Založ si blog

Morálne dno tvoria naše médiá a politici, ostatní sú obeťami ich , , demokratických“ zločinov

Občania sú na občanov veľmi zlí! Aj maličkosť dokáže okamžite vyvolať konflikt, a to aj medzi najbližšími príbuznými. Všetci sú veľmi podráždení.

Je to možno preto, že vidia do niektorých politických prehmatov, ktoré nám ponúkajú médiá, ale len tie, ktoré nám ukážu. Potom nám ponúknu plno divadelných predstavení o spravodlivosti a nakoniec dejstvo uzatvoria dlhodobým mlčaním. Skôr ignoráciou občanov a ignoráciou občianskych potrieb a záujmov.

Takto sa otvoria kauzy a počas toho prezradí, kto mal aký majetok, kto s kým mal dohodnutý biznis alebo sexuálnu aférku, ale prečo konkrétneho človeka nedokážu riadne vyšetriť, odsúdiť a následne uväzniť ?

Informovalo sa v klamlivých médiách, že poslušný pes z neplatnej politickej strany a podvodne zloženej vládnej koalície, prebral zodpovednosť za kulaka z Trnavy? – pomoc – Blog.Pravda.sk

 

Občianska neposlušnosť alebo následná kriminalita vychádza zo záujmu pre občana niečo urobiť, aby bol spokojný a neprotestoval. Korupciou sú takýto občania spokojní, ale iba ako určité kruhy tvrdia – naši.

Bude SAV uznaná za najdokonalejšiu na svete alebo za najskorumpovanejšiu počas vlády Matoviča? – pomoc – Blog.Pravda.sk

Korupcia vyhovuje všetkým. Myslia si, že zaistia budúcnosť svojim deťom, ale do kedy? Nie je lepšie zabezpečiť dôstojný život aj sebe a aj deťom ? Následky, ktoré vznikajú vplyvom neľudských skupín, vytvárajú medzi ľuďmi obrovskú nemorálnosť! Neľudské skupiny spomínam v nadpise článku. Ich vplyv na tvorbu ľudského blaha alebo naplnenie ľudských potrieb a dôstojného života, vytvára skôr morálne bahno a nie slušný život.

Igor Matovič vymyslel „bombu“ a novinári sa zhŕkli ako sliepky okolo neho – zivot okolo nas – Blog.Pravda.sk

Odstránenie príčiny  treba urobiť len s ľuďmi, ale sú ešte medzi nami ľudia?

Najcennejšie sú informácie , ale pre slovenské médiá sú to skôr dezinformácie a klamstvá – pomoc – Blog.Pravda.sk

 

Niekedy nepomôže ani vzdelanie, keď človek nechce vymyslieť nič lepšie, len zdieranie – pomoc – Blog.Pravda.sk

 

, , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri!

16.04.2024

Za čo môžeme ďakovať aj ich predchodcom! Investície kapitál a digitálna mena: Inštitút ochrany ústavných práv schváli výšku finančného kapitálu v podobe digitálnej meny na účet Úradu štátnej starostlivosti! Prevod z účtu Úradu štátnej starostlivosti sa posiela na účty starostom ( richtárom) a primátorom ( starostom) a z účtu Úradu štátnej [...]

Len svoj názor . . . !

14.04.2024

video: Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich europoslancov ? Nikdy nemargíroval,až na to doplatil Moje video pod názvom Juraj, ktoré bolo na youtube kanáli ,,Igor [...]

Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy!

11.04.2024

Pri referende o vstupe do európskej únie, si občania Slovenska mysleli, že sa budeme rovnať, a to hlavne platovo, ako v Nemecku! Ako ste si stačili všimnúť, digitalizácií sa nevyhneme, ale o všetkom môžeme rozhodovať my občania – voliči, a preto, by ste sa mali oboznámiť s našími reformami lebo inak naletíte na tie reformy, čo nám pripravili skorumpovaní politici [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.