Založ si blog

Keď sa z vrahov stávajú obete , treba robiť zmeny ( na svete) !

nadpis je citát Juraj Chlebík Brezina

Nemusíte fyzicky niekoho zabiť, aby bol z vás vrah, ale svojim konaním môžete zapríčiniť smrť iným.

Napríklad : politik podlieha lobistovi, a tak podporuje korupciu a pomocou byrokracie znižuje šancu na naplnenie sľubov, ktoré dal voličom. Svojim konaním môže predkladaním nezmyselných zákonov, ktoré nepochádzajú z návrhov voličov, zapríčiniť genocídu. Teda zapríčiní smrť iným.

Podobné je to aj pri kolektívnej vine  ako sú voľby do parlamentu. Volič nezodpovedným konaním pomôže niekomu do politického kresla v parlamente , a keďže sa rozhodol podľa toho, či má pekné oči alebo kravatu, zapríčiňuje tú istú chybu.

Svojim konaním napomohol politikovi, aby zapríčiňoval svojimi rozhodnutiami genocídu, a tak sa z voliča stáva obeť, ale aj vrah – spoluvinník.

Rozhovor pro ceskoaktualne.cz: “Matovič sa nikdy nezmení. On vždy bol takýto,” myslí si jeden z jeho bývalých zamestnancov

Poslankyňa Anna Záborská sa stala spolupáchateľkou zla

Kedy sa konečne klamlivé média zamerajú na to, že podvodník a klamár Matovič, Záborská a Budaj oklamali pri voľbách voličov? ? ?

O akej spravodlivosti to rozprávajú na MSSr ?

Žena v štátnej karanténe: Pán Matovič, dúfam, že vás čoskoro stretnem a napľujem vám do tváre

https://tadesco.org/marneho-okenko-12-05-2q2q-prirozena-inteligence-je-mnohem-vice-nez-vsechny-skoly-na-planete-zemi/?fbclid=IwAR2PoZojFbQ830XciCLqcRbwr87ZLDdew2O0NvJMiOutrrKP-X_vCNdPUOQ

 

Matovičova vláda uvažuje XIII. diel . . . . Ako vytvoriť vlastnú menu a zabezpečiť ekonomicky Slovensko bez zadlžovania?

Predpovedaná revolúcia sa uskutočňuje!

Viera nie je politika a cirkev, ak nepodporí slobodné voľby, by sa nemala miešať do politiky!

Mamojka „držal krok a šiel v rade“

Výbuch plynu v Prešove je vina demokratických politikov !

Už našli vyšetrovatelia konkrétny ventil na poschodí alebo v byte, keď prebiehajú už búracie práce po výbuchu plynu v Prešove ?

 

Okamžite vieme každému nariadeniu Eú vyhovieť, ale aj každého z Eú podráždiť, ak tomu nariadeniu okamžite vyhovieme!

02.07.2024

Prečo ide o okamžité nariadenia? Lebo stále , aj keď nám to v predvolebných kampaniach viacerí kandidáti sľubovali, nemáme zrušený ústavný článok, ktorý nás, občanov Slovenska, voličov Slovenska, udržiava v neslobode! Aké nariadenie prišlo z Eú, keď dnes šéfuje Slovensku Kaliňák a ako dlho bude trvať PN pána Fica ? Ako zachrániť tisícky policajných výpovedí ? [...]

Ako zachrániť tisícky policajných výpovedí ?

25.06.2024

Počas uplatňovania základných ľudských práv som zistil, že policajt aj keby chcel plniť policajnú prísahu, nemá odvahu sa vzoprieť rozkazu, aj keď vie, že občan má pravdu a je občan v práve. Preosejme políciu! Policajný sľub – prísaha: „Sľubujem vernosť Slovenskej republike. Budem čestný, statočný a disciplinovaný. Svoje sily a schopnosti vynaložím na to, aby [...]

Kedy príde z europarlamentu na Slovensko ďalšia hanblivá správa o spolupráci slovenských europoslancoch

11.06.2024

Bude spoločnou témou pre slovenských europoslancov okamžité odstránenie chudoby na Slovensku ? Spätná väzba – ( čo si občan myslí? ) – ja Ťa volím, Ty mi pomôž ! Koho nám novinári pošlú do Európskeho parlamentu?

vojna na Ukrajine, Grad

ONLINE: Šéf estónskej rozviedky: Putin má zdroje na vojnu aj v roku 2025, ale tiež ťažké straty

27.07.2024 07:10, aktualizované: 07:56

Ukrajine sa podarilo odvrátiť veľký ruský útok v Doneckej oblasti - Rusko napreduje, ale s veľkými stratami, uviedol šéf estónskej rozviedky Ants Kiviselg.

krizovatka-d1-d4

Diaľnica D1 v smere z Trnavy do Bratislavy je do obeda uzavretá

27.07.2024 07:04

Diaľnica D1 v úseku od 27. do 12,5. kilometra v smere z Trnavy do Bratislavy je do 12.00 h úplne uzavretá.

Russia Military

Škandál v Rusku: Putinov hrdina sedí za mrežami. Generál zamieňal hovädzie mäso za bravčové a kuracie

27.07.2024 06:25

Vladimir Putin za logistickú operáciu v Sýrii vyznamenal Dmitrija Bulgakova, teraz tento generál spoznáva pobyt vo vyšetrovacej väzbe.

Credit Suisse, UBS

Švajčiarske mesto Vernier zakázalo bilbordy, Zürich a Bern ho chcú nasledovať

27.07.2024 06:12

Nenápadné švajčiarske mesto Vernier s 38 000 obyvateľmi sa stalo prvou švajčiarskou obcou, ktorá vo svojich uliciach zakázala komerčnú reklamu.