Založ si blog

2. diel : Uplatnia si občania 10% zľavu na všetkých štátnych poplatkoch a ako na to ?

Aby si občania mohli nárokovať na 10% -nú zľavu na všetkých štátnych poplatkoch, musia napísať list na Úrad štátnej komisie pre voľby a vyžiadať si doklad o účasti na voľbách zo dňa 29.2.2020. Kto súhlasí podľa volebného programu OĽaNO bod číslo 10. Takto občan ušetrí ročne od 100,-euro do cca 1000,-euro. Na rodinný rozpočet je to slušná položka, hlavne ak využijete poplatky pri stavebnom zákone.

https://magazin-reality.sme.sk/c/6613133/poplatky-za-stavby-chcu-menit-este-raz-prehlad-poplatkov.html

List číslo 1.:


 

Štátna komisia pre voľby a kontrolu financovania politických strán

Mgr. JUDr. Michaela Ružičková
vedúca Úradu štátnej komisie
Tel.: 02/4859 2311
Drieňová 22
826 86  Bratislava 29

E-mail:
statnakomisia@minv.sk

 

Vec: Žiadosť o účasti vo voľbách

Žiadam Vás o vystavenie potvrdenia o účasti vo voľbách zo dňa 29.februára 2020,

podľa dokladu totožnosti. OP séria : .. číslo: ……

Žiadosť podávam z dôvodu uplatnenia si nároku zľavy vo výške 10% na všetky štátne poplatky, (v prípade úspešnosti vo voľbách politického hnutia OĽaNO ) a môj súhlas ANO. Tak bolo napísané v 10.bode Volebného programu OĽaNO : ,,Súhlasíte s tým, aby každý, kto sa zúčastní parlamentných volieb získal 10% zľavu na všetkých poplatkov štátu?“

Dátum:                                                                         Podpis:

 


 

A keď príde odpoveď, napíšete 2.list na Úrad vlády SR, kde priložíte prílohu, kópiu odpovede z Úradu štátnej komisie pre voľby.

2.list:


 

Úrad vlády Slovenskej republiky

Námestie slobody 1

813 70 Bratislava

 

Žiadosť : Žiadam o Zľavu 10% na všetky štátne poplatky       

Žiadosť podávam z dôvodu uplatnenia si nároku zľavy vo výške 10% na všetky štátne poplatky, (v prípade úspešnosti vo voľbách politického hnutia OĽaNO ) a môj súhlas ANO. Tak bolo napísané v 10.bode Volebného programu OĽaNO :

,,Súhlasíte s tým, aby každý, kto sa zúčastní parlamentných volieb získal 10% zľavu na všetkých poplatkov štátu?“

 

 

Dátum:                                                                                                                      Podpis:


https://www.lewik.org/term/1366/porusenie-dovernosti-ustneho-prejavu-a-ineho-prejavu-osobnej-povahy-trestny-zakon/

Pripomeňte si :

https://volajte112.blog.pravda.sk/2020/03/07/uplatnia-si-obcania-ktori-sa-zucastnili-na-volbach-do-nrsr-10-zlavu-na-vsetkych-statnych-poplatkoch/?fbclid=IwAR2Q8kfn8fUE7vTYvGnYWTCmban3LKdtPWcLah2uEL6iBpNh88wtzda-Q8U

Prejednávanie dôchodkov:

https://www.hlavnydennik.sk/2020/03/10/minimalny-dochodok-mal-byt-360-eur-koalicia-to-chce-este-prehodnotit/?fbclid=IwAR0hM1OBxINKJ7xh9CX4Kr1lHebpGBwzZS1ikvsTdnbj8G6vP95qSgdyvqw

, , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri!

16.04.2024

Za čo môžeme ďakovať aj ich predchodcom! Investície kapitál a digitálna mena: Inštitút ochrany ústavných práv schváli výšku finančného kapitálu v podobe digitálnej meny na účet Úradu štátnej starostlivosti! Prevod z účtu Úradu štátnej starostlivosti sa posiela na účty starostom ( richtárom) a primátorom ( starostom) a z účtu Úradu štátnej [...]

Len svoj názor . . . !

14.04.2024

video: Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich europoslancov ? Nikdy nemargíroval,až na to doplatil Moje video pod názvom Juraj, ktoré bolo na youtube kanáli ,,Igor [...]

Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy!

11.04.2024

Pri referende o vstupe do európskej únie, si občania Slovenska mysleli, že sa budeme rovnať, a to hlavne platovo, ako v Nemecku! Ako ste si stačili všimnúť, digitalizácií sa nevyhneme, ale o všetkom môžeme rozhodovať my občania – voliči, a preto, by ste sa mali oboznámiť s našími reformami lebo inak naletíte na tie reformy, čo nám pripravili skorumpovaní politici [...]

vojna na Ukrajiny, Černihiv

ONLINE: Rutte: Niektoré štáty sedia na hromadách Patriotov. Kúpme ich pre Ukrajinu

18.04.2024 06:00, aktualizované: 06:23

EÚ by mala Ukrajine urgentne poskytnúť protivzdušnú obranu a urýchliť a zintenzívniť vojenskú pomoc vrátane delostreleckých nábojov a rakiet.

Fiala

VIDEO: Fiala si myslí, že slovenské peniaze na muníciu pre Ukrajinu Česko asi nevyužije

18.04.2024 06:00

Slovenská vláda sa nepripojila k iniciatíve Prahy, keď sa kabinet Petra Fialu usiluje nakúpiť delostrelecké granáty pre Ukrajinu.

Fico, Danko, Pellegrini

Boj o post šéfa NR SR. Bude Ficova stratégia účinná? Smer vyhrá tak či tak, SNS tlačí a Hlas čaká test

18.04.2024 06:00

Od pôvodných personálnych požiadaviek nakoniec SNS upustila, no staré rany otvorila oficiálne neobsadená stolička predsedu parlamentu, ktorú Danko požaduje od vzniku koalície. A chce ju znova.

obria lavička, Muráň

Park s megasochami je v Muráni absolútnou novinkou. Nechýbajú v ňom ani živé zvieratá

18.04.2024 06:00

Tony vážiace nadrozmerné sochy obrov, velikánska lavička s parádnym výhľadom či živé lamy pripomínajúce plyšové hračky. Tieto atrakcie sa nachádzajú v areáli pri obci Muráň.