Založ si blog

Súhlasíte alebo nesúhlasíte ?

Je veľa zlodejov na Slovensku , ale aj podvodníkov. Každý občan, ktorý sedí doma a len číta dobré myšlienky alebo kliká dobré videa či názory v článkoch, má vlastnosť, ktorá v ňom vďaka emócií vytvára kritika alebo pasívneho sympatizanta. Ak však ide o jeho názor verejne sa priznať alebo svoj súhlas vyjadriť, stáva sa bojkom. Takto je vlastne spoluvinník všetkého zla vo ( zatiaľ) svojej krajine.

Ale môže byť aj spolupáchateľ, ale o tom nevie. Práve preto, že mlčí a nepridá sa osobne na stranu dobrých názorov, riešení. Nepýtajte sa koľko je takých ľudí, čo svoju odvahu už písomne vyjadrili a čakajú na ďalších až sa pridajú. Je nás dosť, ale na to, aby sme to všetko mohli už  povedať nahlas, potrebujeme ešte aj Vás. Podrobnosti a postupy sa každý jeden dozvie vždy len na osobnom stretnutí.

Taktické postupy a riešenia, ako je to možné, sa dozvedajú len členovia. Člen , je občan – volič, ktorý keď už tieto informácie má, nemyslí na zradu, ale na deň, kedy si aj on môže už povedať : Tak predsa sme to dokázali !

Toto, čo si pozriete vo videu sa dá odbúrať, ale je na Vás, či súhlasíte alebo nesúhlasíte ?

toto video  bolo vytvorené už pred 7.rokmi :

názov videa si dajte cez google takto:

Moje video Vízia pre Slovensko alebo všetko sa dá, ak sa chce ! ( býva to blokované – prečo asi ?)

https://www.mojevideo.sk/video/28746/vizia_pre_slovensko_alebo_vsetko_sa_da_ak_sa_chce.html

riešenie je aj tu na fotografiách :

fotografie sú vlastníctvom IOUP

fotografie sú vlastníctvom IOUP

 

fotografie sú vlastníctvom IOUP

alebo v článkoch:

Matovičova vláda uvažuje XIII. diel . . . . Ako vytvoriť vlastnú menu a zabezpečiť ekonomicky Slovensko bez zadlžovania?

Matovičova vláda uvažuje XXII. diel . . . . . . . . . . . . . . . Ako vypracovať a prijať zákon , ktorý chcela predložiť JUDr. Mária Ritomská, keď bola ešte v parlamente poslankyňou?

Matovičova vláda uvažuje XXIII. diel . . . . o Slobode alebo o slobodných voľbách, ktoré národ vyžaduje?

Matovičova vláda uvažuje o retribučnom zákone ?

Kedy sa konečne klamlivé média zamerajú na to, že podvodník a klamár Matovič, Záborská a Budaj oklamali pri voľbách voličov? ? ?

 

 

ioup.riesenia@gmail.com

Všetci narodení od roku 1941 do roku 1971 , ktorí zažili minimálne viac ako len roky od Nežnej revolúcie , nebojte sa a registrujte sa !

Čo píše JUDr. Mária Ritomská alebo je pravda, že má na sebe mediálne embargo ?

Uverejnil používateľ Jozef Chlebík Sobota 18. januára 2020

Novinári priniesli zdvihnutý prst Anny Záborskej

Koho sme to zas vymenovali za sudcov?

spýtajte sa pána Bavolára : ,,Prečo nespolupracujete s Inštitútom Ochrany Ústavných Práv ? Koho sa tam bojíte ?“

https://medium.com/@boris_koroni/reakcia-na-martina-bavol%C3%A1ra-44d8d26530c2

Mudrovanie ministerky spravodlivosti Márie Kolíkovej o justícii v relácii u Hríba

Aby sa napravil celý zničený svet, odstránilo to zlé a dosiahlo to dobré, čo ľudia chcú, ale akosi sa im nechce ( po toľkých sklamaniach) spolupracovať alebo priložiť ruku k dielu( na to stačí šíriť články a informovať o tom nespokojných ľudí a dať im kontakt na ioup.riesenia@gmail.com ), je treba odstaviť A opustiť banky oligarchov a predbehnúť myšlienky lobistických A sionistických skupín. Na to je treba vyzdvihnúť  Slovensko pred svetom. Ten si rýchlo všimne, čo sa tu deje a ako sa nám to podarilo. To tu  je  v článkoch a stále pribúda v ďalších  článkoch, ktoré tu vidíte a čítate.

Matovičova vláda uvažuje o II. diel. . . . . . . ideme národu ukázať, ako sa môže mať, ak to chce!

Ako rýchlo naplniť potreby občanov EÚ, ale hlavne potreby slovenských občanov?

23.04.2024

Všetko sa dá, ak sa chce! https://slovensky-vecernik.sk/story/preco-by-sme-mali-donekonecna-pocuvat-o-strngani-klucov-v-roku-1989-ked-vsetko-ma-riesenie-a-da-sa-to-napravit , , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri! Len svoj názor . . . ! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich [...]

, , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri!

16.04.2024

Za čo môžeme ďakovať aj ich predchodcom! Investície kapitál a digitálna mena: Inštitút ochrany ústavných práv schváli výšku finančného kapitálu v podobe digitálnej meny na účet Úradu štátnej starostlivosti! Prevod z účtu Úradu štátnej starostlivosti sa posiela na účty starostom ( richtárom) a primátorom ( starostom) a z účtu Úradu štátnej [...]

Len svoj názor . . . !

14.04.2024

video: Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich europoslancov ? Nikdy nemargíroval,až na to doplatil Moje video pod názvom Juraj, ktoré bolo na youtube kanáli ,,Igor [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.