Založ si blog

Malé ryby ako Kočner, sudcovia, sú už na , , odstrel“ , ale čo veľké ryby ?

Veľké ryby určujú, koho nechajú, aby si mohol užiť nadobudnutý majetok, ale čo za to, musí urobiť malá ryba proti občanom ?

Neuviedol, ako to napokon robia všetci politici súčasných politických strán, že tam, kde je vlastníctvo výrobných prostriedkov výlučne v súkromných rukách a zisk si privlastňujú výlučne ich vlastníci, nikdy nešlo, nejde a ani nepôjde o národné a štátne záujmy. Tu ide vždy len o zisk, ktorý je hlavným dôvodom podnikania. Ide o navyšovanie zisku, bohatnutie, hromadenie kapitálu do čo najvyššej možnej miery. Vývoj jasne ukazuje, že so zvyšovaním bohatstva a kapitálu sa zisk koncentruje u monopolov, finančných skupín, bankového sektoru, vznikajú nadnárodné spoločnosti, medziodvetvové konzorciá, mohutné finančno-priemyslové a obchodné spoločnosti, ktoré silou kapitálu a svojho vplyvu ovládajú štáty. Nie naopak.

Nariadenia prezidentky, parlamentu a Vlády, sú neplatné, lebo sa podvodne dostali do čela štátu! Peniazmi a nadobudnutou mocou, zatajujú skutočnosti!

Kedy sa konečne klamlivé média zamerajú na to, že podvodník a klamár Matovič, Záborská a Budaj oklamali pri voľbách voličov? ? ?

Slovensko nie je výnimka. I ono je už dávno priamo i nepriamo riadené nadnárodnými monopolmi a finančnými skupinami. Zbytočne sa mnohí snažia tváriť, že to nevidia a nevedia. Dnes je to zrejme už aj v politike. Kapitál likviduje alebo „reguluje“ jedny politické strany a zakladá si „potrebné“ politické strany. S „vhodnými“ politikmi na čele týchto strán, teda aj na čele vládnych či opozičných koalícií. Kvôli ziskom, kvôli posilňovaniu vplyvu v ekonomike, kvôli získaniu moci v spoločnosti všetci takíto politici, nech sa javia pronárodní, národní, verní a vernejší, uprednostnia záujmy nadnárodných monopolov nad záujmami vlastnej krajiny a vlastných občanov.

Koho sme to zas menovali za sudcov!

https://www.psn.sk/16-aktuality/psn-o-ekonomike-a-kurupcii/139-ad-roztriestenost-mocibaznych

 

http://www.jordantimes.com/news/local/king-washington-post-op-ed-its-time-return-globalisation-time-lets-do-it-right

Matovičova vláda uvažuje XIII. diel . . . . Ako vytvoriť vlastnú menu a zabezpečiť ekonomicky Slovensko bez zadlžovania?

Nacistická pseudoveda zvaná ´Psychiatria´

Skutočný cieľ globalistov s ľudstvom!

Matovičova vláda uvažuje XV. diel. necháme ľudí povinne zaočkovať a skapať ?

Jozef Š. na fb napísal

Uznávam, že zákony treba dodržiavať a ja to rešpektujem. Ale ak si mocní tohto sveta rozhodnú zničiť ekonomiku na prechodnú dobu, aby niekoľkonásobne zbohatli tak sa môžem vyjadriť. Sme na Slovensku kde za 50 dní zomrelo 25 ľudí./pol človeka na deň/ Zahltili nás úplne dementnými, nepodstatnými a naviac nesúvisiacimi informáciami, aby národ vystrašili. V Talianskom parlamente vystúpil poslanec ktorý tvrdil že 96,1 % zomretých zomrelo na iné patológie a že prebieha informačná diverzia. Len na rakovinu zomiera denne na Slovensku 8 ľudí / 259 na každých 100.000 pri 5, 1mil obyvateľstva Slovenska/ Skoro všetky onkologické úkony boli zastavené. Ich stav nebol liečený. Je to normálny prístup priatelia?

Matovičova vláda uvažuje o retribučnom zákone ?

