Založ si blog

Matovičova vláda uvažuje X. diel. Elektrina zadarmo ?

Prečo by sme mali kopírovať alebo preberať zo sveta len to zlé, korupciu, byrokraciu a nenávisť, keď môžeme Slovensko meniť moderne a zodpovedne?

Elektrina zadarmo:

 Epochálny vynález bez pohybového generátoru, ktorý dodáva elektrinu zadarmo, trvale a bez obmedzenia. Tento prístroj bol pomenovaný svojím vynálezcom ako bez pohybový elektromagnetický generátor, teda anglický MEG. Tento článok spôsobil značný rozruch, ale aj nedôveru, zrejme asi tiež preto, že ani svetové média sa o ničom takom nikdy nezmieňovali. MEG predstavuje revoluční prístup k výrobe energie pre stále náročnejšie hospodárstvo. Avšak zároveň sa môže stať obrovským ohrozením pre energetické spoločnosti. Je nesporné, že až vrastie do svojej predurčenej roly, podrobí si trh a poskytne ľudstvu trvalý a predovšetkým čistý zdroj energie, čo zatiaľ za prijateľnú cenu dosial nedokázal žiadny iný energetický zdroj. Pre laika je MEG jednoducho technický zázrak. Pokiaľ si však pozorne prečítate pár nasledujúcich riadkov, pochopíte že sa o žiadny zázrak nejedná, pokiaľ nepochopíte bude to pre vás zázrak, niektorí sa tomu budú neveriacky vysmievať. Takýto prístup je u nás ľudí bohužiaľ častý, avšak len do tej doby, než nám to niekto povie v televízii. Predovšetkým je treba sa zoznámiť s jeho hlavnými časťami.

Permanentní magnet: Najdôležitejším prvkom zariadenia je permanentný magnet zakreslený uprostred schematu. Na tomto zobrazení je tyčový a z neho na vrchu a dole vybiehajúca línia magnetického pola. Tento magnet je nutný pre funkciu prístroja hlavne pre jeho naštartovanie.

?Materiál jadra: Materiál jadra je nanokrištalická prenosová cesta magnetického toku. Namiesto toho aby magnetické siločiary cirkulovali v priestore medzi severným a južným pólom magnetu, vstupujú do nanokrištalickéj prenosovej cesty v materiály jadra. Výnimočné vlastnosti dovolili tomuto materiálu, aby sa zmocnili celého magnetického poľa permanentného magnetu, tak že sa tu mimo jadra žiadne voľne magnetické pole nevyskytuje.

Kolektorové cievky: Miesto odberu energie bezohybového elektromagnetického generátoru sú kolektorové cievky.

?  Vstupné cievky: Sú body riadeného vzostupu energie, ktorá uvádza do pohybu ich oveľa väčšie množstvo.

      Ako MEG funguje?: Ide o konverziu – premenu energie vektorového potenciálu vonkajšieho poľa Zeme do magnetického poľa, pohybujúceho sa vo vnútri uzavretej magnetickej slučky.

Dostatočná voľna energia vonkajšieho poľa našej Zeme sa pričíta k magnetickému poľu vo vnútri uzavretej slučky.

Prerušovaná činnosť vstupnej cievky v podstate funguje tak, že riadi prísun tejto voľnej energie vonkajšieho poľa.

Uzavretý okruh je nútený spolupracovať s vnútorným magnetickým poľom a snaží sa v tejto situácii o vyrovnanie nerovnovážnych pomerov. Preto sa prechodne manko energia magnetického poľa vo vnútri uzavretého okruhu, ktorá je neustále odčerpávaná na výstupoch kolektorových cievok, doplňuje o ďalšiu ,,voľnú“ energiu vstupujúcu z vonka.

Energia z MEGu odvádzame z kolektorových cievok. Ľahko pritom zistíme, že kolektorom odoberáme šesťkrát väčšie množstvo elektrickej energie, než je množstvo dodávané do vstupných cievok. Ak však časť takto získanej energie opäť prevedieme späť do vstupných cievok, predstavuje nepretržitý a nekonečný energetický prebytok ten bezplatný prúd.

