Založ si blog

Vízia pre Slovensko alebo všetko sa dá, ak sa chce!

,,

Aj malé Slovensko môže byť ,, veľké “.

To, že politické strany, ktoré sa v posledných parlamentných voľbách bili o získanie mandátu a kresiel v NRSR, nám  posilňuje našu sebadôveru. Účelom bolo, aby všetky politické štandardné politické strany, ale aj novovznikajúce, poznali náš program a naše riešenie. Verili sme, že budú chcieť prísť s novými témami, ale nepochopia alebo nebudú vedieť zrealizovať nič. Riešenia , ktoré Únia Štátnej Starostlivosti prezrádza prostredníctvom aj Inštitútu Ochrany Ústavných Práv, sú pre všetkých občanov, ktorí nemyslia len na seba, ale vidia viac dopredu a tak zaisťujú aj morálnu budúcnosť mladým a novým generáciám.“

Matovičova vláda uvažuje V. diel. . . . ako využiť alebo dokázať zrealizovať to, čo obkukal od iných?

Agenda 21: Plán ako vyľudniť 95% sveta do roku 2030

Video:

https://www.mojevideo.sk/video/28746/vizia_pre_slovensko_alebo_vsetko_sa_da_ak_sa_chce.html

 

Slovenský  preklad článku :

Agenda 21 je programový dokument Organizácie spojených národov (OSN), schválený na Summite Zeme v júni 1992 v Rio de Janeiro. Oficiálne je to program pre 21. storočie, ktorý prináša všetkým krajinám sveta návod, ako zabrániť ďalšiemu zhoršovaniu stavu životného prostredia a súčasne zlepšovať hospodárske a sociálne podmienky života na Zemi. Na prvé počutie to mnohým znie pekne. Zvlášť tým, ktorí zabudli na staré české príslovie o vtáčik, ktorého lapajú … Odporcovia Agendy 21 tvrdí, že ochrana životného prostredia, trvalo udržateľný rozvoj či stabilizáciu populácie sú len zásterky pre diabolský plán nastolenie Nového svetového poriadku. Agenda 21 je nástroj, ktorý pomáha likvidovať národnú suverenitu, nastoliť centrálne plánovanie a manažment všetkých zdrojov, docieliť odovzdanie pôdy do rúk svetové vlády, zrušiť súkromné ​​vlastníctvo, rozbiť rodinu a vyvlastniť deti.

A čo príde potom? Naše deti bude vychovávať stáť, prácu si nebudeme vyberať, ale bude nám určená, cestovanie bude opäť obmedzené, vytvorí sa tzv. Obývané zóny, do ktorých sa ľudia budú masívne sťahovať, nastolí sa globálna edukácie založená na ohlupování a dôjde ku takzvanej depopulácii Zeme.

Video:

Čo je v pláne Vyústením Agendy 21 je postupné vytvorenie nedostatku jedla a nasadenie vysokých cien. Stále prísnejšie predpisy majú položiť malé pestovateľov na kolená, časom si ľudia nebudú môcť pestovať jedlo ani doma, pochopiteľne „v záujme ich bezpečnosti“. Všetka produkcia potravín bude v moci korporácií. Dodávky a distribúcia potravín budú sledované, aby nikto nemohol predať jedlo tomu, kto zo systému utečie. Mnohé nasvedčuje platnosti správ, že suchá, záplavy a tornáda, ktoré ničia úrodu farmárom a pestovateľom, sú výsledkom pokusov manipulovať s počasím. V zmysle tohto vývoja ide o vojenskú zbraň proti malým poľnohospodárom a majiteľom pôdy po celom svete. Veľkým spoločnostiam takéto pokusy neubližuje, pretože majú prístup k neobmedzeným fondom. Existujú hypotézy a podozrenie, že k manipulácii počasie slúži aj takzvané chemtrails, ktoré možno pozorovať na oblohe. Podľa stúpencov teórie nejde o kondenzačné stopy, ktoré po chvíli zmizne, ale o stopy, ktoré zostanú na oblohe, roztiahnu sa a nakoniec spadnú na zem. Údajne obsahujú stroncium, hliník, bárium, okysľujú vodu aj pôdu a vážne ohrozujú ľudské zdravie.

Video:

Obdobne sa dôvodne špekuluje o zneužívaní HAARP či podobných technológií (HAARP – civilný a vojenský výskumný projekt USA realizovaný na Aljaške). V technických štúdiách k HAARP je uvádzané, že „rozprášenej kovové častice ako je hliník, bárium a stroncium môžu zvýšiť vodivosť atmosféry, a tak umožniť zvýšiť efektivitu manipulácie s počasím.“ Podľa tohto výkladu HAARP dokáže meniť prúdenie vzduchu, a tak meniť aj vzorce správania počasie, čo sa uvádza aj v správe pre Európsky parlament z deväťdesiatych rokov. V podobnej „dobročinnosti“ sú veľmi aktívni miliardarskej celebrity.

https://finweb.hnonline.sk/ekonomika/2211319-plan-obnovy-za-miliardy-je-vonku-prehlad-osmich-najdolezitejsich-zmien-ktore-cakaju-slovensko?fbclid=IwAR3Cyqd1Z8x6TwkfNFE2l0Q_B-Rkxcu674jSppEXXU8pAnQyTRTcNHDPVVc

Napríklad Bill Gates okrem iného obhajuje nutnosť „svetovej vlády“. Financuje očkovanie v rozvojovom svete, ktoré je masovým experimentom regulácia plodnosti (v roku 2014 katolícki biskupi Keni obvinili dve organizácie OSN zo sterilizácie miliónov dievčat a žien pod zámienkou očkovacieho programu proti tetanu, ktorý bol sponzorovaný vládou Kene), financuje projekty podporujúce zmenu klímy, spolupracuje s firmou Monsanto, ktorá produkuje GMO potraviny, presadzuje zavedenie kamerových systémov na školách a tak ďalej.

Video:

TOTÁLNA DRZOSŤ ZO STRANY PREMIÉRA!!!

Uverejnil používateľ Komedianti v priamom prenose Streda 16. septembra 2020

Varovanie pred týmto plánom prišlo už dávno.

Pár myšlienok z prednášky doktora Richarda Daye, bývalého riaditeľa Spoločnosti pre plánované rodičovstvo, sponzorovanej Rockefeller, ktorú predniesol na stretnutí amerických pediatrov ešte v roku 1969.

Matovič nikdy nedokáže naplniť to, čo sľúbi občanom . . .

Varoval pred plánom svetových elít, ktorý zahŕňa zníženie počtu obyvateľov na Zemi, povolenky k rodeniu detí, sex bez reprodukcie, sexuálnej osvetu mládeže ako nástroja svetovlády, podporu potratov ako nástroje na zníženie počtu obyvateľov Zeme, podporu homosexuality, uľahčenie umieranie a zavedenie pilulky smrti, obmedzenie prístupu k bezplatnej zdravotnej starostlivosti, prísne kontrolovaný prístup k liekom, potláčaní liečby rakoviny, vyvolávanie srdcových infarktov, úmyselne komplikovanú diagnostiku nevyliečiteľných chorôb, podporu spotreby alkoholu a drog, sex a násilie ako súčasť zábavných programov, kriminalitu ako nástroj ovládanie spoločnosti, väčší počet väzníc , terorizmus za účelom kontroly, odstránenie niektorých kníh z knižníc, školskú dochádzku ako nástroj slepého a odovzdaného prijímanie názorov a postojov, ktoré neznesú diskusiu ani kritiku.

Video:

Richard Day v roku 1969 povedal, že sa plán začal realizovať. V roku 2016 je jasné, že jeho napĺňanie je v plnom prúde. A mnohí si myslia, že ide o „pokrok“.

https://morezprav.cz/svetodeni/agenda-21-plan-jak-vylidnit-95-sveta-do-roku-2030?fbclid=IwAR1B2V7qzHL1HeicvwXC39fjt5eYGhrJ-ayyTR66ic6NS4q7NjCppqOx5eg

Slovensko si nedáme?

fotto materiál autora:

Je normálne, aby parlamentná strana mala 4 členov a rozdelila si príspevok od štátu za voľby vo výške miliónov eur?

Ako rýchlo naplniť potreby občanov EÚ, ale hlavne potreby slovenských občanov?

23.04.2024

Všetko sa dá, ak sa chce! https://slovensky-vecernik.sk/story/preco-by-sme-mali-donekonecna-pocuvat-o-strngani-klucov-v-roku-1989-ked-vsetko-ma-riesenie-a-da-sa-to-napravit , , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri! Len svoj názor . . . ! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich [...]

, , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri!

16.04.2024

Za čo môžeme ďakovať aj ich predchodcom! Investície kapitál a digitálna mena: Inštitút ochrany ústavných práv schváli výšku finančného kapitálu v podobe digitálnej meny na účet Úradu štátnej starostlivosti! Prevod z účtu Úradu štátnej starostlivosti sa posiela na účty starostom ( richtárom) a primátorom ( starostom) a z účtu Úradu štátnej [...]

Len svoj názor . . . !

14.04.2024

video: Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich europoslancov ? Nikdy nemargíroval,až na to doplatil Moje video pod názvom Juraj, ktoré bolo na youtube kanáli ,,Igor [...]

polícia

Opitý vodič zdemoloval tri autá, nafúkal takmer 2,7 promile

25.04.2024 12:19

Škodu na vozidlách predbežne vyčíslili na približne 4 200 eur.

Alexander Lukašenko

Rusi takmer nepostupujú, na fronte je pat, je čas na mierové rokovania, vyhlásil Lukašenko

25.04.2024 12:10

Paradoxom Moskvy je, že na mierovú konferenciu odmieta prísť, rokovanie bez jej účasti však označuje za nezmyselné.

Spain Election

Čisté ruky zašpinili dobré meno španielskeho premiéra. Zavinila to jeho žena. Odstúpi z čela vlády?

25.04.2024 12:00

Má pre mňa cenu zostať na čele vlády napriek tomu, že ma krajná pravica a pravica obhadzujú bahnom? Španielsky líder na svoju otázku čoskoro odpovie.

Michal Šimečka, Ide o pravdu

Šimečka v Ide o pravdu: Eurovoľby budú dôležitý signál dovnútra i navonok. Chceme zapustiť korene aj v samospráve

25.04.2024 12:00

Aj v prípade eurovolieb platí, že "nemôžu mať všetko", nebolo by dobré, aby koalícia mala najsilnejší hlas aj v europarlamente, hovorí Michal Šimečka.