Založ si blog

. . . . . . . . . . . . . . okradli dôchodcov a občanov a chcú v tom pokračovať ďalej?

Ministri v televíznych reláciách a poslanci z parlamentu často používajú :          ,, Európska únia rozhodla“ – Kto je to Európska únia ? Koľko je to ľudí čo rozhoduje o nás? Ako nám pomáhajú ich rozhodnutia, keď za roky budovania demokracie na Slovensku, okradli dôchodcov a občanov, ktorí počas tohto obdobia sa stali dôchodcami a budú v blízkej dobe dôchodcami o dôchodky ?

Aj keby sa 100-krát do roka zvyšoval dôchodok, je to k ničomu lebo sa automaticky navýšia ceny na tovaroch a službách. Pretože systém je nanič a treba ho zničiť, nie udržiavať za každú cenu. Valorizácia dôchodkov je k ničomu, ak nepôjdu dane smerom dolu alebo sa nezrušia.

Matovičova vláda uvažuje o téme IV. diel . . . . . Dôchodok , staroba, odpočinok , malo by sa to pomenovať , , šťastný život seniora”?

Pripomínať neustále päťdesiate roky alebo obdobie totality s témou koľko ľudí bolo zastrelených na hraniciach, je to isté ako vidieť dnes koľko ľudí odchádza za prácou do zahraničia a vytvára hodnoty svojou prácou pre iných , preto že príčina je stále tá istá.

Peniaze a práca, ktorá nie je dostatočne ohodnotená a zároveň pracovné prostredie a vzťahy na pracoviskách, sú najčastejšou príčinou! Pracovná zmluva, ktorá sa podpísala pred rokom 1989 bola na dobu neurčitú a človek, ktorý sa raz stal zamestnancom bol ohodnocovaný, odmeňovaný, ale aj zabezpečený pre budúci odchod do dôchodku, hoci príjmy neboli vždy také, aké si každý predstavoval.  Ale istota bola , že prácu mal až do dôchodku istú.

Video:

Spravodajstvo z ,, banánovej republiky" 9.diel

Uverejnil používateľ Jozef Chlebík Piatok 27. marca 2020

Prečo sa falošný parlament, falošná vláda, falošná prezidentka a neodborný a podvodný Ústavný súd svojim konaním konečne neodpútajú od socialistických a komunistických myšlienok, ktoré stále tak kritizujú a ospevujú ako totalita, a nezačnú kopírovať vyspelé štáty, ktoré aj my , ako malé Slovensko môžeme predbehnúť? Veď máme ešte plno odborníkov, ktorí ale kvôli systému a jeho terorizovaným praktikám , nemôžu uplatňovať svoje vedomosti na úžitok nás všetkých!

video:

Uverejnil používateľ Jozef Chlebík Nedeľa 12. júla 2020

Vláda rozpráva tam 100 miliónov, tam 300 miliónov,  ale parlament len na poslancoch minie ročne cca 9.000.000,-euro, ktoré si ani nezaslúžia. Ďalších cca 9.000.000,-euro čerpajú ročne na plate zamestnanci parlamentu.

Organizačná štruktúra , , Nového štátu“ podľa národného programu

Čo prinesie pre Slovensko vlastný jackpot? 5. 000. 000. 000. 000. 000

Ako odstrániť , , polená“ pod nohami podnikateľov, aby nemuseli kradnúť ?

video:

 

Uverejnil používateľ Jozef Chlebík Pondelok 21. septembra 2020

Igor Matovič, pozor vedieš krajinu do záhuby?

,,Odvážnemu šťastie praje“ , preto vám pripomínam, čo už by ste mali vedieť naspamäť.

1. diel Programové vyhlásenie Vlády podľa potrieb občanov

? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

Matovičova vláda uvažuje VII. diel. . . . . . priznať , , Program udržateľného rozvoja“ jeho cieľ, ktorý túto maskovanú genocídu podporuje a všetky očakávania . . . . . . . . . . ?

video:

Uverejnil používateľ Jozef Chlebík Pondelok 21. septembra 2020

Za akú sumu nás predal , , kulak z Trnavy“?

Vízia pre Slovensko alebo všetko sa dá, ak sa chce!

 

Matovičova vláda uvažuje o II. diel. . . . . . . ideme národu ukázať, ako sa môže mať, ak to chce!

video:

Pán Fico! Urobte to takto . . .

06.05.2024

….a ľudia Vás budú nosiť na rukách, ale Danka budete musieť poslať do riti! Prečo s Dankom do riti? ( Za A: Pretože nemal odvahu sa osobne stretnúť s IOUP a poslal za seba, ako náhradu – Machalu. Za B: Bál sa ma dať na kandidátku SNS. Za C: Keby Ondrej Huliak nebol pyšný, bol by prediskutoval s IOUP , prečo má ísť do volieb samostatne s Národnou koalíciou , Tak [...]

Nedostatok zanikne, ale . . . . . . . . . . . . . .

01.05.2024

………………treba aj peňazokazcov a infláciu zlikvidovať a to sa dá, ak aj korupciu odstránime ! https://www.jurajkarpis.com/2016/11/19/016-trump-vypredal-dlhopisy-stat-je-najlepsi-penazokazec-zle-peniaze-dobry-zivot/ [...]

Zachráňme si úrodnú pôdu na Slovensku a nedovoľme ju zastavať!

29.04.2024

Stavať sa dá v mestách, kde sa nové a vysoké domy postavia na miestach, kde sa zbúrajú staré budovy! Slovenskí architekti , ktori stavali vysoké budovy v zahraničí. https://www.mojevideo.sk/video/3e0f2/chcete_sa_citit_ako_robotnici_ktori_stavali_mrakodrapy_navstivte_new_york.html Napríklad prvé mrakodrapy v Šanghaji v 20. rokoch projektoval jeden zo zaujímavých slovenských [...]

Izrael / Hamas /

Hamas súhlasil s návrhom o prímerí, ktorý je pre Izrael neprijateľný

06.05.2024 19:11, aktualizované: 22:53

Katar a Egypt už niekoľko mesiacov pôsobia ako sprostredkovatelia mierových rokovaní.

Russia Orthodox Easter Putin

Putin po piaty raz. Slovenský diplomat bude pri jeho "pomazaní"

06.05.2024 17:29

Štafáž na inaugurácii Putina bude popri domácej "verchušky" robiť iba časť diplomatického zboru. Zastúpené bude aj Slovensko, ktoré na rozdiel od viacerých západných spojencov pozvanie neodmietlo.

Nemocnica Poprad

Vyskočil? Polícia preveruje úmrtie muža v areáli popradskej nemocnice

06.05.2024 16:56

Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia.