby sa tento program naplnil a občania ako najväčšie autority štátu v slobodných voľbách mohli zmeniť tento bezprávny a prehnitý systém na lepšiu a dokonalejšiu spoločnosť, potrebujú dôstojne žiť a tieto potreby musia byť v ústave definované všade tam, kde sa význam slov dôstojný život nachádza.

https://www.mojevideo.sk/video/2d3fa/boj_o_spravodlivost_1_10.html

Matovičova vláda uvažuje o II. diel. . . . . . . ideme národu ukázať, ako sa môže mať, ak to chce!

Sme tu pre všetkých občanov. Naša Únia Štátnej Starostlivosti prináša riešenia na súčasný zle nastavený politický systém. Neváhajte a pridajte sa k nám! Chceme zobudiť občanov, aby sa nenechali manipulovať, ale aby otvorili oči a odvážne pridali ruku k dielu. Píšte na ioupriesenia@gmail.com

Aby sa napravil celý zničený svet, odstránilo to zlé a dosiahlo to dobré, čo ľudia chcú, ale akosi sa im nechce ( po toľkých sklamaniach) spolupracovať alebo priložiť ruku k dielu( na to stačí šíriť články a informovať o tom nespokojných ľudí a dať im kontakt na ioup.riesenia@gmail.com ), je treba odstaviť a opustiť banky oligarchov a predbehnúť myšlienky lobistických a sionistických skupín. Na to je treba vyzdvihnúť  Slovensko pred svetom. Ten si rýchlo všimne, čo sa tu deje a ako sa nám to podarilo. Toto tu  je  v článkoch a stále pribúda v ďalších  článkoch, ktoré tu vidíte a čítate.

https://sk.wikipedia.org/wiki/Sionizmus

Súhlasíte alebo nesúhlasíte ?

Najnespokojnejší , najstarší a najnevedomejší občania, by sa mali registrovať prví! Všetci, ktorí tvrdia, že ich politika nezaujíma, by sa mali zaregistrovať do Únie Štátnej Starostlivosti a bez toho, že by nič nerobili a boli len do počtu, sa postupne dozvedia, že práve to, čo chcú a potrebujú , je tu pre nich rozpracované a pripravené okamžite riešiť. Keďže sú na Slovensku skoro všetky štandardné politické strany neplatné a porušujú naďalej zákon o politických stranách a zároveň aj porušujú zákon o voľbách a tak ich rozhodnutia nemajú  pre nás nádej na lepšiu budúcnosť! Je na nás občanoch, založiť politickú stranu, ktorá politiku odstráni a zameria sa na potreby občanov. Systém nedovolí normálne zmýšľajúcim občanom vytvoriť politickú stranu zbieraním podpisov, ale prostredníctvom nízkej životnej úrovne a médií, zabraňuje zviditeľňovať reálne myšlienky . Preto všetci členovia podpisy zbierať nemusia ak dosiahnu potrebný počet členov. ( 10.000 členov, je 10.000 podpisov) Takto sa postupne z každého mesta a obce na Slovensku dozviete ( v novembri na konferencií) všetky skutočné riešenia a spoločne napravíme , čo tu žiadne vlády nedokázali a nedokážu napraviť , ale to len preto, že nepovedia skutočnú pravdu občanom a nemajú vôľu skutočne občanom pomôcť lebo im ide len o mamonu.

U nás ani členské platiť nemusia a ak chcú, môžu dobrovoľne prispieť ľubovoľnou sumou.

————————————————————————————————————————————————————————————–

V tomto štáte sa dejú také neprístojnosti , už od nástupu agenta do úradu prezidenta ale najmä od roku 2018,keď sa lož vydáva za pravdu,novinári sa stali presstitutmi oligarchie,politici jedná nekompetentná rodina prisluhovačov strýčka Sama na čele z plačovkovým tajtrlíkom ,ktorým veria už len v osadách , milovníci telenoviel a reality show,nahubkový zákon na boj proti extremizmu je vedieť doslova na „každej hube „,zlosť a rozčarovanie občanov z tohto systému je na úrovni roka 1989…

Bez fotkyListopadový

prečo voľby až r.2024? Aby sa hlásili skutoční zodpovední občania túžiaci po zmene !

, , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri!

16.04.2024

Za čo môžeme ďakovať aj ich predchodcom! Investície kapitál a digitálna mena: Inštitút ochrany ústavných práv schváli výšku finančného kapitálu v podobe digitálnej meny na účet Úradu štátnej starostlivosti! Prevod z účtu Úradu štátnej starostlivosti sa posiela na účty starostom ( richtárom) a primátorom ( starostom) a z účtu Úradu štátnej [...]

Len svoj názor . . . !

14.04.2024

video: Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich europoslancov ? Nikdy nemargíroval,až na to doplatil Moje video pod názvom Juraj, ktoré bolo na youtube kanáli ,,Igor [...]

Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy!

11.04.2024

Pri referende o vstupe do európskej únie, si občania Slovenska mysleli, že sa budeme rovnať, a to hlavne platovo, ako v Nemecku! Ako ste si stačili všimnúť, digitalizácií sa nevyhneme, ale o všetkom môžeme rozhodovať my občania – voliči, a preto, by ste sa mali oboznámiť s našími reformami lebo inak naletíte na tie reformy, čo nám pripravili skorumpovaní politici [...]

OSN / Organizácia spojených národov /

USA vetovali palestínsku žiadosť o plné členstvo v OSN. Agresívna politika, zúri Abbás

19.04.2024 10:38

Palestínska samospráva vo štvrtok odsúdila Spojené štáty za vetovanie palestínskej žiadosti o plné členstvo v OSN a označila to za "agresiu", ktorá tlačí Blízky východ k "priepasti".

Spišský hrad

Oprava Spišského hradu sa tak skoro nezačne. Šimkovičová nariadila zopakovať súťaž

19.04.2024 10:30

Úspešný uchádzač vraj neposkytol v zákonnej lehote riadnu súčinnosť a požadované dokumenty.

strategický bombardér Tu-22M3m pád ruského lietadla, vojna na Ukrajine

VIDEO: Zostrelili sme Rusom strategický nadzvukový bombardér, hlási Ukrajina. Moskva priznala stratu

19.04.2024 10:20

Podľa ukrajinskej vojenskej rozviedky (HUR) bol bombardér zostrelený v oblasti 300 kilometrov od Ukrajiny.

bytovka, Čadca

Bytovku z centra Čadce idú zrovnať so zemou. Kam pôjdu jej obyvatelia?

19.04.2024 10:03

Problémový dom chce zdemolovať vlastník, hoci tam stále žijú niekoľkí ľudia. Náhradné bývanie hľadajú ťažko, mesto sa im snaží pomôcť.