Založ si blog

Spojme sa a vyhráme všetci 20. diel

Ak  vyhrá voľby strana Únia Štátnej Starostlivosti, tak to , čo tu vlády sľubovali , sa po legislatívnej úprave (zákon 33/1948 Zb. ) tohto zákona veľmi zmení a týždeň, ktorý sa zapíše do histórie, bude o tom, že denne bude uväznených 400 tisíc ľudí, ktorí majú podiel na rozkrádaní  Slovenska, vraždení  občanov a kolaborácií so systémom proti ľudskosti. *

A preto môže mať niekto aj názor , že :

Nebudem voliť Chlebíka ! Veď on sám tvrdí : Nemusíte , ale analyzujte si volebné programy politických strán, aby ste vedeli, koho je to chyba, že sa k moci dostali a zas , čo sľúbili , to nesplnili! Voľte  tú politickú stranu , kde uvidíte JUDr.Máriu Ritomskú. Tam je istá náprava, tam sa myslí na každého občana.

Je nová slovenská vláda banda plagiátorských šašov a klamárov ?

Spojme sa a vyhráme všetci 16. diel

K tomu je potrebné prijať obrovské množstvo zodpovednosti a tú ľudia nechcú- boja sa jej, lebo už je v nich viac zla ako dobra, preto je vízia založená na myšlienke humánnej ekonomiky: hriechom hriech napraviť.

Európskou Úniou sa prehnala správa o obavách rozpadu EU, ale aj o novej konfederácii krajín EU, kde sa objavila vízia novej spoločnosti Juraja Chlebíka.

Tento občan SR by veľmi vážne ohrozil oligarchov a naštartoval ,, Nový a veľmi rýchly, ucelený REŠTART celej EU“.

Ak by to občania po prečítaní začali chápať, tak tento program by vo veľmi krátkom období predbehol minimálne o 50 rokov modernizáciu nie len v SR, ale aj všade vo svete.

Toto nové, ešte nepomenované spoločenské zriadenie, by zjednotilo spoločenstvo ľudí v celej Európe a  sa stalo najmodernejším svetovým útvarom.

V politických kruhoch sa uvažuje o zvýšenej pozornosti, preto že tento krok by zaznamenal v epoche dejín katastrofu a ľudia by mohli Juraja Chlebíka začať vnímať ako Ježiša Krista. Preto sa nevedia  politických kruhoch  rozhodnúť.

Na šťastie v domácej krajine sa Juraj Ch. stal sledovaným a zistilo sa, že nepohodlným aj vo vlastných kruhoch. Táto situácia zatiaľ nahráva do kariet oligarchom aj na domácej pôde SR a nie len v EU a zúfalo hľadajú riešenia.

Pretekanie politických strán  v SR a ich sledovanie si všetkého, čo sa deje vo svete, ale sa nedá okamžite riešiť nezbadali, že svet si všimol, čo sa deje u nich na domácej pôde a riešiť sa dá.

Odpoveď J.Ch.

Starí ekonómovia sú aj za, aj proti, lebo nedokážu si predstaviť niečo, čo by fungovalo – nič si z toho nerobím, viem ako by to mohlo fungovať a veľmi rýchlo: ľudia myslia sebecky a to ich brzdí a preto je utópiou práve ich myslenie.

K tomu je potrebné prijať obrovské množstvo zodpovednosti a tú ľudia nechcú- boja sa jej, lebo už je v nich viac zla ako dobra, preto je vízia založená na myšlienke humánnej ekonomiky: hriechom hriech napraviť.

Spojme sa a vyhráme všetci 17. diel

Spojme sa a vyhráme všetci 18. diel

Prečo je to pre niekoho utópia?

 Lebo stovky rokov si všetci myslia, že investovať treba do drahých kameňov, zlata, diamantov a zabudli na to najcennejšie ľudský um, vzdelanie, ľudská práca, cit a láska a spolunažívanie. Kto chce šíriť zlo, musí vyvolať dojem niečo vlastniť a niekoho ovládať. 

Juraj Chlebík je tŕň v oku Európskej Únie?

Keď vieme, že má prísť digitálna mena, prečo sa neodtrhneme s myšlienkami dopredu a nezabezpečíme si vlastné gazdovanie?  Tak sa nikdy nebudeme zadlžovať a budeme odborne vedieť gazdovať samostatne a hlavne štáty EU nás veľmi radi budú kopírovať. Veď sa zabezpečí dôstojný život všetkým občanom EU a vyradíme tak skorumpovaných oligarchov.

Spojme sa a vyhráme všetci 15. diel

*

Keď sa z vrahov stávajú obete , treba robiť zmeny ( na svete) !

11. bod . . Programové vyhlásenie Vlády podľa potrieb občanov

10. bod . . Programové vyhlásenie Vlády podľa potrieb občanov

Matovičova vláda uvažuje ako XXIV. diel . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Niccoló Machiavelli?

Malé ryby ako Kočner, sudcovia, sú už na , , odstrel“ , ale čo veľké ryby ?

Ak  vyhrá voľby strana Únia Štátnej Starostlivosti, tak to , čo tu vlády sľubovali , sa po legislatívnej úprave tohto zákona veľmi zmení a týždeň, ktorý sa zapíše do histórie, bude o tom, že denne bude uväznených 400 tisíc ľudí, ktorí majú podiel na rozkrádaní  Slovenska, vraždení  občanov a kolaborácií so systémom proti ľudskosti. *

*Aby sa mohol naplniť volebný program akejkoľvek politickej strany, treba obnoviť zákon 33/1948 Zb. zo dňa 31. decembra 1948

https://www.slov-lex.sk/pravne-predpisy/SK/ZZ/1948/33/19480402.html, 33/1948 Zb.

Čl. II.

  • 1

Na Slovensku  sa obnovuje účinnosť nariadenia Slovenskej národnej rady zo dňa 31. decembra 1948, č. 33 Zb. n. SNR vo znení predpisov ho meniacich a doplňujúcich, o potrestanie fašistických zločincov, okupantov, zradcov a kolaborantov a o zriadení ľudového súdnictva (ďalej nariadenie o ľudovom súdnictve) s týmito zmenami a doplnkami: ( doplniť presné znenie významov fašista, zločinec, okupant, zradca a kolaborant)

 

a)

Konať hlavné pojednávanie o činoch trestných podľa nariadenia o ľudovom súdnictve a rozhodovať o návrhoch na obnovu trestného konania prislúcha výlučne ľudovému súdu.

b)

Ľudový súd súdi v trojčlenných senátoch, zložených z predsedu, ktorý je sudca z povolania, a z dvoch sudcov z ľudu.

c)

Ak skončilo predchádzajúce rozhodnutie rozsudkom, súdia v senátoch päťčlenných, zložených z predsedu, ktorý je sudca z povolania, a zo štyroch sudcov z ľudu.

d)( upraviť podľa vízie ÚŠS- minister ľudských práv, súdy len okresné a podliehajú Úradu štátnej starostlivosti, ktorá nahrádza NRSR)

Ľudové súdy sa zriaďujú v sídlach krajských súdov; ich prednostov, námestníkov a sudcov z povolania ustanovuje na návrh povereníka spravodlivosti minister spravodlivosti zo sudcov v činnej službe. Sudcov z ľudu menuje povereník spravodlivosti zo zoznamov, zostavených okresnými národnými výbormi (správnymi komisiami).

e)(verejných obžalobcov nahrádza referendum, ktoré je po každom verejnom pojednávaní – podľa vízie ÚŠS)

Verejných obžalobcov ľudových súdov menuje minister spravodlivosti na návrh povereníka spravodlivosti zo štátnych zástupcov, zo sudcov v činnej službe alebo z osôb zapísaných v zozname advokátov.

f)

O trestnom konaní platia ustanovenia Trestného poriadku (zák. č. XXXIII/1896) s tou odchýlkou, že sa proti rozhodnutia ľudových súdov nepripúšťa riadny opravný prostriedok.( podľa vízie ÚŠS – doživotie vinník a rodina alebo trest smrti vinník a 25 rokov- doživotie rodina)

