Založ si blog

Matovičova vláda uvažuje VII. diel. . . . . . priznať , , Program udržateľného rozvoja“ jeho cieľ, ktorý túto maskovanú genocídu podporuje a všetky očakávania . . . . . . . . . . ?

Otázky od občana :

  1. Aký máte názor na umelé prerušenie tehotenstva – interupciu ?
  2. Vo Vašom videu , kde rozprávate o analýze slovenskej hymny na dnešné pomery, tvrdíte , že premiér nebude predseda vlády ako je dnes, ale pritom  je premiérom Úradu štátnej starostlivosti a ten riadi ministra vnútornej a štátnej obrany.                                                                     

 (https://www.mojevideo.sk/video/2e6fd/institut_ochrany_ustavnych_prav_pomaha_obcanom_viac_ako_nrsr.html    

                                                 

  Hymna SR

 

1.Nad Tatrou sa blýska hromy divo bijú, nad Tatrou sa blýska hromy divo bijú, Zastavme ich, bratia, veď sa ony stratia, Slováci ožijú.

Nepotrebujeme politikov, politiku a ani parlament, ale taktiež nepotrebujeme parlamentnú opozíciu, ktorá sedí v parlamente, lebo tá je nám zbytočná. Ako teda vybrať z troch možností tú správnu, aby sme uplatnili návrat k ústavnému článku 2 ?

–        Prvá možnosť uplatniť článok 2 Ústavy Slovenskej republiky, je radikálne riešenie. Kto si chce znepriateliť časť národa a bojovať v občianskej vojne? Kto chce vojnový konflikt? Kto si neuvedomuje, že práve radikálnym riešením sa všetko môže v dnešnej dobe pokaziť, pre momentálny bezprávny stav? Preto takúto možnosť Inštitút ochrany ústavných práv vylučuje!

–        Druhá možnosť uplatniť článok 2 Ústavy Slovenskej republiky, je najjednoduchšia – humánna, ale pri pasivite a pomalšom chápaní občanov Slovenska je to skôr utopia. Ak by sa vyzbieralo viac ako polovica podpisov občanov – voličov Slovenska a to podpisom konkrétnych požiadaviek občanov v pár bodoch, tak by museli osoby sediace v parlamente pochopiť, že nadpolovičnú väčšinu žiadnym spôsobom neprehlasujú a tak je povinnosťou parlamentu a vlády , ale hlavne parlamentného inštitútu – vyhovieť a občanom mediálne oznámiť zmenu a odchod z politického miesta. Takto by sa opozíciou stal štát – čiže národ Slovenska a tak by ako najväčší kontrolný orgán dozeral na všetko, čo nastane. Ale o tom až vo štvrtej časti.

–        Tretia možnosť uplatniť článok 2 Ústavy Slovenskej republiky, je štandardná – najzaužívanejšia a tou sú parlamentné voľby. Ani tie bohužiaľ nič nezmenia, ak nevyhrá národ s politickou stranou ,,Únia Štátnej Starostlivosti“, a nie so žiadnou inou napodobneninou, lebo to sa tu deje najčastejšie, že sa občanom ponúkne zo strany politických konšpirátorov podobizeň inej politickej strany, ktorá ich zavádza a tak oslabuje možnosť napraviť dlhodobé bezprávie spravodlivou cestou. Až po tomto kroku sa dá pristúpiť k náprave všetkého zanedbaného a skorumpovaného ako aj k slobodným voľbám.

 

  1. To Slovensko naše posiaľ tvrdo spalo, ale blesky hromu vzbudzujú ho k tomu, aby sa prebralo.

Ako ste si milí občania stačili počas posledných dvoch rokov všimnúť, bývalá poslankyňa JUDr. Mária Ritomská založila Inštitút ochrany ústavných práv a požiadala o spoluprácu bývalého radikálneho aktivistu Juraja Chlebíka, ktorý zdieľa podobný osud prenasledovania vo vlastnej krajine ako JUDr. Mária Ritomská a veľa ďalších občanov, ktorí sa odvážne hlásia prostredníctvom Inštitútu Ochrany Ústavných Práv do Únie Štátnej Starostlivosti.

 

Preberajú sa z beznádeje, lebo našli nielen morálnu pomoc a odbornú radu, ale aj porozumenie, ako je dôležité chrániť vlastné, rodinné, susedské, či národné potreby a docieliť dôstojný život pre všetkých občanov žijúcich na území Slovenska. Podmienkou je akceptovať súdržnosť a vzájomnú úctu. Takto získame všetci potrebné informácie a trpezlivosť, aby sme neprišli o vlastné životy, aby sme vždy ochránili naše pokolenia a uctievali sa navzájom.  Priložte ruku k dielu a posielajte prihlášky poštou alebo mailom. Nebojte sa podporiť našu činnosť aj finančne, tak sa skôr môžeme dopraviť za Vami a prezentovať Vám to, čo nenájdete v našich videách alebo článkoch na blogu sme.

