Založ si blog

11. bod . . Programové vyhlásenie Vlády podľa potrieb občanov

Programové vyhlásenie Vlády podľa potrieb občanov v prípade úspešných volieb v roku 2024

Únia Štátnej Starostlivosti je jediná politická strana na Slovensku, ktorá sa zaujíma o naplnenie a realizáciu potrieb občanov – voličov Slovenska. Je to strana pre každého občana, ktorý chce svoje potreby vyriešiť a žiť dôstojný život.

Body, ktoré ľahšie občan pochopí

 

Bod č.11. ročné návrhy – podmienené amnestie s kauciou

Neskúsený Matovič zadlžil Slovensko ako nikto pred ním. Hra v jeho €-kasíne graduje.

O akej spravodlivosti to rozprávajú na MSSr ?

Ako sa dá pozerať na realitu prostredníctvom reklám.

https://www.mojevideo.sk/video/31e3b/novy_svetovy_poriadok_svetovlada.html

Čo hovoríte na Matovičovo arogantné správanie. . . . . . . .

Sme tu pre všetkých občanov. Naša Únia Štátnej Starostlivosti prináša riešenia na súčasný zle nastavený politický systém. Neváhajte a pridajte sa k nám! Chceme zobudiť občanov, aby sa nenechali manipulovať, ale aby otvorili oči a odvážne pridali ruku k dielu. Píšte na ioupriesenia@gmail.com

Vymožiteľnosť práva alebo slovenský , , bordel “ ?

Aby sa napravil celý zničený svet, odstránilo to zlé a dosiahlo to dobré, čo ľudia chcú, ale akosi sa im nechce ( po toľkých sklamaniach) spolupracovať alebo priložiť ruku k dielu( na to stačí šíriť články a informovať o tom nespokojných ľudí a dať im kontakt na ioup.riesenia@gmail.com ), je treba odstaviť a opustiť banky oligarchov a predbehnúť myšlienky lobistických a sionistických skupín. Na to je treba vyzdvihnúť  Slovensko pred svetom. Ten si rýchlo všimne, čo sa tu deje a ako sa nám to podarilo. Toto tu  je  v článkoch a stále pribúda v ďalších  článkoch, ktoré tu vidíte a čítate.

https://sk.wikipedia.org/wiki/Sionizmus

zhrnutie :

11bodov Programové vyhlásenie Vlády podľa potrieb občanov, ktoré sa dajú riešiť okamžite v prípade úspešných volieb v roku 2024

Bod č.1. Zloženie vlády., retribučný zákon a kontrolu všetkých neplatných zmlúv, ktoré vznikli počas obdobia bezprávneho manipulovania s občanmi! Opozíciu tvorí občan a Inštitút ochrany ústavných práv je zo strany občanov najvyšší stupeň kontroly, po zmene Nr Sr na Úrad štátnej starostlivosti.

Bod č.2. Príkaz médiám a podmienka vlastník je štát, štát sú občania. Poctivosť a zodpovednosť a mimoriadne vysielania na nasmerovanie občanov k dosiahnutiu všeobecného blaha a spokojnosti.

Bod č.3. Výnimočný stav ( polícia, armáda, tajné služby, štátna kontrola, zrušenie nezávislosti súdov, daňový audit , nová mena, štátna starostlivosť)

Bod č.4. Sčítanie obyvateľstva ( nové doklady, práca, verejná kontrola, peniaze, spôsob platieb, výchovný a obnovný proces bezdomovcov, alkoholikov, narkomanov, cigánov)

Bod č.5. Práca , príjem,(príjem okamžite po prvom mesiaci , výmena peňažnej meny, ale bez výmenného kurzu ( každému rovnako po 300.000,- v novej mene po splnení podmienok ) + audity ( všetky dlhy osobné, firemné, zrušené)

Bod č.6. Štátna dotácia do každého rezortu 1.miliarda v novej mene. ( je asi 6.000 rezortov + do každej nemocnice a školy podľa potreby)

Bod č.7. Likvidácia starých budov a konštrukcii, recyklácia materiálu, realizácia a výroba nových technológii. Podpora výrobných procesov, obnova výroby a poľnohospodárstva, úvery s 0%-ným úrokom, ochrana detí, vzdelania mládeže a ochrana starých a nevládnych občanov.

Bod č. 8. Peniaze na účet každému občanovi, ktorý má minimálne 18 rokov, s platnosťou používania na 101. deň od získania nového dokladu totožnosti.

Bod. č. 9. Verejné – mediálne vysielané súdy vlastizradcov, kolaborantov a podvodníkov, či nájomných vrahov, oligarchov, ktorí sa podieľali na genocíde občanov počas celého štvrťstoročia. + odvysielanie odškodného občanom, za 26 rokov života v neslobode v bezprávnom štáte. Podmienky vyplatenia.

Bod č. 10. Celonárodné referendum o vine a treste mediálne odsúdených zločincov.

Bod č.11. ročné návrhy – podmienené amnestie s kauciou

 

Ako rýchlo naplniť potreby občanov EÚ, ale hlavne potreby slovenských občanov?

23.04.2024

Všetko sa dá, ak sa chce! https://slovensky-vecernik.sk/story/preco-by-sme-mali-donekonecna-pocuvat-o-strngani-klucov-v-roku-1989-ked-vsetko-ma-riesenie-a-da-sa-to-napravit , , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri! Len svoj názor . . . ! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich [...]

, , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri!

16.04.2024

Za čo môžeme ďakovať aj ich predchodcom! Investície kapitál a digitálna mena: Inštitút ochrany ústavných práv schváli výšku finančného kapitálu v podobe digitálnej meny na účet Úradu štátnej starostlivosti! Prevod z účtu Úradu štátnej starostlivosti sa posiela na účty starostom ( richtárom) a primátorom ( starostom) a z účtu Úradu štátnej [...]

Len svoj názor . . . !

14.04.2024

video: Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich europoslancov ? Nikdy nemargíroval,až na to doplatil Moje video pod názvom Juraj, ktoré bolo na youtube kanáli ,,Igor [...]

michelko

O zmenách vo Fonde na podporu umenia sa bude hlasovať až budúci štvrtok

24.04.2024 12:18

Presunúť hlasovanie zo stredy na budúci týždeň navrhol šéf parlamentného kultúrneho výboru Roman Michelko (SNS), ktorý je predkladateľom návrhu novely zákona o FPU.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

Vláda schválila zákon o Slovenskej televízii a rozhlase. Mení sa názov aj spôsob kreovania orgánov

24.04.2024 11:25, aktualizované: 11:41

Riaditeľa bude voliť deväťčlenná rada so štyrmi nominantmi Ministerstva kultúry.

Drienovec, výrub stromov

Postupy pri výrube drevín sa majú zjednodušiť. Cieľom je znížiť strety s medveďom i škody na plodinách

24.04.2024 11:07

Vyplýva to z novely zákona o ochrane prírody a krajiny, ktorý schválila vláda.

Peter Kmec, Ide o pravdu

Kmec v Ide o pravdu: Denne hovoríme s Bruselom o otvorených témach. Plán obnovy nazývam 'zle zapnutá košeľa'

24.04.2024 11:00

Bol som otvoreným kritikom prípravy Plánu obnovy, po jeho dôkladnej analýze vidíme, že viaceré ciele nie sú realizovateľné, hovorí Peter Kmec.