  • 2

Konanie pre činy trestné podľa nariadenia o ľudovom súdnictve, ktoré bolo pred nadobudnutím účinnosti tohto zákona právoplatne ukončené, možno na návrh verejného obžalobcu zaviesť alebo v ňom pokračovať aj bez podmienok a formálností obnovy.( podľa vízie ÚŠS- bez nároku na obnovu konania a amnestie)

  • 3

Trest smrti uložený ľudovým súdom vykoná sa do dvoch hodín po vyhlásení rozsudku. Na výslovnú žiadosť odsúdeného môže byť lehota predĺžená o ďalšiu hodinu. Ak sa konalo konanie v neprítomnosti obžalovaného, vykoná sa trest smrti do 24 hodín po dopadnutí odsúdeného. Výkon trestu treba však na primeraný čas odložiť, ak to žiada verejný obžalobca z dôležitého verejného záujmu. (podľa vízie ÚŠS – v bode ,,e“)

Ústavný súd zažije malé úpravy : ústavní sudcovia skončia vo väzbe?

https://tadesco.org/metody-tajnych-sluzeb-vyuzivane-k-rozvraceni-vlasteneckych-scen-v-eu/?fbclid=IwAR0KfeAbP1zLGCZwoBWgRzzVddTepRxkfU9wn1_vvRI83aeBu5IWcF-XxIA

video:

Akcia Dobytkár pokračuje, NAKA hľadala dokumenty aj v sídle SBS Bonul

Akcia Dobytkár pokračuje, NAKA hľadala dokumenty aj v sídle SBS BonulVyšetrovanie korupcie a úplatkov pri agrodotáciách v Pôdohospodárskej platobnej agentúre má pokračovanie. Za nitrianskou súkromnou bezpečnostnou službou Bonul stojí rodina Bödörovcov. Policajti hľadali dôkazy, ktoré súvisia s praním špinavých peňazí. Podľa medializovaných informácií je medzi ďalšími obvinenými aj Norbert Bödör.Jana Obrancová a Peter Žatko

Uverejnil používateľ Správy RTVS Piatok 3. júla 2020

Kedy sa konečne klamlivé média zamerajú na to, že podvodník a klamár Matovič, Záborská a Budaj oklamali pri voľbách voličov? ? ?

Najväčšiu , ,špinu za nechtami“ majú mediálni konšpirátori a samotné média!

Vážení politici! Vás dokážu už len dve veci uspokojiť.

24.03.2024

Všetky možné hádky sa mediálne dozvedáme, ale to najdôležitejšie, ako konečne zabezpečiť a naplniť potreby občanov, nie! Kto má viac viny na svojich pleciach? Média alebo kandidáti? Vážení politici! Vás dokážu už len dve veci uspokojiť. A to buď, že to už máte za sebou alebo, ak na to ešte len čakáte! No a čo mám na mysli? Obnovenie trestu smrti ! , , Čierny [...]

Média ! Nebojte sa priznať svoje zločiny! Píšte o nich a všetko sa dá zmeniť a napraviť!

19.03.2024

Lož má krátke nohy! Dovtedy sa chodí s krčahom po vodu, kým sa nerozbije! Napokon, nie nadarmo sa vraví: Judikát Jtk 20/2010 – Poľahčujúca okolnosť (§ 36 písm. l/ Tr. zák.) – priznanie sa obvineného k spáchaniu trestného činu a úprimna ľútosť. ,, Priznanie a oľutovanie spáchania skutku sa považuje za poľahčujúcu okolnosť. Pred tým ako podáte trestné [...]

Bublinková väznica !

14.03.2024

Drahí príbuzní, deti, vnúčatá, kolegovia a priatelia! Blíži sa deň, keď uplynie päť rokov od vtedy, ako nás tu spoločne, aj keď oddelene uväznili. Síce na seba vidíme naľavo, napravo, hore, dole, vpredu aj vzadu, ale nemôžme sa rozprávať a počuť. Tak vám tento list v nedeľu prečítajú megafónom, ako každému, kto chce využiť možnosť eutanázie do päť rokov po [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.