Založ si blog

O akej spravodlivosti to rozprávajú na MSSr ?

Už tu bolo plno politických strán, ktoré občanom voličom toho dosť nasľubovali, ale nikto nedokázal napraviť ten úžasný demokratický bodrel po totalite, ktorú poznajú skôr ročníky od 1941 do 1971, a len oni to môžu všetko znova napraviť ! A hlavne zmeniť na Novú spoločnosť.

Zbytočne sa tu  rozpráva o previerkach sudcov, keď ich kompetencia je na bode mrazu.

Ústavný súd zažije malé úpravy : ústavní sudcovia skončia vo väzbe?

Zbytočne sa tu rozpráva o preverovaní majetku, keď tu nie je vôľa a zákon na zhabanie majetku a pridelenie napríklad pre profesionálne rodiny, aby mohli vzorne vychovávať deti, ktoré sú opustené,

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/550001-ludskopravny-vybor-odsuhlasil-prieskum-u-tomanovej/?fbclid=IwAR3nil4GIgcKgxTjOGb0yif0YXZRvQE1-GK8ZkJ1x4CNG_5A9HZLvdtCji8

odlúčené od vlastných rodičov ( a to nechcem riešiť príčiny, lebo vždy sú skoro rovnaké- nie sú peniaze a zodpovednosť, nedá sa žiť).

 

Matovičova vláda chce, aby zákon a spravodlivosť platili pre každého rovnako alebo pri Matovičovej politike hlúpne celý národ?

 

Nezaznamenaná ekonomika – čo nám kto tají ? ?

A s týmto názorom vonkoncom nemôžem súhlasiť.

zrušením hotovosti prídeme úplne o slobodu II.

V tomto článku je povrchnosť. Ak chceme zabezpečiť občanom životné dôležité istoty a dôstojný život, nejde o to, že digitálna mena je potrebná, ale o to ako ju zavedieme do praxe a kto bude pri ,,moci“!

Kedy sa konečne klamlivé média zamerajú na to, že podvodník a klamár Matovič, Záborská a Budaj oklamali pri voľbách voličov? ? ?

Ak chceme odstrániť dlh Slovenska a to tak, aby sme ho mi a naše pokolenia nemuseli 1000 rokov splácať, je potrebné opustiť banky oligarchov a založiť si vlastnú menu.

MIMORIADNE dôležité vyhlásenie Medzinárodného menového fondu!

 

Matovičova vláda uvažuje XIII. diel . . . . Ako vytvoriť vlastnú menu a zabezpečiť ekonomicky Slovensko bez zadlžovania?

Zabezpečiť vzdelanostné odmeňovanie občanom, audity majetku a vzdelania, ale hlavne legislatívne upraviť a prijať po zmene parlamentu z NRSR na Úrad Štátnej Starostlivosti, novú verziu obnoveného retribučného zákona, ale to je skôr tu:

Matovičova vláda uvažuje o retribučnom zákone ?

, , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri!

16.04.2024

Za čo môžeme ďakovať aj ich predchodcom! Investície kapitál a digitálna mena: Inštitút ochrany ústavných práv schváli výšku finančného kapitálu v podobe digitálnej meny na účet Úradu štátnej starostlivosti! Prevod z účtu Úradu štátnej starostlivosti sa posiela na účty starostom ( richtárom) a primátorom ( starostom) a z účtu Úradu štátnej [...]

Len svoj názor . . . !

14.04.2024

video: Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich europoslancov ? Nikdy nemargíroval,až na to doplatil Moje video pod názvom Juraj, ktoré bolo na youtube kanáli ,,Igor [...]

Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy!

11.04.2024

Pri referende o vstupe do európskej únie, si občania Slovenska mysleli, že sa budeme rovnať, a to hlavne platovo, ako v Nemecku! Ako ste si stačili všimnúť, digitalizácií sa nevyhneme, ale o všetkom môžeme rozhodovať my občania – voliči, a preto, by ste sa mali oboznámiť s našími reformami lebo inak naletíte na tie reformy, čo nám pripravili skorumpovaní politici [...]

Krádeže áut USA - 2016

Zo závodu ukradli a predali súčiastky za trištvrte milióna eur, polícia obvinila šesť páchateľov

20.04.2024 15:18

V prípade preukázania viny hrozí obvineným trest odňatia slobody na desať až pätnásť rokov.

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

Peter Pellegrini

Ctite si zmluvu, odkázal Dankovi Raši: Problémom je, že sa vidí ako nástupca Pellegriniho. Majerský počul hlasy o konci Dolinkovej

20.04.2024 13:07, aktualizované: 15:06

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.