Založ si blog

. . . . . . . . . . . . . . okradli dôchodcov a občanov a chcú v tom pokračovať ďalej?

Ministri v televíznych reláciách a poslanci z parlamentu často používajú :          ,, Európska únia rozhodla“ – Kto je to Európska únia ? Koľko je to ľudí čo rozhoduje o nás? Ako nám pomáhajú ich rozhodnutia, keď za roky budovania demokracie na Slovensku, okradli dôchodcov a občanov, ktorí počas tohto obdobia sa stali dôchodcami a budú v blízkej dobe dôchodcami o dôchodky ?

Aj keby sa 100-krát do roka zvyšoval dôchodok, je to k ničomu lebo sa automaticky navýšia ceny na tovaroch a službách. Pretože systém je nanič a treba ho zničiť, nie udržiavať za každú cenu. Valorizácia dôchodkov je k ničomu, ak nepôjdu dane smerom dolu alebo sa nezrušia.

Matovičova vláda uvažuje o téme IV. diel . . . . . Dôchodok , staroba, odpočinok , malo by sa to pomenovať , , šťastný život seniora”?

Pripomínať neustále päťdesiate roky alebo obdobie totality s témou koľko ľudí bolo zastrelených na hraniciach, je to isté ako vidieť dnes koľko ľudí odchádza za prácou do zahraničia a vytvára hodnoty svojou prácou pre iných , preto že príčina je stále tá istá.

Peniaze a práca, ktorá nie je dostatočne ohodnotená a zároveň pracovné prostredie a vzťahy na pracoviskách, sú najčastejšou príčinou! Pracovná zmluva, ktorá sa podpísala pred rokom 1989 bola na dobu neurčitú a človek, ktorý sa raz stal zamestnancom bol ohodnocovaný, odmeňovaný, ale aj zabezpečený pre budúci odchod do dôchodku, hoci príjmy neboli vždy také, aké si každý predstavoval.  Ale istota bola , že prácu mal až do dôchodku istú.

Video:

Spravodajstvo z ,, banánovej republiky" 9.diel

Uverejnil používateľ Jozef Chlebík Piatok 27. marca 2020

Prečo sa falošný parlament, falošná vláda, falošná prezidentka a neodborný a podvodný Ústavný súd svojim konaním konečne neodpútajú od socialistických a komunistických myšlienok, ktoré stále tak kritizujú a ospevujú ako totalita, a nezačnú kopírovať vyspelé štáty, ktoré aj my , ako malé Slovensko môžeme predbehnúť? Veď máme ešte plno odborníkov, ktorí ale kvôli systému a jeho terorizovaným praktikám , nemôžu uplatňovať svoje vedomosti na úžitok nás všetkých!

video:

Uverejnil používateľ Jozef Chlebík Nedeľa 12. júla 2020

Vláda rozpráva tam 100 miliónov, tam 300 miliónov,  ale parlament len na poslancoch minie ročne cca 9.000.000,-euro, ktoré si ani nezaslúžia. Ďalších cca 9.000.000,-euro čerpajú ročne na plate zamestnanci parlamentu.

Organizačná štruktúra , , Nového štátu“ podľa národného programu

Čo prinesie pre Slovensko vlastný jackpot? 5. 000. 000. 000. 000. 000

Ako odstrániť , , polená“ pod nohami podnikateľov, aby nemuseli kradnúť ?

video:

 

Uverejnil používateľ Jozef Chlebík Pondelok 21. septembra 2020

Igor Matovič, pozor vedieš krajinu do záhuby?

,,Odvážnemu šťastie praje“ , preto vám pripomínam, čo už by ste mali vedieť naspamäť.

1. diel Programové vyhlásenie Vlády podľa potrieb občanov

? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

Matovičova vláda uvažuje VII. diel. . . . . . priznať , , Program udržateľného rozvoja“ jeho cieľ, ktorý túto maskovanú genocídu podporuje a všetky očakávania . . . . . . . . . . ?

video:

Uverejnil používateľ Jozef Chlebík Pondelok 21. septembra 2020

Za akú sumu nás predal , , kulak z Trnavy“?

Vízia pre Slovensko alebo všetko sa dá, ak sa chce!

 

Matovičova vláda uvažuje o II. diel. . . . . . . ideme národu ukázať, ako sa môže mať, ak to chce!

video:

Ako rýchlo naplniť potreby občanov EÚ, ale hlavne potreby slovenských občanov?

23.04.2024

Všetko sa dá, ak sa chce! https://slovensky-vecernik.sk/story/preco-by-sme-mali-donekonecna-pocuvat-o-strngani-klucov-v-roku-1989-ked-vsetko-ma-riesenie-a-da-sa-to-napravit , , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri! Len svoj názor . . . ! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich [...]

, , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri!

16.04.2024

Za čo môžeme ďakovať aj ich predchodcom! Investície kapitál a digitálna mena: Inštitút ochrany ústavných práv schváli výšku finančného kapitálu v podobe digitálnej meny na účet Úradu štátnej starostlivosti! Prevod z účtu Úradu štátnej starostlivosti sa posiela na účty starostom ( richtárom) a primátorom ( starostom) a z účtu Úradu štátnej [...]

Len svoj názor . . . !

14.04.2024

video: Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich europoslancov ? Nikdy nemargíroval,až na to doplatil Moje video pod názvom Juraj, ktoré bolo na youtube kanáli ,,Igor [...]

Andrej Danko, upratovanie Dúbravky,

Danko upratuje Dúbravku. Zaplatil pokutu tisíc eur a chce ukázať dôkaz o vylomenom zube

26.04.2024 09:26

Danko sa zaviazal zametať Dúbravku potom ako v januári zdemoloval semafor a z miesta činu ušiel. Nájsť sa ho podarilo podľa olejovej škrvny.

Abrams, Ukrajina

Americké tanky Abrams nestačia na ruské drony, Ukrajina ich stiahla z boja

26.04.2024 07:37

Ukrajina už prišla o päť tankov Abrams M1A1.

France Macron

ONLINE: Európa poslala Kyjevu miliardy, dieru po USA to nezacelilo. Grécko nedá Ukrajine svoje Patrioty

26.04.2024 06:25, aktualizované: 08:42

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Ficove reči o mieri vyvracia samotné Rusko. Trump môže byť v boji proti Putinovi tvrdší ako Biden, tvrdí generál Macko

26.04.2024 06:05

Peniaze na muníciu nepodporujú vojnu, ale prežitie Ukrajiny, hovorí generál Pavel Macko.