 

  1. Ešte jedle rastú na krivánskej strane Kto jak Slovák cíti, nech sa šable chytí, a medzi nás stane.

Ak dovŕšite tento rok už vek dospelosti 18 rokov, pomôžte svojim starým rodičom a ukážte im naše myšlienky a reálne riešenia, aby sa aj oni mohli dožiť ešte dôstojného života a priniesli Ste im tak okrem slobody aj kúsok lásky a radosti na tvári, či v srdci. Nie svaly sú dôležité, ale správny pomer medzi rozumom a srdcom, ale aj medzi inteligenciou a citom. Tento vzorec je tajomstvom kvantovej fyziky a vytvára život vo vesmíre.

 

  1. Už Slovensko vstáva, putá si strháva Hej rodina milá hodina odbila, žije matka Sláva!

V prvej časti som spomínal ……… ,,nadpolovičnú väčšinu žiadnym spôsobom neprehlasujú a tak je povinnosťou parlamentu a vlády , ale hlavne parlamentného inštitútu – vyhovieť a občanom mediálne oznámiť zmenu a odchod z politického miesta.“ Takto by sa opozíciou stal štát – čiže národ Slovenska, a tak by ako najväčší kontrolný orgán dozeral na všetko, čo nastane.

Čo môže nastať?

Občania , ktorí sa hlásia do Inštitútu Ochrany Ústavných Práv, sú automaticky opozíciou štátu, čo je viac ako parlament a tak návrat k uplatneniu článku 2 Ústavy Slovenskej republiky bude úspešný! Parlament ako ho dnes poznáme zanikne a z priestorov môže byť kostol alebo hudobná škola, či divadelná sála.

Nová spoločnosť prináša po Inštitúte Ochrany Ústavných Práv ďalší stupeň v riadení Štátu a tou je Úrad Štátnej Starostlivosti, ktorý priamo podlieha občanom, teda Inštitútu Ochrany Ústavných Práv- najväčšej a najspravodlivejšej občianskej kontrole podľa článku 2 Ústavy Slovenskej republiky.

1.Štátna moc pochádza od občanov, ktorí ju vykonávajú prostredníctvom svojich volených zástupcov alebo priamo.

2.Štátne orgány môžu konať iba na základe ústavy, v jej medziach a rozsahu a spôsobom, ktorý ustanoví zákon.

3.Každý môže konať, čo nie je zákonom zakázané, a nikoho nemôže nútiť, aby konal niečo, čo zákon neukladá.

Úrad Štátnej Starostlivosti nahrádza parlament a zároveň zjednodušuje aj samotnú činnosť štátu. Riadi ministrov , ktorí sú  v menšom počte ako doposiaľ. Minister zahraničia, minister ľudských práv, minister vnútornej a štátnej obrany, štát riadi prezident a Úrad Štátnej Starostlivosti riadi premiér,( ktorý nie je predseda vlády ako to bolo doteraz.)

—————————————————————————————–

Ďakujem za otázku a cením si to, lebo pre Inštitút Ochrany Ústavných Práv a aj pre mňa, že môžem v mene Inštitútu Ochrany Ústavných Práv odpovedať, je to výzva na podrobné vysvetlenie.

Pápež ako hlava cirkvi sa už dlhodobo zaoberá témou potrat alebo interrupcia a v niektorých krajinách to riešia prísnejšie ako vraždu, či úmyselný trestný čin. Všade vo svete sa okolo toho dejú rôzne veci, ale ja budem odpovedať o tom, čo je tu na Slovensku.

Vznikajú rôzne neziskové, mimovládne organizácie a združenia ako Nenarodené deti, Nežiaduce deti, Nechcene deti, ale toto sú len témy, ktoré neriešia a nezaoberajú sa samotným pôvodom, či príčinou.

Prečo to nemôže byť rozhodnutie ženy, matky? Aké je prostredie v ktorom budúca matka, žena žije? Akú mala , či má výchovu, stravu, životnú úroveň, dôstojný život, spoločenské postavenie a prečo? Aké sú jej povinnosti, práva a potreby?

Týmto sa tu tiež nikto reálne nezaoberá a zas vznikajú iné mimovládne, neziskové organizácie či združenia a prinášajú nové témy. Opozícia v parlamente tiež len populisticky o tom rozpráva spolu s občianskymi združeniami .

To sú napríklad občianske združenia Týrané ženy, Klub mnohodetných rodín, Slovenské národné stredisko pre ľudské práva, Inštitút pre výskum rodiny, ktorý je dotovaný vládou, o ktorej média tvrdia – štátom, atď.

