Založ si blog

Matovičoví voliči majú všetci po –

trebu  nosiť rúška. Keď kráčam po ulici bez rúška a oproti ide niekto s rúškom, div, že ma neobchádza cez druhú stranu ulice. Ako keby som bol nakazený. Veď nakazení občania sedia doma . Okrem toho sú občania informovaní prostredníctvom odborníkov cez internet.

https://www1.pluska.sk/spravy/z-domova/toto-matovica-zaboli-bukovskeho-odkaz-zatvorenych-obchodoch-najprv-upracte-svoju-izbu?itm_site=centrum&itm_template=hp&itm_modul=topbox&itm_area=top_vyber&itm_position=4&fbclid=IwAR1m3-XOal-07qukEaZLLuo2j7njhrGZsICe7SfLCjiGlVtDTOcmGpUwS_8

 

https://www.youtube.com/channel/UCaYEYc7sy0TKAmfIUEiahxA/videos

Súhlasíte alebo nesúhlasíte ?

Uverejnil používateľ Jozef Chlebík Štvrtok 21. mája 2020

 

Kauza doktorky Mikovitzovej

Skupina nevedomých občanov sa asi skôr zameriava na nepravdy z médií, ktoré prostredníctvom pokynov vládnej moci aj pravdivé informácie prekrúti na hoaxy, polopravdy a lžy.

Uverejnil používateľ Jozef Chlebík Sobota 29. júna 2019

Uverejnil používateľ Jozef Chlebík Štvrtok 20. júna 2019

Verím tomu, že tí s rúškami na ulici sú buď tak ustráchaní. Alebo sú to práve tí, čo volili Matoviča?

Spravodajstvo z ,, banánovej republiky " 11.diel.

Uverejnil používateľ Jozef Chlebík Streda 20. mája 2020

Mimoriadne pozitívne výsledky z výskumu Inštitútu Ochrany Ústavných Práv potvrdzujú, že všetky štandardné politické strany a všetky politické strany, ktoré bojujú vo volebnej kampani o priazeň voličov do každých parlamentných volieb , že riešenia na zaistenie nápravy za 30 rokov demokracie skopírovali skoro do posledného bodu. Jediný bod programových riešení, ktorého sa boja, použil  13.januára 2020 predseda vlády – premiér, keď vyšiel v ústrety štrajkujúcim autodopravcom. Ide o retribúciu, ktorou sa dá všetko, čo v štáte nefunguje napraviť. Je len na odvahe konkrétnej politickej strany, aby tento spôsob nápravy odvážne zaradila do svojho volebného programu. Preto cieľom Inštitútu Ochrany Ústavných Práv je získať , čo najviac členov do Inštitútu Ochrany Ústavných Práv  a zaškoliť ich s programom na prechod do politickej strany Únia Štátnej Starostlivosti, ktorá má v programe 11 bodov a tie ohrozujú aj politických strážcov vlády alebo parlamentu. Týmito strážcami sú lobistické skupiny, ktoré vytvárajú špeciálnu antikampaň na zneužitie dobého mena Inštitútu Ochrany Ústavných Práv alebo jeho aktívnych členov.

O akej spravodlivosti to rozprávajú na MSSr ?

Najnespokojnejší , najstarší a najnevedomejší občania, by sa mali registrovať prví! Všetci, ktorí tvrdia, že ich politika nezaujíma, by sa mali zaregistrovať do Únie Štátnej Starostlivosti a bez toho, že by nič nerobili a boli len do počtu, sa postupne dozvedia, že práve to, čo chcú a potrebujú , je tu pre nich rozpracované a pripravené okamžite riešiť. Keďže sú na Slovensku skoro všetky štandardné politické strany neplatné a porušujú naďalej zákon o politických stranách a zároveň aj porušujú zákon o voľbách a tak ich rozhodnutia nemajú  pre nás nádej na lepšiu budúcnosť! Je na nás občanoch, založiť politickú stranu, ktorá politiku odstráni a zameria sa na potreby občanov. Systém nedovolí normálne zmýšľajúcim občanom vytvoriť politickú stranu zbieraním podpisov, ale prostredníctvom nízkej životnej úrovne a médií, zabraňuje zviditeľňovať reálne myšlienky . Preto všetci členovia podpisy zbierať nemusia ak dosiahnu potrebný počet členov. ( 10.000 členov, je 10.000 podpisov) Takto sa postupne z každého mesta a obce na Slovensku dozviete ( v novembri na konferencií) všetky skutočné riešenia a spoločne napravíme , čo tu žiadne vlády nedokázali a nedokážu napraviť , ale to len preto, že nepovedia skutočnú pravdu občanom a nemajú vôľu skutočne občanom pomôcť lebo im ide len o mamonu.

U nás ani členské platiť nemusia a ak chcú, môžu dobrovoľne prispieť ľubovoľnou sumou.

Matovičova vláda uvažuje o téme IV. diel . . . . . Dôchodok , staroba, odpočinok , malo by sa to pomenovať , , šťastný život seniora”?

Matovičova vláda uvažuje o II. diel. . . . . . . ideme národu ukázať, ako sa môže mať, ak to chce!

Tak ako sa spieva v jednej známej pesničke zo slovenských krásnych piesni ( lebo dnes počujete všade len anglické piesne a slovenská je asi každá tretia) :

…,, viem , že niekde mám, liek na každú z rán, domov je tam, kde si stále sebou sám“…..

Aby sa napravil celý zničený svet, odstránilo to zlé a dosiahlo to dobré, čo ľudia chcú, ale akosi sa im nechce ( po toľkých sklamaniach) spolupracovať alebo priložiť ruku k dielu( na to stačí šíriť články a informovať o tom nespokojných ľudí a dať im kontakt na ioup.riesenia@gmail.com ), je treba odstaviť a opustiť banky oligarchov a predbehnúť myšlienky lobistických a sionistických skupín.

Na to je treba vyzdvihnúť  Slovensko pred svetom. Ten svet si rýchlo všimne, čo sa tu na Slovensku deje a ako sa nám to podarilo. Toto tu  je  v článkoch a stále pribúda v ďalších  článkoch, ktoré tu vidíte a čítate.

Viac riešení v 28 dieloch: „Matovičova vláda uvažuje? “

Netreba čakať alebo sledovať ako tu vznikajú nezmyselné úrady ( to by mohol byť aj takýto ) :

Úrad pre úrady a veci zbytočné , aby sa nespokojní občania mali kam chodiť vyplakávať, ak sa systémovo nabehne na digitálnych úradíkov, aby si postupne zvykali na nové technické zmeny.

Novinári priniesli zdvihnutý prst Anny Záborskej

Matovič – toto vykonajte pre svoju záchranu ! Vaša posledná možnosť !

 

Ako rýchlo naplniť potreby občanov EÚ, ale hlavne potreby slovenských občanov?

23.04.2024

Všetko sa dá, ak sa chce! https://slovensky-vecernik.sk/story/preco-by-sme-mali-donekonecna-pocuvat-o-strngani-klucov-v-roku-1989-ked-vsetko-ma-riesenie-a-da-sa-to-napravit , , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri! Len svoj názor . . . ! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich [...]

, , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri!

16.04.2024

Za čo môžeme ďakovať aj ich predchodcom! Investície kapitál a digitálna mena: Inštitút ochrany ústavných práv schváli výšku finančného kapitálu v podobe digitálnej meny na účet Úradu štátnej starostlivosti! Prevod z účtu Úradu štátnej starostlivosti sa posiela na účty starostom ( richtárom) a primátorom ( starostom) a z účtu Úradu štátnej [...]

Len svoj názor . . . !

14.04.2024

video: Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich europoslancov ? Nikdy nemargíroval,až na to doplatil Moje video pod názvom Juraj, ktoré bolo na youtube kanáli ,,Igor [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.