Založ si blog

Matovičoví voliči majú všetci po –

trebu  nosiť rúška. Keď kráčam po ulici bez rúška a oproti ide niekto s rúškom, div, že ma neobchádza cez druhú stranu ulice. Ako keby som bol nakazený. Veď nakazení občania sedia doma . Okrem toho sú občania informovaní prostredníctvom odborníkov cez internet.

https://www1.pluska.sk/spravy/z-domova/toto-matovica-zaboli-bukovskeho-odkaz-zatvorenych-obchodoch-najprv-upracte-svoju-izbu?itm_site=centrum&itm_template=hp&itm_modul=topbox&itm_area=top_vyber&itm_position=4&fbclid=IwAR1m3-XOal-07qukEaZLLuo2j7njhrGZsICe7SfLCjiGlVtDTOcmGpUwS_8

 

https://www.youtube.com/channel/UCaYEYc7sy0TKAmfIUEiahxA/videos

Súhlasíte alebo nesúhlasíte ?

Uverejnil používateľ Jozef Chlebík Štvrtok 21. mája 2020

 

Kauza doktorky Mikovitzovej

Skupina nevedomých občanov sa asi skôr zameriava na nepravdy z médií, ktoré prostredníctvom pokynov vládnej moci aj pravdivé informácie prekrúti na hoaxy, polopravdy a lžy.

Uverejnil používateľ Jozef Chlebík Sobota 29. júna 2019

Uverejnil používateľ Jozef Chlebík Štvrtok 20. júna 2019

Verím tomu, že tí s rúškami na ulici sú buď tak ustráchaní. Alebo sú to práve tí, čo volili Matoviča?

Spravodajstvo z ,, banánovej republiky " 11.diel.

Uverejnil používateľ Jozef Chlebík Streda 20. mája 2020

Mimoriadne pozitívne výsledky z výskumu Inštitútu Ochrany Ústavných Práv potvrdzujú, že všetky štandardné politické strany a všetky politické strany, ktoré bojujú vo volebnej kampani o priazeň voličov do každých parlamentných volieb , že riešenia na zaistenie nápravy za 30 rokov demokracie skopírovali skoro do posledného bodu. Jediný bod programových riešení, ktorého sa boja, použil  13.januára 2020 predseda vlády – premiér, keď vyšiel v ústrety štrajkujúcim autodopravcom. Ide o retribúciu, ktorou sa dá všetko, čo v štáte nefunguje napraviť. Je len na odvahe konkrétnej politickej strany, aby tento spôsob nápravy odvážne zaradila do svojho volebného programu. Preto cieľom Inštitútu Ochrany Ústavných Práv je získať , čo najviac členov do Inštitútu Ochrany Ústavných Práv  a zaškoliť ich s programom na prechod do politickej strany Únia Štátnej Starostlivosti, ktorá má v programe 11 bodov a tie ohrozujú aj politických strážcov vlády alebo parlamentu. Týmito strážcami sú lobistické skupiny, ktoré vytvárajú špeciálnu antikampaň na zneužitie dobého mena Inštitútu Ochrany Ústavných Práv alebo jeho aktívnych členov.

O akej spravodlivosti to rozprávajú na MSSr ?

Najnespokojnejší , najstarší a najnevedomejší občania, by sa mali registrovať prví! Všetci, ktorí tvrdia, že ich politika nezaujíma, by sa mali zaregistrovať do Únie Štátnej Starostlivosti a bez toho, že by nič nerobili a boli len do počtu, sa postupne dozvedia, že práve to, čo chcú a potrebujú , je tu pre nich rozpracované a pripravené okamžite riešiť. Keďže sú na Slovensku skoro všetky štandardné politické strany neplatné a porušujú naďalej zákon o politických stranách a zároveň aj porušujú zákon o voľbách a tak ich rozhodnutia nemajú  pre nás nádej na lepšiu budúcnosť! Je na nás občanoch, založiť politickú stranu, ktorá politiku odstráni a zameria sa na potreby občanov. Systém nedovolí normálne zmýšľajúcim občanom vytvoriť politickú stranu zbieraním podpisov, ale prostredníctvom nízkej životnej úrovne a médií, zabraňuje zviditeľňovať reálne myšlienky . Preto všetci členovia podpisy zbierať nemusia ak dosiahnu potrebný počet členov. ( 10.000 členov, je 10.000 podpisov) Takto sa postupne z každého mesta a obce na Slovensku dozviete ( v novembri na konferencií) všetky skutočné riešenia a spoločne napravíme , čo tu žiadne vlády nedokázali a nedokážu napraviť , ale to len preto, že nepovedia skutočnú pravdu občanom a nemajú vôľu skutočne občanom pomôcť lebo im ide len o mamonu.

U nás ani členské platiť nemusia a ak chcú, môžu dobrovoľne prispieť ľubovoľnou sumou.

Matovičova vláda uvažuje o téme IV. diel . . . . . Dôchodok , staroba, odpočinok , malo by sa to pomenovať , , šťastný život seniora”?

Matovičova vláda uvažuje o II. diel. . . . . . . ideme národu ukázať, ako sa môže mať, ak to chce!

Tak ako sa spieva v jednej známej pesničke zo slovenských krásnych piesni ( lebo dnes počujete všade len anglické piesne a slovenská je asi každá tretia) :

…,, viem , že niekde mám, liek na každú z rán, domov je tam, kde si stále sebou sám“…..

Aby sa napravil celý zničený svet, odstránilo to zlé a dosiahlo to dobré, čo ľudia chcú, ale akosi sa im nechce ( po toľkých sklamaniach) spolupracovať alebo priložiť ruku k dielu( na to stačí šíriť články a informovať o tom nespokojných ľudí a dať im kontakt na ioup.riesenia@gmail.com ), je treba odstaviť a opustiť banky oligarchov a predbehnúť myšlienky lobistických a sionistických skupín.

Na to je treba vyzdvihnúť  Slovensko pred svetom. Ten svet si rýchlo všimne, čo sa tu na Slovensku deje a ako sa nám to podarilo. Toto tu  je  v článkoch a stále pribúda v ďalších  článkoch, ktoré tu vidíte a čítate.

Viac riešení v 28 dieloch: „Matovičova vláda uvažuje? “

Netreba čakať alebo sledovať ako tu vznikajú nezmyselné úrady ( to by mohol byť aj takýto ) :

Úrad pre úrady a veci zbytočné , aby sa nespokojní občania mali kam chodiť vyplakávať, ak sa systémovo nabehne na digitálnych úradíkov, aby si postupne zvykali na nové technické zmeny.

Novinári priniesli zdvihnutý prst Anny Záborskej

Matovič – toto vykonajte pre svoju záchranu ! Vaša posledná možnosť !

 

Okamžite vieme každému nariadeniu Eú vyhovieť, ale aj každého z Eú podráždiť, ak tomu nariadeniu okamžite vyhovieme!

02.07.2024

Prečo ide o okamžité nariadenia? Lebo stále , aj keď nám to v predvolebných kampaniach viacerí kandidáti sľubovali, nemáme zrušený ústavný článok, ktorý nás, občanov Slovenska, voličov Slovenska, udržiava v neslobode! Aké nariadenie prišlo z Eú, keď dnes šéfuje Slovensku Kaliňák a ako dlho bude trvať PN pána Fica ? Ako zachrániť tisícky policajných výpovedí ? [...]

Ako zachrániť tisícky policajných výpovedí ?

25.06.2024

Počas uplatňovania základných ľudských práv som zistil, že policajt aj keby chcel plniť policajnú prísahu, nemá odvahu sa vzoprieť rozkazu, aj keď vie, že občan má pravdu a je občan v práve. Preosejme políciu! Policajný sľub – prísaha: „Sľubujem vernosť Slovenskej republike. Budem čestný, statočný a disciplinovaný. Svoje sily a schopnosti vynaložím na to, aby [...]

Kedy príde z europarlamentu na Slovensko ďalšia hanblivá správa o spolupráci slovenských europoslancoch

11.06.2024

Bude spoločnou témou pre slovenských europoslancov okamžité odstránenie chudoby na Slovensku ? Spätná väzba – ( čo si občan myslí? ) – ja Ťa volím, Ty mi pomôž ! Koho nám novinári pošlú do Európskeho parlamentu?

krizovatka-d1-d4

Diaľnica D1 v smere z Trnavy do Bratislavy je do obeda uzavretá

27.07.2024 07:04

Diaľnica D1 v úseku od 27. do 12,5. kilometra v smere z Trnavy do Bratislavy je do 12.00 h úplne uzavretá.

Russia Military

Škandál v Rusku: Putinov hrdina sedí za mrežami. Generál zamieňal hovädzie mäso za bravčové a kuracie

27.07.2024 06:25

Vladimir Putin za logistickú operáciu v Sýrii vyznamenal Dmitrija Bulgakova, teraz tento generál spoznáva pobyt vo vyšetrovacej väzbe.

Credit Suisse, UBS

Švajčiarske mesto Vernier zakázalo bilbordy, Zürich a Bern ho chcú nasledovať

27.07.2024 06:12

Nenápadné švajčiarske mesto Vernier s 38 000 obyvateľmi sa stalo prvou švajčiarskou obcou, ktorá vo svojich uliciach zakázala komerčnú reklamu.

Bomburáčik, Horehronie

Neviete kam na výlet? Horehronie ponúka letné hity. Zbojnícka strela, Bomburáčik či rodný dom slávnej slovenskej spisovateľky

27.07.2024 06:00

Kraj bohatý nielen na krásnu prírodu, ale aj rôzne atrakcie, ponúka tiež hviezdne divadlo pod Chramošským viaduktom s romantickým piknikom pod rúškom noci.