Všetci politici sú rovnakí

( https://www.youtube.com/watch?v=RByeE70wetY )

Dneska advokát, zajtra minister spravodlivosti, potom zase politik, momentálne podmienečne odsúdený človek – aj to je Lipšic. To je konflikt mnohých záujmov, takúto prokuratúru chceme? Hovorili sme o odpolitizovaní justície, prokuratúry – ústavný súd je stále spolitizovaný a teraz ideme spolitizovať prokuratúru ešte viac, že tam dosadíme Lipšica, resp. príjmeme zákon LEX LIPŠIC, aby sme mohli za generálneho prokurátora dosadiť politika? Toto je to odpolitizovanie prokuratúry dosadením politika za generálneho prokurátora? Prečo si sami prokurátori nemôžu zvoliť spomedzi svojich radov takého šéfa, akého oni pre svoju prácu naozaj chcú a potrebujú, ale musíme tam stále stŕkať nejakú politickú bábku, ktorá bude kryť trestnú činnosť a reálne brániť v činnosti prokurátorom, ktorý by chceli aj niečo riešiť? Sú prokurátori nejaké nesvojprávne bytosti, že potrebujú mať nad sebou nejakého generálneho prokurátora diktátora?

Vážení politici! Vás dokážu už len dve veci uspokojiť.

24.03.2024

Všetky možné hádky sa mediálne dozvedáme, ale to najdôležitejšie, ako konečne zabezpečiť a naplniť potreby občanov, nie! Kto má viac viny na svojich pleciach? Média alebo kandidáti? Vážení politici! Vás dokážu už len dve veci uspokojiť. A to buď, že to už máte za sebou alebo, ak na to ešte len čakáte! No a čo mám na mysli? Obnovenie trestu smrti ! , , Čierny [...]

Média ! Nebojte sa priznať svoje zločiny! Píšte o nich a všetko sa dá zmeniť a napraviť!

19.03.2024

Lož má krátke nohy! Dovtedy sa chodí s krčahom po vodu, kým sa nerozbije! Napokon, nie nadarmo sa vraví: Judikát Jtk 20/2010 – Poľahčujúca okolnosť (§ 36 písm. l/ Tr. zák.) – priznanie sa obvineného k spáchaniu trestného činu a úprimna ľútosť. ,, Priznanie a oľutovanie spáchania skutku sa považuje za poľahčujúcu okolnosť. Pred tým ako podáte trestné [...]

Bublinková väznica !

14.03.2024

Drahí príbuzní, deti, vnúčatá, kolegovia a priatelia! Blíži sa deň, keď uplynie päť rokov od vtedy, ako nás tu spoločne, aj keď oddelene uväznili. Síce na seba vidíme naľavo, napravo, hore, dole, vpredu aj vzadu, ale nemôžme sa rozprávať a počuť. Tak vám tento list v nedeľu prečítajú megafónom, ako každému, kto chce využiť možnosť eutanázie do päť rokov po [...]

20. rokov od vstupu Slovenska do NATO, prezidentka Zuzana Čaputová, Marián Kurilla

Garancia bezpečnosti či strata suverenity? Slovensko chráni povestný „bezpečnostný dáždnik“ z NATO už dvadsať rokov

29.03.2024 09:30

NATO presadzuje predovšetkým mierové riešenie sporov. Ak však diplomatické úsilie zlyhá, disponuje vojenskými silami pre zabezpečovanie krízového manažmentu.

Maryland most

Maryland dostane od vlády po zrútení mosta 60 miliónov dolárov

29.03.2024 08:37

Dvoch robotníkov sa podarilo zachrániť, u ďalších šiestich už úrady potvrdili úmrtie.

Fabrika Kia - Teplička nad Váhom

Vláda chce zaplátať migrantmi zo Strednej Ázie dieru na trhu práce. Ako útok v Moskve zmení tento zámer?

29.03.2024 08:00

Po tom, čo skupina teroristov pôvodom z Tadžikistanu zabila v Moskve 139 ľudí, sa slovenské zložky rozhodli posilniť bezpečnostné opatrenia

Rusko, Ukrajina

ONLINE: Takmer 100 dronov a rakiet. Masívny ruský útok opäť cielil na ukrajinskú energetiku. Poliaci poslali do vzduchu lietadlá

29.03.2024 07:45, aktualizované: 10:02

Rusko masívne útočí na ukrajinskú energetiku, ktorá je v zložitej situácii. Keď Rusi spúšťajú útoky, Poliaci posielajú do vzduchu lietadlá.