Tak vzniká ďalšia téma migranti a ochrana prenasledovaných kresťanov. Aká je potom skutočná cena ľudského života, konkrétne ženy, matky? Aká je úcta k žene , matke a k rodine a skutočný názor cirkvi?

 https://jurajchlebik.blog.sme.sk/c/379342/co-je-alternativna-predmanzelska-poradna.html

——————————————————————————————————

Tieto témy riešili za čias Mandelu a nové témy vymýšľa OSN. Napríklad krajiny tretieho sveta riešené ako program RVHP a program udržateľného rozvoja EU sa líšia v riešeniach? Myslím, že ani nie. Vtedy to bola taktika východných blokov počas ,,Studenej vojny „ a dnes ide o zabratie územia tretieho sveta, teda afrického kontinentu.

Príroda sa dokáže o seba postarať, ak sa naučí človek ju vnímať a rešpektovať a nebude súčasťou jej likvidácie. Stačí pomyslieť na našich predkov a pochopiť, že napriek tomu, že nemali takú techniku a technológie ako sú dnes, boli asi k prírode disciplinovanejší a veľmi nadaní, vyspelí, čo sa týka prírodných vied a poznávania prírodných javov.

Aj dnes existujú neobjavené kmene- skupiny ľudí a spoločenstiev, ktoré nevedia o našom svete. Žijú v amazonských pralesoch , ale aj na africkom kontinente. Určite nemajú doklady totožnosti a môže byť viac ako pravdepodobné, že sa stávajú obeťami násilia a rôznych vedeckých pokusov našej civilizácie. Toto sa nehovorí, ale prísť s takou hlúposťou , že pes, či mačka je živý tvor a nie vec, to kto tak dlho vymýšľal. Veď ako deti sme sa hrávali hru meno, mesto, zviera vec a už vtedy sme vedeli, že pes, či mačka je zviera a teda živý tvor.

Aby som dokonale odpovedal na otázku občana, ktorý chce poznať pravdivú a reálnu odpoveď, musím ešte trochu ozrejmiť informácie a neodbočoval tak od odpovede ako to robia naši ,,diplomatickí politici“.

Našou úlohou nie je sa neustále vracať do minulosti a vyčítaním si niečoho, čo sa nepodarilo, si udržiavať nenávisť a zlo, ale šíriť lásku, dobro, vedieť odpúšťať a aj spravodlivo trestať.

Premiér a ministri, poslanci, či samotní občania, majú ľuďom vzájomne slúžiť, a nie vládnuťa vytvárať tak lepšiu budúcnosť pre seba, deti a pokolenia.

 

Dobro sa stáva súčasťou DNA a tá ma vplyv na dokonalejšiu a vyspelejšiu spoločnosť. Dnes je pomer budúcnosti politikov, ktorí vládnu a pomer občanov, ktorí tu živoria viditeľný a tí, čo to nechcú vidieť, nám budú vnucovať témy!

https://www.facebook.com/jozef.chlebik.79/videos/1817562675046147/

Inštitút Ochrany Ústavných Práv a Únia Štátnej Starostlivosti, chce okamžité riešenia a preto potrebuje vyhrať parlamentné voľby v roku 2024, aby nastavil novú štruktúru riadenia štátu a do roka po výhre v parlamentných voľbách naplnil omeškané potreby občanov- voličov. Tieto požiadavky – program zmeny systému na lepšiu budúcnosť a Novú spoločnosť Inštitút Ochrany Ústavných Práv posielal aj lídrom politických strán, poslancom, aby sa pridali a svoje nenaplnené programy, sny, či témy, ktoré predkladali občanom a ešte ich nedokázali vyriešiť, chceli spoločne občanom odovzdať ako riešiteľné a rýchlo realizovateľné.

————————————————————————————————

 

Tento list znel: 

,,Vážený pán poslanec sústavná politická korektnosť porušuje ľudské práva a základné slobody občanov. Monitorovanie našej politickej scény ukazuje, ako Slovensko smeruje do obdobia „monarchie“. Aj Váš  volebný program, ktorý ste mali pred voľbami v roku 2016, je neúspešný, volebné sľuby voličom ste nenaplnili. Preto je nevyhnutá zmena politického systému v krajine.

V mene Inštitútu ochrany ústavných práv si Vás dovoľujeme pozvať na otvorený rozhovor, lebo nám nie je ľahostajný osud Slovenska.

Predkladáme Vám program otvoreného rozhovoru:

  1. Spoločne vyhrať parlamentné voľby v roku 2020
  2. Nová štruktúra riadenia štátu
  3. Časové obdobie realizácie bodu 2 a náprava nenaplnených potrieb občanov od roku 1989

Veríme, že otvorený rozhovor prinesie výsledky občanom, voličom Slovenska. Múdrosť a odbornosť je to, na čom nám záleží a je dôležité pre blaho a rozvoj našej budúcej generácie.

Ďakujeme za skorú odpoveď.  S pozdravom

V Bratislave, dňa 14. 12. 2018 JUDr. Mária Ritomská  štatutár Inštitútu ochrany ústavných práv    a                                          Juraj Chlebík dobrovoľník Inštitútu ochrany ústavných práv

A ešte na koniec dodám: ,, Všetko sa dá ak sa chce“

————————————————————————————————-

Vedci v Afrike si všimli, že vrcholoví predátori v potravinovom reťazci sa začali vzájomne likvidovať, hoci doteraz žili vedľa seba. Príroda má takú moc, že evolúciu cítia aj živočíchy. Zmenou územia, ktoré človek zaberá a tak prírodu devastuje tam, kde ju má chrániť, sa zmenšuje revír lovu pre predátorov, hoci ich potrava bola rozdielna, čo sa týka jedálnička. Ide o leva, jaguára, leoparda a hyenu. Ak by spolu nebojovali o potravu, všetci by neprežili a tak si vzájomne usmrcujú potomstvá a útočia na samice s cieľom usmrtiť ich, ale nie zožrať.

Určite si občas všimnete, že tam, kde sú už sídliska, občas zavíta aj akási zver. Srnky alebo aj diviak. Pretože to bolo kedysi ich územie a dnes oň prišli.

Podobné pocity majú aj ľudia. Migrácia je ako dlhodobá dovolenka. Zmeníte prostredie a stravu, čas a hlavne vodu a už sa na vás nalepí ochorenie, vírus, ale hlavne stres. Ten vyvoláva obavy a tie zapríčiňujú to, čo si ľudia myslia, že je prirodzené. Omyl je však pravdou.

 Program udržateľného rozvoja je cieľ, ktorý túto maskovanú genocídu podporuje a všetky očakávania sú na vašom rozhodnutí Vážení občania!

Ďakujem za otázku od neznámeho občana a verím, že moja odpoveď za Inštitút Ochrany Ústavných Práv bola aspoň trochu dostačujúca. Juraj Chlebík za Inštitútu Ochrany Ústavných Práv.

https://www.mojevideo.sk/video/28746/vizia_pre_slovensko_alebo_vsetko_sa_da_ak_sa_chce.html

, , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri!

16.04.2024

Za čo môžeme ďakovať aj ich predchodcom! Investície kapitál a digitálna mena: Inštitút ochrany ústavných práv schváli výšku finančného kapitálu v podobe digitálnej meny na účet Úradu štátnej starostlivosti! Prevod z účtu Úradu štátnej starostlivosti sa posiela na účty starostom ( richtárom) a primátorom ( starostom) a z účtu Úradu štátnej [...]

Len svoj názor . . . !

14.04.2024

video: Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich europoslancov ? Nikdy nemargíroval,až na to doplatil Moje video pod názvom Juraj, ktoré bolo na youtube kanáli ,,Igor [...]

Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy!

11.04.2024

Pri referende o vstupe do európskej únie, si občania Slovenska mysleli, že sa budeme rovnať, a to hlavne platovo, ako v Nemecku! Ako ste si stačili všimnúť, digitalizácií sa nevyhneme, ale o všetkom môžeme rozhodovať my občania – voliči, a preto, by ste sa mali oboznámiť s našími reformami lebo inak naletíte na tie reformy, čo nám pripravili skorumpovaní politici [...]

SR Požiar Osada Stropkov Situácia Mimoriadna POX

Polícia začala v súvislosti s požiarom v Stropkove trestné stíhanie

19.04.2024 17:17

Po požiari, ktorý zničil deväť obydlí, ostalo bez strechy nad hlavou 49 tamojších obyvateľov, z nich 29 detí.

Ukrajinskí vojaci ďakujú Slovákom za zbierku na muníciu

Zbierka na muníciu raketovo rastie. Ďakujeme, bratia Slováci, odkazujú ukrajinskí vojaci z frontu

19.04.2024 16:30

Ciieľ bol najskôr vyzbierať jeden milión eur. Vzhľadom na obrovský ohlas a ochotu posielať peniaze obrancom, je zbierka bez finančného a časového limitu.

SR prezidentka kultúra predstavitelia prijatie BAX

Čaputová: Akékoľvek snahy ovládať kultúru sú prejavom nekultúrnosti

19.04.2024 15:31

Štát má vytvárať predpoklady a podmienky pre kultúru a nie ju politicky ovládať, vyhlásila prezidentka.

Irán / vlajka / zástava /

Iránsky konzulát v Paríži obkľúčila polícia. Muž sa tam vyhrážal, že sa vyhodí do povetria

19.04.2024 15:01, aktualizované: 15:20

Muža polícia zadržala. Zásahová jednotka ho prehľadala a žiadne výbušniny u neho nenašla.