Založ si blog

3. Diel : Chceme si uplatniť 10% zľavu na všetky štátne poplatky pán Matovič! Alebo vás máme žalovať ?

názor občana, ktorý kritizoval 2.diel https://volajte112.blog.pravda.sk/2020/03/10/2-diel-uplatnia-si-obcania-10-zlavu-na-vsetkych-statnych-poplatkoch-a-ako-na-to/?fbclid=IwAR20eLLLJnc_lz16V5101Mxk_cRS4GAJBkV3r94eguWWTjUpyQ5PaqwOFoQ :

,,Najprv je asi potrebné na túto tému schváliť zákon, však? A v ňom definovať o ktoré štátne poplatky pôjde. Budú to aj dane a odvody?

Reagovať | NahlásiťSpozabukakukSpozabukakuk

Občania rozhodli už účasťou vo voľbách, preto by si mali uplatniť zľavu.

Ak však nebude naplnený bod 10. Volebného programu OĽaNO, môžete podať žalobu na lídra, ktorý aj napriek úspešnosti vo voľbách nedodržaným tohto zavádzajúceho bodu oklamal národ vo svoj prospech , čím sa dopustil trestného činu.

https://www.zakonypreludi.sk/zz/2005-300#p377

(1)   Kto úmyselne spôsobí nebezpečenstvo vážneho znepokojenia aspoň časti obyvateľstva nejakého miesta tým, že rozširuje poplašnú správu, ktorá je nepravdivá, alebo sa dopustí iného obdobného konania spôsobilého vyvolať také nebezpečenstvo, potrestá sa odňatím slobody až na dva roky.

(2)   Kto správu alebo iné obdobné konanie uvedené v odseku 1, hoci vie, že sú nepravdivé a môžu vyvolať opatrenie vedúce k nebezpečenstvu vážneho znepokojenia aspoň časti obyvateľstva nejakého miesta, oznámi právnickej osobe alebo Policajnému zboru alebo inému štátnemu orgánu alebo hromadnému informačnému prostriedku, potrestá sa odňatím slobody na jeden rok až päť rokov.

(3) Odňatím slobody na tri roky až osem rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 2

  1. a) a už bol za taký čin odsúdený, alebo
  2. b) a spôsobí ním vážnu poruchu v hospodárskej prevádzke alebo hospodárskej činnosti právnickej osobe alebo v činnosti štátneho orgánu alebo iný obzvlášť závažný následok.

 

,,Porušenie dôvernosti ústneho prejavu a iného prejavu osobnej povahy Zákon č. 300/2005 (Trestný zákon)§ 377“,

https://www.youtube.com/watch?v=cqYhr32WBMc

Zlodejstvá Igora Matoviča

Už niekoľko dní je na svete účtovná uzávierka firmy Regionpress za minulý rok. Keď ju budete študovať, všimnite si, že táto Matovičova rodinná firma vystavila faktúru v hodnote 2 milióny 670 tisíc euro (2 670 000 €) firme Bzzik, s. r. o.

https://youtu.be/B8TTyy4thuw

Regionpress si k tejto faktúre vytvoril opravnú položku, čo sa robí vtedy, keď podnikateľ počíta s tým, že peniaze viac neuvidí. Na tom by nebolo ešte nič zlé, lebo v biznise sa také veci stávajú.

Avšak 85 percent firmy Bzzik vlastní práve Regionpress. Z toho prirodzene vyplýva podozrenie, že dcérska firma tuneluje materskú, lebo iné vysvetlenie sa iba ťažko hľadá. V tomto svetle sa úplne inak javí aj spomínaná opravná položka. Na jej základe si totiž v najbližších rokoch môže Regionpress znižovať základ dane. Už len v roku 2014 si ho mohol znížiť o úctyhodných 200 000 euro. Päť percent firmy Bzzik vlastní Radoslav Gloznek, konateľ Regionpressu.

Keď si to zhrnieme, z Regionpressu kamsi zmizlo takmer dva a trištvrte milióna euro. Možno do nejakého čierneho fondu. A k tomu všetkému si môže táto firma aj zvyšovať základ dane v rádoch stoviek tisíc euro. Ak si k tomu pripočítame, že Bzzik nevykonáva žiadnu činnosť, a teda sa správa ako klasická schránková firma, máme na svete kauzu, z ktorej by sa všade na svete stal politických škandál a po jeho prevalení by musel každý slušný predseda strany odísť z politiky.

Budú sa kauzou Bzzik zaoberať príslušné orgány alebo ako obvykle ubzikne dostratena?

 

http://www.idemvolit.sk/28-kauza/igor-matovic-ma-schrankovu-firmu-bzzik/?fbclid=IwAR1QxB0hJp0Lomnnkn1MVlzvWnif8aQKCWFbxnrW5_VbmPxea-yXjAE4jNk#disqus_thread

Ako rýchlo naplniť potreby občanov EÚ, ale hlavne potreby slovenských občanov?

23.04.2024

Všetko sa dá, ak sa chce! https://slovensky-vecernik.sk/story/preco-by-sme-mali-donekonecna-pocuvat-o-strngani-klucov-v-roku-1989-ked-vsetko-ma-riesenie-a-da-sa-to-napravit , , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri! Len svoj názor . . . ! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich [...]

, , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri!

16.04.2024

Za čo môžeme ďakovať aj ich predchodcom! Investície kapitál a digitálna mena: Inštitút ochrany ústavných práv schváli výšku finančného kapitálu v podobe digitálnej meny na účet Úradu štátnej starostlivosti! Prevod z účtu Úradu štátnej starostlivosti sa posiela na účty starostom ( richtárom) a primátorom ( starostom) a z účtu Úradu štátnej [...]

Len svoj názor . . . !

14.04.2024

video: Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich europoslancov ? Nikdy nemargíroval,až na to doplatil Moje video pod názvom Juraj, ktoré bolo na youtube kanáli ,,Igor [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.