    Prúd zadarmo: Energetický tok plynúci z MEGu skutočne predstavuje výsledný produkt či výstup, nahrádzajúci stratové splodiny systémov poháňaných fosílnymi palivami, ako napríklad automobilový motor. To čo bol odpad, to tu predstavuje užitočný výkon, využiteľný ako bežná elektrina odoberaná z rozvodovej siete.

    Čo doteraz bráni správnemu pochopeniu MEGu?: MEG používa malé množstvo energie k premene, to znamená k čerpaniu oveľa väčšieho množstva inak nepoužiteľného energetického toku, a to kontrolovateľnou, čistou a pohodlnejšou formou než doteraz. To u niektorých ľudí vyvolalo ,,škrabanie na hlave“, ide totiž o úplne nový spôsob, ako zachádzať s prúdom. U ľudí, ktorí majú pocit, že sú dôverne oboznámený s princípmi zachovania energií, to predstavuje nutnosť značného posunu v spôsobe uvažovania. Zásluhou intenzívneho vyučovania ku spôsobu myslenia, pri ktorom sa preberajú výhradne uzavreté systémy, to môže vzdorovať roky. A to je tiež zámer ropných spoločností, ktoré financujú vysoké učenie a určujú tiež smer a mantinely ,,vhodnej“ výučby. Otvorený systém bez pohybového elektromagnetického generátoru môže do výstupu vtiahnuť energiu okolia a preto je sním neustále v interakcii. To vedel Nikola Tesla, ktorý takto vedel poháňať svoj elektromobil. Zásluhou nového pohľadu na prúdenie energii otvára MEG novú cestu. V týchto chvíľach si ešte ani nevieme uvedomiť o aký významný vynález sa jedná. Určite to však pochopíme v tom okamžiku, ako náhle sa MEG objaví na trhu.

Podľa informácií to vyzerá, že sa toho už skoro dočkáme.

Původní zdroj: www.yowusa.com/Archive/June 2002/MEGFE1/megfe1.htm

https://www.matrix-2001.cz/clanek/obavane-vynalezy-energia-zadarmo-je-na-svete-ale-996

Minulosť, ktorú ešte neprekonala súčasnosť .

https://www.youtube.com/watch?time_continue=295&v=DxzklLrhxIM&feature=emb_logo

https://www.facebook.com/jozef.chlebik.79/videos/1817562675046147/UzpfSTEwMDAwMzc3Mjk2ODE1MjoxODM2ODUzMzAzMTE3MDg0/

fotto archív IOUP

Ako rýchlo naplniť potreby občanov EÚ, ale hlavne potreby slovenských občanov?

23.04.2024

Všetko sa dá, ak sa chce! https://slovensky-vecernik.sk/story/preco-by-sme-mali-donekonecna-pocuvat-o-strngani-klucov-v-roku-1989-ked-vsetko-ma-riesenie-a-da-sa-to-napravit , , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri! Len svoj názor . . . ! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich [...]

, , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri!

16.04.2024

Za čo môžeme ďakovať aj ich predchodcom! Investície kapitál a digitálna mena: Inštitút ochrany ústavných práv schváli výšku finančného kapitálu v podobe digitálnej meny na účet Úradu štátnej starostlivosti! Prevod z účtu Úradu štátnej starostlivosti sa posiela na účty starostom ( richtárom) a primátorom ( starostom) a z účtu Úradu štátnej [...]

Len svoj názor . . . !

14.04.2024

video: Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich europoslancov ? Nikdy nemargíroval,až na to doplatil Moje video pod názvom Juraj, ktoré bolo na youtube kanáli ,,Igor [...]

nemecko, polícia, polizei

Nemecká polícia zastrelila muža, ktorý sa s mačetou vyhrážal v knižnici

23.04.2024 23:40

Podľa vyhlásenia bol tento muž polícii známy už skôr. Jeho motív vyhrážania sa v knižnici zatiaľ nie je objasnený.

Systém Patriot, PVO

Le Monde: Mnohé krajiny EÚ sa nechcú s Kyjevom deliť o svoju protivzdušnú obranu

23.04.2024 21:45

Šéfovia vlád jednotlivých krajín si dávali dobrý pozor, aby neurobili žiadny konkrétny sľub.

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.