Založ si blog

Veľké , , poďakovanie“ vláde a obetavosti našich najvyšších štátnych predstaviteľov

Rozprávka na víkend. Kde bolo tam bolo, kde sa odbornosť strácala a hlúposť prekvitala, vznikla a ,,zubami nechtami“ sa držala pri moci, jedna podvodnícka a skorumpovaná vláda. Tu sa za následky trestalo a príčiny sa zametali pod koberec. Ale napriek tomu, jej členovia a ďalších 600 tisíc kolaborantov, dokázali z takejto krajiny vybudovať najmodernejšiu žumpu v EU a už len krôčik a Slovensko môže získať aj prvenstvo vo svete.

Našťastie ktosi zasadil strom. Všetci, ktorí ešte niečo v hlave mali, ale aj používali jej obsah, chodili k tomuto stromu venčiť svojich miláčikov. Polievaním strom rýchlejšie rástol a za krátku dobu na ňom vyrástli neznáme plody. Vedecký team vládnych predstaviteľov, pod vedením najschopnejšieho a vševediaceho , po dôkladnom preskúmaní zistil, že sa jedná o najmodernejšie plody na svete, ktoré ešte nikdy v histórií nikto nevidel.

Tieto plody dostali aj názov – ohlupovníky. Kto raz ohlupovník zjedol, ten sa už nedokázal zbaviť pocitu , že by niekedy vedel použiť mozog a rozmýšľať.

Keď toto zistil vedecký team vládnych predstaviteľov, pod vedením najschopnejšieho a vševediaceho, hneď nariadil, aby sa začali takéto stromy vysádzať všade po Slovensku a ich plody sa prvé tri dni rozdávali zadarmo.

Ak účinok plodov po troch dňoch zaberie, potom sa budú plody ohlupovníka predávať a žumpu, s ktorou získali prvenstvo v EU, môžu zmodernizovať a zväčšiť a dostanú za ňu aj prvenstvo vo svete.

Aj sa tak stalo a , čo čert nechcel, ale vedecký team vládnych predstaviteľov, pod vedením najschopnejšieho a vševediaceho áno, žumpa sa deň pred vyhodnotením medzinárodnej súťaže o najmodernejšiu a najväčšiu štátnu žumpu  rozpadla a všetci sa ocitli v tom istom výkale.

Ponaučenie: načo písať múdrosti a radiť niekomu , kto nevie , nechce, nerozumie, veď už je všetko dávno napísané tu dolu.

Každý občan dostane podielový list štátu a . . . . . . – pomoc – Blog.Pravda.sk

Akcia na doručiteľa – pomoc – Blog.Pravda.sk

Podporíte iniciatívu alebo petíciu , , Milión pre každého“? – pomoc – Blog.Pravda.sk

, , Príde čas, keď pravda vyjde najavo a všetko skryté, bude odhalené“ – pomoc – Blog.Pravda.sk

Prečo, sme si nenechali – poradiť ? – pomoc – Blog.Pravda.sk

Povinná ochrana , , dôstojného života“ pre každého občana žijúceho na Slovensku – pomoc – Blog.Pravda.sk

Ideme s dobou alebo – pomoc – Blog.Pravda.skIdeme s dobou alebo – pomoc – Blog.Pravda.sk

Igor Matovič si „nenahraditeľný“ – zivot okolo nas – Blog.Pravda.sk

Obchodovanie s vrahmi a mafiou? – pomoc – Blog.Pravda.sk

Akosi rýchlo zabudli novinári na líderku OĽaNO, KÚ, ZMENA ZDOLA, NOVA pani Máriu Šofranko – zivot okolo nas – Blog.Pravda.sk

Preto, že dokladáme dôkazy, nás chce umlčať alebo vyrobiť ďalší miľník? – pomoc – Blog.Pravda.sk

Bilancia Matovičovej vlády aj za pomoci pravdivých konšpirácií – zivot okolo nas – Blog.Pravda.sk

Bezcitnosť a pýcha Daniela Lipšica – kde je jeho ( zaslepená) odbornosť ? – pomoc – Blog.Pravda.sk

Vie ministerka Mgr. Mária Kolíková presadiť právo a spravodlivosť – zivot okolo nas – Blog.Pravda.sk

Čím viac krajinu, Slovensko zdevastujú takí občania, voliči svojimi rozhodnutiami a vláda, ktorá je tu teraz, o to krajšie, rýchlejšie to Únia Štátnej Starostlivosti dokáže napraviť. Kto z vás , by nechcel byť pritom a kontrolovať ako to pod vašim dohľadom funguje?

Načo nám je Inštitút Ochrany Ústavných Práv? (ďalej len IOÚP) – pomoc – Blog.Pravda.sk

All for IOUP and – pomoc – Blog.Pravda.sk

video:

video:

všetky obrázky sú z fotoarchívu autora :


 

video:

 

 

 

 

 

 

 

 

, , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri!

16.04.2024

Za čo môžeme ďakovať aj ich predchodcom! Investície kapitál a digitálna mena: Inštitút ochrany ústavných práv schváli výšku finančného kapitálu v podobe digitálnej meny na účet Úradu štátnej starostlivosti! Prevod z účtu Úradu štátnej starostlivosti sa posiela na účty starostom ( richtárom) a primátorom ( starostom) a z účtu Úradu štátnej [...]

Len svoj názor . . . !

14.04.2024

video: Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich europoslancov ? Nikdy nemargíroval,až na to doplatil Moje video pod názvom Juraj, ktoré bolo na youtube kanáli ,,Igor [...]

Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy!

11.04.2024

Pri referende o vstupe do európskej únie, si občania Slovenska mysleli, že sa budeme rovnať, a to hlavne platovo, ako v Nemecku! Ako ste si stačili všimnúť, digitalizácií sa nevyhneme, ale o všetkom môžeme rozhodovať my občania – voliči, a preto, by ste sa mali oboznámiť s našími reformami lebo inak naletíte na tie reformy, čo nám pripravili skorumpovaní politici [...]

bytovka, Čadca

Bytovku z centra Čadce idú zrovnať so zemou. Kam pôjdu jej obyvatelia?

19.04.2024 10:03

Problémový dom chce zdemolovať vlastník, hoci tam stále žijú niekoľkí ľudia. Náhradné bývanie hľadajú ťažko, mesto sa im snaží pomôcť.

migranti na poľsko-bieloruskej hranici

VIDEO: Rebríky, palice, plyn, agresívni ľudia. Lukašenko znova zaplavuje Poliakov migrantmi

19.04.2024 10:00

Poľsko znovu čelí návalu cudzincov, ktorí sa z východného smeru usilujú preniknúť na jeho územie.

policia meranie rachlosti radar

Pezinská Baba nie je diaľnica. Vodič dvojnásobne prekročil rýchlosť, prišiel o „papiere“

19.04.2024 09:56

Vodič išiel na Pezinskej Babe rýchlosťou 137 kilometrov za hodinu.

čečenci

Čečensko a Dagestan na nože. Opitého ministra zatkli, Kadyrov poslal elitné komando

19.04.2024 09:23

Pre ministra si na hranice prišlo 14 áut. Jednotka Achmat, známa aj ako kadyrovci, sa pracovníkom dagestanského ministerstva vnútra vyhrážali sa zabitím.