Založ si blog

Plno rečí o spravodlivosti , ale výsledok žiadny

Ako si rozumiete so zamestnávateľom, kolegom, susedom alebo s rodinou a vlastnými deťmi ? čo ste ochotní pre svoje známosti alebo dieťa urobiť? A čo ak zistíte, že nech robíte , čo koľvek, aj keď máte vysokoškolské vzdelanie a dokonca titul z práva, nemôžete nič? Nenahnevá vás to, že na iných miestach sú vďaka známostiam dosadení ľudia a zdá sa , že ničomu nerozumejú? Nie je to práve preto, že korupcia, známosti a rodinkárstvo potlačili prostredníctvom Nevedomosti a Chamtivosti Odbornosť bokom a svet , ktorý sa vám zdal tak pekný, je zrazu hnusný ? Toto je výsledok pochodov za slušné Slovensko alebo bezprávie občanov – voličov ,  začo môže  byrokracia a neodbornosť úradníkov!

tu je video :

https://youtu.be/ERo4DX2AptA

tu je video :

tu je vysvetlenie : https://www.projustice.sk/teoria-prava/pravo-na-odpor-a-pouzitie-nasilia

a tu video

Vyslali ľuďom jasný signál…

Uverejnil používateľ Maroš Hudák Streda 24. júna 2020

Kto zaučil policajtov o právach občanov ? Ak policajt nerešpektuje práva občanov a ignoruje Ústavu SR, ale trvá len na občianskych povinnostiach je to   ( odoberanie práv a nátlak na povinnosti je fašizmus, https://dennikn.sk/blog/858681/co-je-vlastne-fasizmus-a-preco-k-nemu-opat-smerujeme-ale-inym-sposobom/) nie príliš ochotne, avšak výkonne spolupracujúcimi s tradičnými elitami, opúšťa demokratické slobody pomocou násilia a bez akýchkoľvek etických alebo zákonných obmedzení usiluje o vnútornú očistu a vonkajšiu expanziu.

,,V každej krajine, v ktorej prišli k moci, teda každý fašizmus (režim) udržal kapitalistické hospodárstvo a potlačoval práva pracujúcich pre záujmy kapitálu, teda pre zvyšovanie miery zisku a vykorisťovania. Toto je ekonomická politika a charakteristika, ktorá všetky doteraz známe fašistické režimy a hnutia (napriek „socialistickým“ frakciám) spájala. Je to možno jediná, určite najdôležitejšia univerzálna praktická politika fašizmu. Ďalšie praktické politiky, ktoré väčšinu fašistických hnutí a režimov odvtedy až dodnes zjednocovalo, boli rôzne ekonomické a sociálne politiky (policies), ktoré rozdeľovali obyvateľstvo podľa iných než triednych hraníc s tým, aby zvýhodňovali jednu a znevýhodňovali druhú skupinu, teda etnikum, náboženstvo, „rasu“, národnosť, alebo iné identity. Máme tu po prvý krát masový štátny program odoberania ľudských a občianskych práv týmto skupinám a ekonomické znevýhodňovanie.

Či to boli Židia, Arabi, moslimovia, černosi, Turci, Slováci či Maďari, relevantný je len fakt tohto koncentrovaného reakčného útoku na určitú skupinu.

Účelom tejto politiky bola takmer vždy tvorba masovej podpory a kompenzácie pre reálnu triednu politiku, rovnako ako trieštenie pracujúcej triedy s úmyslom ešte lepšie dosiahnuť zvýšené vykorisťovanie. Toto je možno druhá najdôležitejšia praktická politika fašizmu a fašistických hnutí. Praktickou úlohou fašistického hnutia je teda po prvé dosiahnutie zničenia organizácií pracujúcej triedy a po druhé dosiahnutie masovej reakčnej politiky, ktorá má za cieľ špecifickú/é skupinu/y.

