Založ si blog

Matovičova vláda uvažuje XI. diel. byty a bývanie, lacno, rýchlo v každom meste na Slovensku?

 

Nové bývanie pre občanov po prestavbe Bratislavy. Bratislava a možno aj iné veľké mestá Slovenska sa zmenia na nepoznanie. Čo prinesie budúcnosť a nové projekty je na občanoch. Len či  budú mať záujem?

Centrom Bratislavy ostane len stará Bratislava a kostoly, sochy a nové polyfunkčné objekty. Všetko ostatné bude zrovnané zo zemou a zbavené všetkých nepotrebných asfaltových, či betónových častí. Bratislava sa zmení na nepoznanie a stane sa metropolou . Pozemné komunikácie sa zmenia na parky a tak pribudne viac priestoru pre oddych a relax.

 

fotto archív pomoc.

Dúbravka: Dva mrakodrapy, všetko ostatné zmizne. Petržalka bude len pestovateľská oblasť na udržovanie zelene a parkov. Predmestie Bratislavy ďalšie dva mrakodrapy. Ešte šesť mrakodrapov smerom k centru. Veľký moderný niekoľko podlažný most spájajúci autostrádu nad úrovňou mesta zjednoduší cestovanie územím a odbúra problémy s dopravou.

fotto archív pomoc.

Jeden milión občanov nájde ubytovanie v desiatich moderných mrakodrapoch, kde budú aj obchodné centrá a hotely. Parkovacie miesta sa stanú súčasťou každého ubytovania, ale zároveň občanom ukážu tieto moderné domy a celá nová lokalita budúcej Bratislavy, že infraštruktúra cestovania sa zmení na zdravší pohyb pešo, či lokálne prechádzky parkovými zónami.

fotto archív pomoc.

 

Koliba sa zmení na nepoznanie. Všetky najmodernejšie stavby sa stanú príbytkom pre deti a profesionálnych rodičov. Všetky ostatné stavby budú zbúrané a premenia sa na parky, kvetnaté záhony a budú slúžiť alternatívnemu vzdelávaniu, kde si deti svojou účasťou všimnú podmienky v ktorých žijú a výhľad na suterén, čiže Bratislavu. Takto sa zmení myslenie novej generácie. Chuť tvoriť a slúžiť jeden druhému, bez možnosti okrádať sa navzájom.

fotto archív pomoc.

https://jurajchlebik.blog.sme.sk/c/417467/nove-byvanie-pre-obcanov-po-prestavbe-bratislavy.html

Ako sa to celé zrealizuje a kde sa budú medzitým občania ubytovávať, aby stavby netrvala tak dlho ako výstavba Bratislavského národného divadla, sa občania dozvedia na spoločnom zasadnutí pri celoslovenskom referende.

http://www.novinky.cz/bydleni/tipy-a-trendy/157178-rotujici-budovy-fascinuji-architekty-celeho-sveta-navic-vyrabi-energii.html,

Ďalšími mestami budú Košice, Banská Bystrica, Prešov a Trenčín. Výstavba bude vo všetkých miestach dokončená do roku 2030. Každé mesto je na dvojročné obdobie výstavby.

Všetko sa dá ak sa chce. Prajem všetkým pekný víkend.

fotto archív pomoc.

http://www.ekobydleni.eu/architektura/zapomente-na-mrakodrapy-jsou-tu-linearni-mesta,

http://reality.etrend.sk/realitny-biznis/eko-mrakodrap-s-vysutymi-zahradami-v-bombaji.html,

https://www.google.sk/search?q=modern%C3%A9+stavby+v+skal%C3%A1ch&biw=1280&bih=695&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwizv4q-0srMAhVFvBQKHRfqBqUQsAQINg,

fotto archív pomoc.

https://www.spojenaba.sk/najvyssie-budovy-europy-medzi-tieto-metropoly-sa-zaradi-aj-bratislava/

Matovičova vláda uvažuje X. diel. Elektrina zadarmo ?

https://jurajchlebik.blog.sme.sk/c/518312/clovek-sa-vzdy-bude-bat-toho-comu-nerozumie.html,

, , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri!

16.04.2024

Za čo môžeme ďakovať aj ich predchodcom! Investície kapitál a digitálna mena: Inštitút ochrany ústavných práv schváli výšku finančného kapitálu v podobe digitálnej meny na účet Úradu štátnej starostlivosti! Prevod z účtu Úradu štátnej starostlivosti sa posiela na účty starostom ( richtárom) a primátorom ( starostom) a z účtu Úradu štátnej [...]

Len svoj názor . . . !

14.04.2024

video: Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich europoslancov ? Nikdy nemargíroval,až na to doplatil Moje video pod názvom Juraj, ktoré bolo na youtube kanáli ,,Igor [...]

Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy!

11.04.2024

Pri referende o vstupe do európskej únie, si občania Slovenska mysleli, že sa budeme rovnať, a to hlavne platovo, ako v Nemecku! Ako ste si stačili všimnúť, digitalizácií sa nevyhneme, ale o všetkom môžeme rozhodovať my občania – voliči, a preto, by ste sa mali oboznámiť s našími reformami lebo inak naletíte na tie reformy, čo nám pripravili skorumpovaní politici [...]

ATACMS, Ukrajina

ATACMS či vojenskí poradcovia. Zameria Kyjev pomoc z USA aj na zničenie Krymského mosta?

23.04.2024 06:00

Už tento týždeň by Ukrajina mohla z USA dostať ďalekonosné Armádne taktické raketové systémy – ATACMS.

Marina Francisti, Ana Meši

Zubná turistika očami lekárok zo Srbska: Slovákov trápi bezzubosť, chodia k nám po protézy aj implantáty. Láka ich cena

23.04.2024 06:00

Stomatologičky zo Srbska nám priblížili, čo láka Slovákov do ich ambulancií.

vojna na Ukrajine, vojak, obrnené vozidlo, front

ONLINE: Briti zvýšia pomoc Ukrajine. Putin by sa nezastavil na poľských hraniciach, tvrdia

23.04.2024 05:55

"Ak sa Putinovi umožní uspieť v tejto agresívnej vojne, nezastaví sa na poľských hraniciach," vyhlásil britský premiér.

Trenčianske Teplice, koláž, mReportér

Známe kúpeľné mesto je pýchou Slovenska. V minulosti ho navštívil aj Gérard Depardieu a iné celebrity

23.04.2024 05:00

Pekné zábery na mesto a okolie zachytil mReportér Ľubomír Vajda.