Založ si blog

Spojme sa a vyhráme všetci 18. diel

Ak chceme napraviť spoločnosť, a to je veľmi široký pojem, lebo spoločnosť je aj rodina, pracovisko a zamestnávatelia & zamestnanci a samotný štát. Štát sme my všetci.

Potrebujeme odstrániť dve pomocníčky korupcie :

– Chamtivosť
– Závisť

Ide o obnovenie morálky a vytváranie cností, ktoré národ posilňujú a vytvárajú v ňom hodnoty , ktoré sa zakorenia ako morálne dedičstvo, a aby sa nová generácia nehanbila za historické chyby svojich predkov.

Európska únia chce zaviesť časom elektronickú menu , ale už teraz sa na to poniektoré štáty ohlasujú a chcú si hotovosť zachovať a dať jej zachovanie do Ústavy.
https://www.etrend.sk/…/rakusania-chcu-do-ustavy-zakotvit-p…
Práve hotovosť je krmivo korupcie. Odstránením hotovosti sa odstráni závisť, ale aby sa odstránila aj chamtivosť, treba zrušiť daňový systém, ktorý je dnes a zaviesť len jednu daň. A to z prevodu elektronických platieb a transakcii.
https://www.extraplus.sk/cla…/venezuela-vytvori-vlastnu-menu
http://www.netky.sk/…/estonsko-nemoze-vytvorit-vlastnu-digi…
Ako to však dokázať , keď – citujem:

„Žiaden členský štát nemôže zaviesť svoju vlastnú menu. Menou eurozóny je euro,“ vyhlásil Mário Draghi, prezident Európskej centrálnej banky.
Nemá však pravdu, ale strach. Každá zmluva je preto zmluvou, aby sa dala aj zrušiť. Práve preto je treba obnoviť zákon o retribúcii, aby sa podvodné zmluvy a zásahy do Ústavy bez vedomia a schválenia občanmi v referende, dali napraviť!
Prečo sa prijímajú v parlamente zákony, keď sú proti občanom a nie k zabezpečovaniu dôstojného života? Prečo musíme čerpať eurofondy a vytvárať dlh krajine, keď je to len o tom, kto nám čo dovolí a koľko si pritom ukradne ?
Moc pochádza od občanov , tak stojí v našej Ústave, ale v ďalších článkoch je im odobratá. To sa tiež dá zmeniť retribučným zákonom.

Občan by sa nezadlžoval, ak by platilo, že má nárok na prácu a za ňu takú odmenu, aby mohol dôstojne žiť. Toto je tiež spochybnené a dá sa to zmeniť retribučným zákonom. Tak ako sa dá aj definícia ,, dôstojný život „ presne definovať, tak sa dá ak sa chce všetko napraviť a vylepšiť a to do roka ak je vôľa občanov.

Matovičova vláda uvažuje o II. diel. . . . . . . ideme národu ukázať, ako sa môže mať, ak to chce!

Matovičova vláda uvažuje XIII. diel . . . . Ako vytvoriť vlastnú menu a zabezpečiť ekonomicky Slovensko bez zadlžovania?

Video:

 

Matovičova vláda uvažuje o retribučnom zákone ?

Organizačná štruktúra , , Nového štátu“ podľa národného programu

Prečo máme kupovať zlato, keď nám môžu platiť zlatom?

Spojme sa a vyhráme všetci 16. diel

Vážení politici! Vás dokážu už len dve veci uspokojiť.

24.03.2024

Všetky možné hádky sa mediálne dozvedáme, ale to najdôležitejšie, ako konečne zabezpečiť a naplniť potreby občanov, nie! Kto má viac viny na svojich pleciach? Média alebo kandidáti? Vážení politici! Vás dokážu už len dve veci uspokojiť. A to buď, že to už máte za sebou alebo, ak na to ešte len čakáte! No a čo mám na mysli? Obnovenie trestu smrti ! , , Čierny [...]

Média ! Nebojte sa priznať svoje zločiny! Píšte o nich a všetko sa dá zmeniť a napraviť!

19.03.2024

Lož má krátke nohy! Dovtedy sa chodí s krčahom po vodu, kým sa nerozbije! Napokon, nie nadarmo sa vraví: Judikát Jtk 20/2010 – Poľahčujúca okolnosť (§ 36 písm. l/ Tr. zák.) – priznanie sa obvineného k spáchaniu trestného činu a úprimna ľútosť. ,, Priznanie a oľutovanie spáchania skutku sa považuje za poľahčujúcu okolnosť. Pred tým ako podáte trestné [...]

Bublinková väznica !

14.03.2024

Drahí príbuzní, deti, vnúčatá, kolegovia a priatelia! Blíži sa deň, keď uplynie päť rokov od vtedy, ako nás tu spoločne, aj keď oddelene uväznili. Síce na seba vidíme naľavo, napravo, hore, dole, vpredu aj vzadu, ale nemôžme sa rozprávať a počuť. Tak vám tento list v nedeľu prečítajú megafónom, ako každému, kto chce využiť možnosť eutanázie do päť rokov po [...]

Peter Kotlár

Kotlár identifikoval zásahy do ľudských práv a slobôd počas pandémie covidu

28.03.2024 19:02

„Odbornej konferencie“ sa zúčastnila aj ministerka kultúry Šimkovičová.

APTOPIX Russia Ukraine War

List z Charkova: Ako sa žije v tme?

28.03.2024 18:00

Po masívnych raketových útokoch žije Charkov zväčša v tme, no ja sa aj tak usmievam. Možno už len nevládzeme plakať.

1. netradicny porod Krompachy

Zámena pacientiek v pražskej nemocnici viedla u jednej k potratu

28.03.2024 17:47

Zamestnanci nemocnice nedodržali interné predpisy a lekári preto operovali nesprávnu pacientku.

polícia, evakuácia, vyhrážky, UK, fakulta

Polícia v Bratislave zadržala medzinárodne hľadaného občana Bosny a Hercegoviny

28.03.2024 17:32

V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na 15 rokov.