Podľa marxizmu sú práve tieto dve politiky, ktoré sú podradené cieľu zvyšovania vykorisťovania a miery zisku, „esenciou“ fašizmu. Násilie a diktatúra sú „len“ jednými z metód k dosiahnutiu týchto politík.“

Stovky mailov potvrdili , že občianska nespokojnosť na Slovensku stále pretrváva a sklamanie z volieb narastá!

Matovičova vláda uvažuje XV. diel. necháme ľudí povinne zaočkovať a skapať ?

. . . a práve preto, nie je vhodný čas na predčasné voľby !

Trestné činy najvyšších štátnych predstaviteľov na Slovensku a nikto nič nevidí ?

tu je video :

Premiér Igor Matovič a poslanci z OĽaNO po stretnutí s Borisom Kollárom o jeho diplomovej práci

Uverejnil používateľ Denník N Pondelok 29. júna 2020

Kabáty z ostudy pre Borisa a Petru – biľag pre „Rodinu“ aj vládnu koalíciu

1. diel Programové vyhlásenie Vlády podľa potrieb občanov

Keď sa z vrahov stávajú obete , treba robiť zmeny ( na svete) !

Napísali na sociálnej sieti 11. diel

Vážení politici! Vás dokážu už len dve veci uspokojiť.

24.03.2024

Všetky možné hádky sa mediálne dozvedáme, ale to najdôležitejšie, ako konečne zabezpečiť a naplniť potreby občanov, nie! Kto má viac viny na svojich pleciach? Média alebo kandidáti? Vážení politici! Vás dokážu už len dve veci uspokojiť. A to buď, že to už máte za sebou alebo, ak na to ešte len čakáte! No a čo mám na mysli? Obnovenie trestu smrti ! , , Čierny [...]

Média ! Nebojte sa priznať svoje zločiny! Píšte o nich a všetko sa dá zmeniť a napraviť!

19.03.2024

Lož má krátke nohy! Dovtedy sa chodí s krčahom po vodu, kým sa nerozbije! Napokon, nie nadarmo sa vraví: Judikát Jtk 20/2010 – Poľahčujúca okolnosť (§ 36 písm. l/ Tr. zák.) – priznanie sa obvineného k spáchaniu trestného činu a úprimna ľútosť. ,, Priznanie a oľutovanie spáchania skutku sa považuje za poľahčujúcu okolnosť. Pred tým ako podáte trestné [...]

Bublinková väznica !

14.03.2024

Drahí príbuzní, deti, vnúčatá, kolegovia a priatelia! Blíži sa deň, keď uplynie päť rokov od vtedy, ako nás tu spoločne, aj keď oddelene uväznili. Síce na seba vidíme naľavo, napravo, hore, dole, vpredu aj vzadu, ale nemôžme sa rozprávať a počuť. Tak vám tento list v nedeľu prečítajú megafónom, ako každému, kto chce využiť možnosť eutanázie do päť rokov po [...]

Illinois, police

Útok nožom v Illinoise si vyžiadal štyroch mŕtvych a päť zranených

28.03.2024 10:46

Podozrivého muža policajti zadržali. Motív útoku nebol bezprostredne známy.

Baltimore most loď nákladná

Po zrútení mosta v Baltimore našli telá dvoch zo šiestich nezvestných osôb

28.03.2024 10:12

Obrovská nákladná loď, ktorú nebolo možné ovládať a následne narazila do mosta, absolvovala predtým v miestnom prístave „bežnú údržbu motora“.

Rakva / Rakvy / Cintorín / Pohreb /

Nadúmrtnosť po troch rokoch klesla takmer na nulu, podpísali sa pod to dva hlavné faktory

28.03.2024 09:50

Počet zomretých vlani klesol v porovnaní s rokom 2022 vo všetkých krajoch Slovenska.

Štefan Harabin

To je nejaká partizánčina. Harabin poprel podporu Pellegrinimu

28.03.2024 09:00, aktualizované: 10:05

V médiách sa ráno objavila správa, že Harabin pôjde voliť v druhom kole šéfa Hlasu.