Založ si blog

2. bod . . Programové vyhlásenie Vlády podľa potrieb občanov

Programové vyhlásenie Vlády podľa potrieb občanov v prípade úspešných volieb v roku 2024

Únia Štátnej Starostlivosti je jediná politická strana na Slovensku, ktorá sa zaujíma o naplnenie a realizáciu potrieb občanov – voličov Slovenska. Je to strana pre každého občana, ktorý chce svoje potreby vyriešiť a žiť dôstojný život.

Body, ktoré ľahšie občan pochopí

 

Bod č.2. Príkaz médiám a podmienka vlastník je štát, štát sú občania. Poctivosť a zodpovednosť a mimoriadne vysielania na nasmerovanie občanov k dosiahnutiu všeobecného blaha a spokojnosti.

Keď sa z vrahov stávajú obete , treba robiť zmeny ( na svete) !

Protirečenia : sloboda slova a prejavu & cenzúra & ľudské práva & strach nevedomého občana !

Sloboda začína ak môžeme povedať NIE. . Inštitút ochrany ústavných práv bude mať v lete už 4 roky pôsobenia na Slovensku. Je známe, že finančné prostriedky od štátu , teda od vládnucej moci nedostaneme, ale od klientov občanov taktiež peniaze neberieme, preto sa snažíme peniaze získať z dobrovoľných príspevkov alebo z 2% z daní občanov, ktorí sa už o Inštitúte ochrany ústavných práv dozvedeli a chcú pomôcť pochopiť už pripravený program Inštitútu ochrany ústavných práv, ktorý má 10 bodov a jeho názov je Budúce programové vyhlásenie vlády, podľa potrieb občanov Slovenska.

Nevedomosťou sa stáva slovenský národ hlúpejším a hlúpejším.

https://www.mojevideo.sk/video/2d3fb/boj_o_spravodlivost_2_10.html

Sme tu pre všetkých občanov. Naša Únia Štátnej Starostlivosti prináša riešenia na súčasný zle nastavený politický systém. Neváhajte a pridajte sa k nám! Chceme zobudiť občanov, aby sa nenechali manipulovať, ale aby otvorili oči a odvážne pridali ruku k dielu. Píšte na ioupriesenia@gmail.com

Aby sa napravil celý zničený svet, odstránilo to zlé a dosiahlo to dobré, čo ľudia chcú, ale akosi sa im nechce ( po toľkých sklamaniach) spolupracovať alebo priložiť ruku k dielu( na to stačí šíriť články a informovať o tom nespokojných ľudí a dať im kontakt na ioup.riesenia@gmail.com ), je treba odstaviť a opustiť banky oligarchov a predbehnúť myšlienky lobistických a sionistických skupín. Na to je treba vyzdvihnúť  Slovensko pred svetom. Ten si rýchlo všimne, čo sa tu deje a ako sa nám to podarilo. Toto tu  je  v článkoch a stále pribúda v ďalších  článkoch, ktoré tu vidíte a čítate.

https://sk.wikipedia.org/wiki/Sionizmus

, , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri!

16.04.2024

Za čo môžeme ďakovať aj ich predchodcom! Investície kapitál a digitálna mena: Inštitút ochrany ústavných práv schváli výšku finančného kapitálu v podobe digitálnej meny na účet Úradu štátnej starostlivosti! Prevod z účtu Úradu štátnej starostlivosti sa posiela na účty starostom ( richtárom) a primátorom ( starostom) a z účtu Úradu štátnej [...]

Len svoj názor . . . !

14.04.2024

video: Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich europoslancov ? Nikdy nemargíroval,až na to doplatil Moje video pod názvom Juraj, ktoré bolo na youtube kanáli ,,Igor [...]

Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy!

11.04.2024

Pri referende o vstupe do európskej únie, si občania Slovenska mysleli, že sa budeme rovnať, a to hlavne platovo, ako v Nemecku! Ako ste si stačili všimnúť, digitalizácií sa nevyhneme, ale o všetkom môžeme rozhodovať my občania – voliči, a preto, by ste sa mali oboznámiť s našími reformami lebo inak naletíte na tie reformy, čo nám pripravili skorumpovaní politici [...]

SR Požiar Osada Stropkov Situácia Mimoriadna POX

Polícia začala v súvislosti s požiarom v Stropkove trestné stíhanie

19.04.2024 17:17

Po požiari, ktorý zničil deväť obydlí, ostalo bez strechy nad hlavou 49 tamojších obyvateľov, z nich 29 detí.

Ukrajinskí vojaci ďakujú Slovákom za zbierku na muníciu

Zbierka na muníciu raketovo rastie. Ďakujeme, bratia Slováci, odkazujú ukrajinskí vojaci z frontu

19.04.2024 16:30

Ciieľ bol najskôr vyzbierať jeden milión eur. Vzhľadom na obrovský ohlas a ochotu posielať peniaze obrancom, je zbierka bez finančného a časového limitu.

SR prezidentka kultúra predstavitelia prijatie BAX

Čaputová: Akékoľvek snahy ovládať kultúru sú prejavom nekultúrnosti

19.04.2024 15:31

Štát má vytvárať predpoklady a podmienky pre kultúru a nie ju politicky ovládať, vyhlásila prezidentka.

Irán / vlajka / zástava /

Iránsky konzulát v Paríži obkľúčila polícia. Muž sa tam vyhrážal, že sa vyhodí do povetria

19.04.2024 15:01, aktualizované: 15:20

Muža polícia zadržala. Zásahová jednotka ho prehľadala a žiadne výbušniny u neho nenašla.