Založ si blog

Ako odstrániť , , polená“ pod nohami podnikateľov, aby nemuseli kradnúť ?

Pokračovanie k článku ,,Čo prinesie pre Slovensko vlastný jackpot? 5. 000. 000. 000. 000. 000“ a sľúbené video , aby si všetci mohli ľahšie predstaviť zmenu zo systému do Novej spoločnosti.

Stále sa držíme hesla:  ,, Všetko sa dá ak sa chce“

https://spark.edupage.org/text/?text=subjects/34678&subpage=2

Video:

Bez Inštitútu Ochrany Ústavných Práv a programu Únie Štátnej Starostlivosti, nikdy systém neporazíte !

Uverejnil používateľ Jozef Chlebík Piatok 11. septembra 2020

Pokračovanie k článku ,,Čo prinesie pre Slovensko vlastný jackpot? 5. 000. 000. 000. 000. 000“ a vysvetlenie , pre niektorých, ktorým sa nechce čítať dôkazy v článkoch, postupy zmien v bezprávnej SR a riešenia !

,,Inštitút ochrany ústavných práv veľmi pekne ďakuje za všetky e-maily sms-ky a inak poslané správy o Vašom podozrení, že politické hnutie OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti (OĽANO) spáchalo vo voľbách dňa 29. 2. 2020 akýsi podvod na občanoch.

Preskúmajme spoločne či je to pravda a v čom je podstata spáchaného skutku?

Vo voľbách dňa 29. 2. 2020 sa mohli zúčastniť len politické strany a politické hnutia, ktoré spĺňajú zákon č. 85/2005 Z.z. o politických stranách a politických hnutiach. Najdôležitejšie prečo sa tento zákon novelizoval od 1. januára 2019 bolo práve politické hnutie OĽaNO, ktoré malo vo svojom politickom hnutí 4 členov.

Podľa § 6 ods 6 zákona č.85/2005 Z.z. o politických stranách a politických hnutiach Orgánmi strany sú najmä najvyšší, výkonný, rozhodcovský a revízny orgán. Každý orgán strany okrem štatutárneho orgánu musí mať najmenej troch členov, výkonný orgán strany musí mať najmenej deväť členov a najvyšší orgán strany musí mať najmenej 27 členov.

Má OĽaNO splnený obsah tohto paragrafu?

Podľa Výpisu politických strán a politických hnutí  je preukázané, že hnutie OĽaNO sa spojilo s politickým hnutím NOVA, s politickými stranami Kresťanská únia a ZMENA ZDOLA a vytvorilo názov novej politickej strany OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti (OĽANO), NOVA, Kresťanská únia (KÚ), ZMENA ZDOLA

Skratka názvu politickej strany / hnutia: OĽANO-NOVA-KÚ-ZMENA ZDOLA

Sídlo: Zámocká 7074/30, 81101 Bratislava-Staré Mesto, Slovenská republika

Nové stanovy zaevidovali dňa 20. 11. 2019

Je to všetko v poriadku? Ak by bolo, tak by muselo OĹaNO používať celý názov ako je to podľa Výpisu politických strán a politických hnutí OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti (OĽANO), NOVA, Kresťanská únia (KÚ) ZMENA ZDOLA

Ak by bolo všetko v poriadku, tak novinári by dostali od lídra OĽaNO odpoveď, že členom je predsedníčka politickej strany Kresťanská únia  MUDr. Anna Záborská, a tiež  Ján Bugár , ktorý je predseda ZMENA ZDOLU a ďalší a ďalší členovia.

Kto všetko  je členom tohto politického zlepenca???

Po voľbách nový premiér vystupuje pod starým názvom OĽaNO a nie pod novým názvom novej politickej strany OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti (OĽANO), NOVA, Kresťanská únia (KÚ), ZMENA ZDOLA.

Je to špekulácia nášho nového premiéra.  Nikto si nič nevšimol. Je otázkou, ak by vznikla takáto zlepená strana, a to spojením štyroch politických strán, prečo NOVA, Kresťanská únia, ZMENA ZDOLA stále existujú, ako to dokazujú tieto samostatné politické strany podľa Výpisu politických strán a politických hnutí.

A práve po voľbách sa tento podvod či špekulácia lídra novej novej politickej strany OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti (OĽANO), NOVA, Kresťanská únia (KÚ), ZMENA ZDOLA stratila aj za pomoci novinárov.“

Špekulácia nového premiéra Matoviča

…… Overte si všetci na webe MVSR, koľko politických strán sa dostalo 29.februára 2020 k parlamentným voľbám a dnes tvoria neplatnú väčšinu opozície a neplatnú koalíciu ( čiže neplatný parlament a vládu SR), ale nikto nič nechce vidieť a nekoná !!! Takto je to aj s prezidentkou a Ústavným súdom SR !!!…..

Kto odklepol neexistujúcej politickej strane (stranám) účasť vo voľbách 29. 2. 2020 ?

Tu dolu  vysvetlenie , pre niektorých, ktorým sa nechce čítať dôkazy v článkoch, postupy zmien v bezprávnej SR a riešenia !

Stále sa držíme hesla:  ,, Všetko sa dá ak sa chce“

Video ( ekonomický bojkot na 21 minút na celom svete? Možno uvažujem trochu konšpiračne , ale systém plánuje niečo, čo viac ovplyvní psychiku ľudí na svete. Dnes je každý odkázaní na mobil, internet, televízne vysielanie a tak chce vyskúšať svoj ďalší projekt, ktorý bude dokonalejší ako Covid -19, odstavenie elektronickej komunikácie a sledovanie on-line. Koľko ľudí na svete vydrží 21minút? A čo ak sa vypnú mobily aj tým, čo ich nevypnú sami ? Je to skúška , aby stres, ktorý vytvorí systém na ľuďoch dosiahol dokonalejší proces vyľudňovania alebo umelej genocídy?

https://sk.wikipedia.org/wiki/Genoc%C3%ADda

Veď bez vojny a vďaka prirodzenej absencie na modernizáciu, na ktorú si zvykol celý svet, môžu ublížiť účinnejšie, a to môže byť aj cieľ videa. Počas vypnutia sa môžu odohrať aj iné udalosti, veď kráľom je ,,človek“, ktorý má vyšší cieľ, ako zarábať na každej sekunde hovorov, smskovaní alebo mediálnom sledovaní. Čo ak sa počas 21 minút dostane prostredníctvom modernej technológie do každého technického zariadenia a bude tak sledovaný každý občan na svete. Veď aj to spôsob čípovania -označenia. Teraz si vyberte, čo je väčší hoax ? video o 21minútovom prerušení a odpojení od sveta alebo moja úvaha? ) :

video:

Je čas spojit svoje síly 😊👍🏻Uděláme tmu, abychom uviděli světloBLACKOUT FOR THE LIGHT21.9. 2020 v 15:00 (čas Čr)Ukažme naši sílu!21.9.2020 ve stejný čas po celém světě, na 21 minut vypneme elektrický proud.Jako výraz jednoty, solidarity, vypneme tento datum a hodinu na 21 minut všechny naše elektronická zařízení, včetně světel, spotřebičů ( nejlépe vypnout pojistky) a také vypneme naše mobily, počítače a všechny sociální sítě, kdekoliv se budeme tento datum a hodinu nacházet. tak abyste však neohrozili sebe, či někoho jiného.Vypnutí energie a mobilů je jako protest proti všem opatřením, zavedeným, nebo chystaným, díky vymyšlené pandemii. Nařízení ničí lidem zdraví, podnikání, jejich domovy a jejich životy.My občané celého světa, kteří nesouhlasíme se zkorumpovanými totalitními vládami, které nás nutí nosit náhubky, dodržovat rozestupy, drží nás doma proti naší vůli a dokonce do nás chtějí povinně vpíchnout chemické látky se tímto stavíme na odpor a dáváme najevo náš nesouhlas.Tohle je náš odpor a nesouhlas s neetickými a nehumánními příkazy a nařízeními. Vyzkoušejme naši jednotu a sílu. Ukažme jim, že to jsme my, kdo má skutečnou moc.Nemusíme chodit do ulic, když můžeme snadno „vypnout ovládání“ vypnutím toho, čím nás oni sami ovládají.Tohle ukáže naši solidaritu a statečnost, postavíme se tyranii.Ukažme naši jednotu a sílu. Ukažme jim, že jsme to my, kdo má tu skutečnou moc.Zastavme čas, využijme těch 21 minut pro chvilku oddechu pro sebe, pro své blízké, k obejmutí, k vyslání myšlenky, někomu blízkému. Zastavme se doma, v práci, kdekoliv kde v tu chvíli budeme, můžeme ten čas věnovat meditaci, modlitbě, sami sobě, čemukoliv chceme.21 minut tvého času, pro tvůj lepší život, pro lepší svět a pro světlo do našich životů.Rozsviťme tmu! (“Let’s light up the darkness!”)Rasa : ČlověkMísto narození : ZeměPolitické vyznání : SvobodaNáboženství : LáskaHashtag: #blackoutforthelightSvětové časy pro Blackout:NEW YORK 9:00 a.m.LOS ANGELS 6:00 a.m.DENVER 7 a.m.CHICAGO 8:00 a.m.MONTREAL 9.00 a.m.SYDNEY 11 p.m.MELBOURNE 11 p.m.AUCKLAND 1 a.m.TOKYO 10 p.m.SEOUL 10 p.m.BANGKOK 8:00 p.m.BEIJING 9:00 p.m.SINGAPORE 9:00 p.m.HONG KONG 9.00 p.m.JAKARTA 8.00 p.m.LONDON 2:00 p.m.BERLIN 15:00PARIS 15:00PRAHA 15:00STOCkHOLM 15:00MOSKVA 16:00MADRID 15:00

Uverejnil používateľ Michal Shark Sobota 5. septembra 2020

Čo prinesie pre Slovensko vlastný jackpot? 5. 000. 000. 000. 000. 000

Kedy sa konečne klamlivé média zamerajú na to, že podvodník a klamár Matovič, Záborská a Budaj oklamali pri voľbách voličov? ? ?

Je naozaj Kuciakov vrah vo väzbe ?

Každý občan dostane podielový list štátu a . . . . . .

Vrana k vrane sadá , rovný , rovného si hľadá.

video:

https://www.facebook.com/Parasport24/videos/639267923239033

, , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri!

16.04.2024

Za čo môžeme ďakovať aj ich predchodcom! Investície kapitál a digitálna mena: Inštitút ochrany ústavných práv schváli výšku finančného kapitálu v podobe digitálnej meny na účet Úradu štátnej starostlivosti! Prevod z účtu Úradu štátnej starostlivosti sa posiela na účty starostom ( richtárom) a primátorom ( starostom) a z účtu Úradu štátnej [...]

Len svoj názor . . . !

14.04.2024

video: Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich europoslancov ? Nikdy nemargíroval,až na to doplatil Moje video pod názvom Juraj, ktoré bolo na youtube kanáli ,,Igor [...]

Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy!

11.04.2024

Pri referende o vstupe do európskej únie, si občania Slovenska mysleli, že sa budeme rovnať, a to hlavne platovo, ako v Nemecku! Ako ste si stačili všimnúť, digitalizácií sa nevyhneme, ale o všetkom môžeme rozhodovať my občania – voliči, a preto, by ste sa mali oboznámiť s našími reformami lebo inak naletíte na tie reformy, čo nám pripravili skorumpovaní politici [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.