Založ si blog

7. bod . . Programové vyhlásenie Vlády podľa potrieb občanov

Programové vyhlásenie Vlády podľa potrieb občanov v prípade úspešných volieb v roku 2024

Únia Štátnej Starostlivosti je jediná politická strana na Slovensku, ktorá sa zaujíma o naplnenie a realizáciu potrieb občanov – voličov Slovenska. Je to strana pre každého občana, ktorý chce svoje potreby vyriešiť a žiť dôstojný život.

Body, ktoré ľahšie občan pochopí

Matovičova vláda uvažuje o téme IV. diel . . . . . Dôchodok , staroba, odpočinok , malo by sa to pomenovať , , šťastný život seniora”?

Bod č.7. Likvidácia starých budov a konštrukcii, recyklácia materiálu, realizácia a výroba nových technológii. Podpora výrobných procesov, obnova výroby a poľnohospodárstva, úvery s 0%-ným úrokom, ochrana detí, vzdelania mládeže a ochrana starých a nevládnych občanov.

Realita znázornená reklamnými prvkami.

https://www.mojevideo.sk/video/31eab/ako_byt_lepsimi_spravcami_tohto_sveta.html

 

https://www.mojevideo.sk/video/2d4b7/boj_o_spravodlivost_7_10.html

 

Enviromentalny zákon a ľudia okolo .

Matovičova vláda uvažuje X. diel. Elektrina zadarmo ?

Sme tu pre všetkých občanov. Naša Únia Štátnej Starostlivosti prináša riešenia na súčasný zle nastavený politický systém. Neváhajte a pridajte sa k nám! Chceme zobudiť občanov, aby sa nenechali manipulovať, ale aby otvorili oči a odvážne pridali ruku k dielu. Píšte na ioupriesenia@gmail.com

Matovičova vláda uvažuje XI. diel. byty a bývanie, lacno, rýchlo v každom meste na Slovensku?

Matovičova vláda uvažuje o II. diel. . . . . . . ideme národu ukázať, ako sa môže mať, ak to chce!

Aby sa napravil celý zničený svet, odstránilo to zlé a dosiahlo to dobré, čo ľudia chcú, ale akosi sa im nechce ( po toľkých sklamaniach) spolupracovať alebo priložiť ruku k dielu( na to stačí šíriť články a informovať o tom nespokojných ľudí a dať im kontakt na ioup.riesenia@gmail.com ), je treba odstaviť a opustiť banky oligarchov a predbehnúť myšlienky lobistických a sionistických skupín. Na to je treba vyzdvihnúť  Slovensko pred svetom. Ten si rýchlo všimne, čo sa tu deje a ako sa nám to podarilo. Toto tu  je  v článkoch a stále pribúda v ďalších  článkoch, ktoré tu vidíte a čítate.

https://sk.wikipedia.org/wiki/Sionizmus

6. bod . . Programové vyhlásenie Vlády podľa potrieb občanov

Uverejnil používateľ Jozef Chlebík Piatok 29. mája 2020

Protirečenia : sloboda slova a prejavu & cenzúra & ľudské práva & strach nevedomého občana !

Kedy sa konečne klamlivé média zamerajú na to, že podvodník a klamár Matovič, Záborská a Budaj oklamali pri voľbách voličov? ? ?

Ako rýchlo naplniť potreby občanov EÚ, ale hlavne potreby slovenských občanov?

23.04.2024

Všetko sa dá, ak sa chce! https://slovensky-vecernik.sk/story/preco-by-sme-mali-donekonecna-pocuvat-o-strngani-klucov-v-roku-1989-ked-vsetko-ma-riesenie-a-da-sa-to-napravit , , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri! Len svoj názor . . . ! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich [...]

, , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri!

16.04.2024

Za čo môžeme ďakovať aj ich predchodcom! Investície kapitál a digitálna mena: Inštitút ochrany ústavných práv schváli výšku finančného kapitálu v podobe digitálnej meny na účet Úradu štátnej starostlivosti! Prevod z účtu Úradu štátnej starostlivosti sa posiela na účty starostom ( richtárom) a primátorom ( starostom) a z účtu Úradu štátnej [...]

Len svoj názor . . . !

14.04.2024

video: Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich europoslancov ? Nikdy nemargíroval,až na to doplatil Moje video pod názvom Juraj, ktoré bolo na youtube kanáli ,,Igor [...]

France Macron

ONLINE: Za dva mesiace poslala Európa Kyjevu 6 miliárd eur, dieru po pomoci USA to nezacelilo

26.04.2024 06:25, aktualizované: 06:51

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Ficove reči o mieri vyvracia samotné Rusko. Trump môže byť v boji proti Putinovi tvrdší ako Biden, tvrdí generál Macko

26.04.2024 06:05

Peniaze na muníciu nepodporujú vojnu, ale prežitie Ukrajiny, hovorí generál Pavel Macko.

Kongres, USA

Pre CIA hodnotil politické riziká. Expert z Harvardu pre Pravdu vysvetlil, či USA hrozí občianska vojna

26.04.2024 06:00

Občianska vojna – Civil War (na Slovensku je v kinách pod názvom Kolaps) je už dva týždne na čele rebríčka najúspešnejších filmov v USA.