Založ si blog

Spojme sa a vyhráme všetci 21. diel

Dvanásťkrát osemdesiatročná

Bola veľmi krásna, ale báli sa jej aj v pekle . Za každú cenu sa chcela vydávať. Vysoká štíhla postava, uhrančivo jasné oči a čierne vlasy až do pása neostali bez povšimnutia žiadneho muža, ale ani žiadnej ženy. Pôsobila až vyzývavo. Muži sa jej báli. Ženy sa zdráhali a vyhýbali.

Nebolo to prvýkrát, čo ovdovela. Keď to bolo prvýkrát, ovdovela s Luciferom a po jeho smrti sa peklo rozpadlo a roztrúsilo po svete.

Vždy po smrti manžela sa priemerne dožila do osemdesiatky. Reinkarnáciou sa objaví znova v inom tele a túži po vydaji. Teraz sa zoznámila s Covidom 19.z rodu Covidovcov. Corona sa znova vydá.

Kedy však môžeme očakávať jej ďalšiu reinkarnáciu? Buď to bude obnoveným pekla a dosadeným nového Lucifera alebo predčasnými voľbami do parlamentu, až bude na Slovensku politická strana, ktorá spĺňa zákon o politických stranách a má v programe okrem odpúšťania, odmeňovania a trestania, aj realizáciu ľudských potrieb.

Spojme sa a vyhráme všetci 20. diel

, , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri!

16.04.2024

Za čo môžeme ďakovať aj ich predchodcom! Investície kapitál a digitálna mena: Inštitút ochrany ústavných práv schváli výšku finančného kapitálu v podobe digitálnej meny na účet Úradu štátnej starostlivosti! Prevod z účtu Úradu štátnej starostlivosti sa posiela na účty starostom ( rychtárom) a primátorom ( starostom) a z účtu Úradu štátnej [...]

Len svoj názor . . . !

14.04.2024

video: Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich europoslancov ? Nikdy nemargíroval,až na to doplatil Moje video pod názvom Juraj, ktoré bolo na youtube kanáli ,,Igor [...]

Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy!

11.04.2024

Pri referende o vstupe do európskej únie, si občania Slovenska mysleli, že sa budeme rovnať, a to hlavne platovo, ako v Nemecku! Ako ste si stačili všimnúť, digitalizácií sa nevyhneme, ale o všetkom môžeme rozhodovať my občania – voliči, a preto, by ste sa mali oboznámiť s našími reformami lebo inak naletíte na tie reformy, čo nám pripravili skorumpovaní politici [...]

munícia, 155

Slovensko sa zbierkou pripojilo k iniciatíve českej vlády na nákup munície pre Ukrajinu

16.04.2024 18:40

Do zbierky sa zapojilo už viac ako dvadsať krajín. Ako pripomenulo občianske združenie Mier Ukrajine, slovenská vláda sa pridať odmietla.

Rusko oteplenie záplavy Orenburg Tomsk rieka

Ruské úrady nariadili evakuáciu záplavami ohrozených lokalít na západe Sibíri

16.04.2024 18:20

Obyvatelia záplavami postihnutých regiónov sa sťažujú na nedostatok pomoci zo strany miestnych i federálnych úradov.

Gruzínsko, protest, ruský zákon

Gruzínsko schválilo návrh sporného zákona o zahraničných agentoch

16.04.2024 18:05

Krajina je zo zákona pobúrená a Západ sa ho obáva, pretože podkopáva šancu Gruzínska na pripojenie sa k EÚ.

Roman Michelko

Výbor pre kultúru odobril návrh na zmenu rozhodovacej právomoci vo Fonde na podporu umenia

16.04.2024 17:58

Finálne rozhodovanie o udelení dotácií FPU má prejsť z odborných hodnotiacich komisií na rozšírenú radu fondu, v ktorej budú mať prevahu nominanti ministerstva kultúry.