Založ si blog

Matovičova vláda uvažuje XV. diel. necháme ľudí povinne zaočkovať a skapať ?

Každý sme niečím jedinečný. Nevzdávať sa a vydržať!

https://www.youtube.com/watch?v=c3j_2wQw91o&feature=share&fbclid=IwAR3o_R5aNAHpmHzGxt4jwjjNir02Ba_98uRuQLkzHTAkLEXHbG9fennDb2M

Nebuďme pasívny k vlastnému životu ! 

Nebojte sa popasovať s problémami, lebo len tak môžete dosiahnuť veci ešte nedosiahnuteľné. Natrafíte občas na ľudí, ktorí majú, alebo mali podobné problémy ako vy, a ktorí vás pochopia?

Má zmysel učiť sa nové informácie, ktoré neskôr využijete. Nikdy sa nevzdávajte! Ani keď veľa krát zablúdite. Každý deň si skúste dať za cieľ, že dáte svojej rodine, i sebe, nový impulz. Začnite hoci aj dnes. Nenechajte cudzie záležitosti plynúť,že sa samé vyjasnia !

Vnútornému nepokoju môžete čeliť zdravou sebadisciplínou, prehodnocovaním, a ovládnutím sa. Snažíte sa splniť mnoho úloh naraz. Výsledkom nakoniec je, že nestíhate nič, ak tomu ešte občas aj nervózne zavrčíte, väčšinou na toho, kto si to nezaslúži.

https://www.youtube.com/watch?v=C4QNCU1mik4

 

https://volajte112.blog.pravda.sk/2020/03/27/matovicova-vlada-uvazuje-o-teme-iv-diel-dochodok-staroba-odpocinok-malo-by-sa-to-pomenovat-stastny-zivot-seniora/

 

https://picuscapital.sk/category/slovensko/

Okamžite vieme každému nariadeniu Eú vyhovieť, ale aj každého z Eú podráždiť, ak tomu nariadeniu okamžite vyhovieme!

02.07.2024

Prečo ide o okamžité nariadenia? Lebo stále , aj keď nám to v predvolebných kampaniach viacerí kandidáti sľubovali, nemáme zrušený ústavný článok, ktorý nás, občanov Slovenska, voličov Slovenska, udržiava v neslobode! Aké nariadenie prišlo z Eú, keď dnes šéfuje Slovensku Kaliňák a ako dlho bude trvať PN pána Fica ? Ako zachrániť tisícky policajných výpovedí ? [...]

Ako zachrániť tisícky policajných výpovedí ?

25.06.2024

Počas uplatňovania základných ľudských práv som zistil, že policajt aj keby chcel plniť policajnú prísahu, nemá odvahu sa vzoprieť rozkazu, aj keď vie, že občan má pravdu a je občan v práve. Preosejme políciu! Policajný sľub – prísaha: „Sľubujem vernosť Slovenskej republike. Budem čestný, statočný a disciplinovaný. Svoje sily a schopnosti vynaložím na to, aby [...]

Kedy príde z europarlamentu na Slovensko ďalšia hanblivá správa o spolupráci slovenských europoslancoch

11.06.2024

Bude spoločnou témou pre slovenských europoslancov okamžité odstránenie chudoby na Slovensku ? Spätná väzba – ( čo si občan myslí? ) – ja Ťa volím, Ty mi pomôž ! Koho nám novinári pošlú do Európskeho parlamentu?

počasie, teplo, horúčavy, leto, kúpanie

Slovensko opäť potrápia horúčavy, teplota môže počas víkendu vystúpiť až na 36 stupňov

27.07.2024 11:27

Meteorológovia vydali pre viaceré okresy výstrahy druhého stupňa.

Austria Tokyo Olympics Belarus Runner

Stovky Slovákov možno teraz zo Schwechatu neodletia na dovolenku. Čo im hrozí na rakúskom letisku?

27.07.2024 11:00

Rakúska polícia nasadí takmer 700 svojich príslušníkov, ktorí majú úlohu zabrániť narušeniu plynulého fungovania veľkého letiska.

Peter Gregor, ta3

Podplukovník Gregor: Kto lietal na migoch, si do F-16 nesadne. Výcvik sme postavili na nových a mladých ľuďoch

27.07.2024 10:00

Na F-16 sa lieta úžasne. Vieme s nimi robiť veci, ktoré sme doteraz nemohli so žiadnym iným strojom, povedal pre ta3 veliteľ letky F-16 Peter Gregor.

Biden

Biden plánuje justičné zmeny a obmedzenie prezidentskej imunity

27.07.2024 09:35

Americký prezident predstaví verejnosti svoje reformné plány týkajúce sa Najvyššieho súdu.