Každý občan dostane podielový list štátu a . . . . . .

Občania, ktorí prišli o peniaze v BMG invest alebo o majetok pri kauze  Gorila, ale aj tí, ktorí prišli o zamestnanie a príjem, budú určite spokojní.

Občania dlho čakali, až konečne po rokoch sklamania príde niečo , čo im prinesie peňažnú náhradu, odmenu, či kapitál.

Teraz môžu povedať, že sa konečne dočkali a divedendu, ktorú budú dostávať od štátu v mesačnom vyplácaní si určite zaslúžia.

archív blogera

archív blogera

Tak jednoduché podmienky a tak dlho to trvalo?  Podielový list na štátnom zisku pre voliča, nie ako boli sľuby podvodného Matoviča.

3. Diel : Chceme si uplatniť 10% zľavu na všetky štátne poplatky pán Matovič! Alebo vás máme žalovať ?

Kedy sa konečne klamlivé média zamerajú na to, že podvodník a klamár Matovič, Záborská a Budaj oklamali pri voľbách voličov? ? ?

Každý občan Slovenska, ktorý podpíše vznik politickej strany Únia Štátnej Starostlivosti, napíše do podielového listu svoj OP preukaz a po voľbách do parlamentu , ak strana vyhrá voľby, bude občanovi vyplácaný podiel na zisku štátu v mesačnom cykle. Občan má len dve podmienky.

Uverejnil používateľ Jozef Chlebík Piatok 14. augusta 2020

Dať podpisom súhlas na vznik politickej strany Únia Štátnej Starostlivosti, tak ako je na podpisovom hárku a voliť potom vzniknutú politickú stranu Únia Štátnej Starostlivosti, pri voľbách do parlamentu.

Uverejnil používateľ Jozef Chlebík Piatok 14. augusta 2020

Podiel na zisku štátu v mesačnom cykle vyplácaný občanovi, bude počas jeho života až do skonania alebo ako zákon určuje.

 

Napríklad :

… trestanci prichádzajú o vyplácanie podielu po dobu väzby….

Myslím, že aj zástancovia švajčiarskeho modelu budú spokojní, veď je to presne to isté, po čom túžia,

Matovičova vláda uvažuje o téme IV. diel . . . . . Dôchodok , staroba, odpočinok , malo by sa to pomenovať , , šťastný život seniora”?

Matovičova vláda uvažuje o II. diel. . . . . . . ideme národu ukázať, ako sa môže mať, ak to chce!

Matovičova vláda uvažuje XIII. diel . . . . Ako vytvoriť vlastnú menu a zabezpečiť ekonomicky Slovensko bez zadlžovania?

Matovičova vláda uvažuje o retribučnom zákone ?

Spojme sa a vyhráme všetci 20. diel

 

 

Minimálna mzda – podiel na zisku štátu skôr, ako sa štát zbaví dlhu voči EÚ !

24.10.2024

– Minimálna mzda , ktorú nám prezentuje Mgr. Erik Tomáš, poslanec NR SR, od roku 2023 minister práce, sociálnych vecí a rodiny. Tvrdí, ale nepovie či netto alebo brutto , že : ,, PRAVICA VŽDY CHRÁNI BOHATÝCH, MY SME NA STRANE TVRDO PRACUJÚCICH ĽUDÍ! PLNÍME SĽUBY! SaS a KDH nepodporili razantné zvýšenie minimálnej mzdy. Opäť sa potvrdilo, že sú im prednejšie [...]

Výpovede , ktoré ešte nie sú, ale sa len s nima vyhrážajú, je vydieranie !

23.10.2024

Nech dajú lekári výpovede ! Je tu 120000 voľných pracovných miest, ale hlavne je tu ukrajinská elita, ktorá veľmi rada obsadí tieto miesta a ešte aj za menší nástupný plat ! To isté vyhrážanie skúšajú aj učitelia ! Nech, aj za nich je tu náhrada ! Prečo nech ? Lebo tejto vysokoškolskej elite na ničom inom nezáleží, iba na plate !Ale platy mohli mať všetci slovenskí [...]

Vyhráme voľby do parlamentu aspoň s 53-mi % -mi ?

22.10.2024

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRVJT934K1d2qZwiGK6ZBiNiFL30k2zdDhdwlNBn6gV6at_8VckT5SuyYQ&s Sme v Inštitúte ochrany ústavných práv (ďalej IOUP) radi , že aj osobnosti ako Peter Staněk či Matúš Šutaj Eštok, čítali naše články s riešeniami a pokúšajú sa ich napodobniť a realizovať! https://www.facebook.com/LodniChodic/videos/414981251034508 [...]

Dopravná nehoda

Auto zo SR usmrtilo pri obci Lentikápolna dôchodkyňu, neďaleko havaroval aj poľský autobus

24.10.2024 21:23

Vyše 50 cestujúcich a dvoch vodičov autobusu vyslobodili hasiči.

Izrael Gaza operácia rukojemníci záchrana vyslobodenie

Izrael chce obnoviť rokovania s Hamasom. Do katarskej Dauhy mieria aj šéfovia Mosadu a CIA

24.10.2024 21:15

Izrael chce obnoviť rokovania o prepustení rukojemníkov v Pásme Gazy.

Tomáš Drucker

Rokovanie parlamentu ukončilo vystúpenie Druckera. Minister kritizoval diskusiu o vládnej novele

24.10.2024 20:21

V piatok budú poslanci pokračovať v rokovaní od rána. Na programe majú opozičné návrhy na odvolanie Suska a Šimkovičovej.

parlament, národna rada, NR SR, budova

AllatRa na Slovensku: Ukrajinská sekta, ktorá zlákala aj prokurátorku, koaličných poslancov nezaujíma. Neprišli na výbor

24.10.2024 20:00

Napojenie prokurátorky na ukrajinskú sektu evidentne poslancov z koalície nezaujíma.