Založ si blog

Obchodovanie s vrahmi a mafiou?

Túžba legálne kradnúť a konať zločin, je stále v ľuďoch, a preto treba zabrániť určitým predstaviteľom parlamentu a vlády, šíriť zlo a bezprávie. Ak si niekto želá páchať na občanoch zlo a vydierať ich , treba, aby občania pochopili, že sa to dá ukončiť na želanie práve takýchto ľudí. (v pokračovaní článku aj o Lučanskom)

Vydieranie občanov pokračuje, chceš – nechceš – musíš – pomoc – Blog.Pravda.sk

Uniklý dokument z nejmenované olomoucké nemocnice s pokyny pro kódování výkonů zdravotní péče v souvislosti s COVID-19 odhaluje, jak se v České republice vyrábí ta obrovská čísla pozitivních a hospitalizovaných pacientů, kvůli kterým prý kolabují nemocnice! – nejvic info (nejvic-info.cz)

video:

Ostaňme všetci úplne doma , ale úplne všetci , aby to malo ten správny efekt. Dopravcovia, obchodníci, predajcovia, sprostredkovatelia ostatných služieb. Stačí ak takto zotrváme doma tri dni. (pokračovanie dolu)

Prostriedky súdnej ochrany osobnostných práv pre ministra Sulíka a pre doktora Bukovského – zivot okolo nas – Blog.Pravda.sk

video:

 

O akej spravodlivosti to rozprávajú na MSSr ? – pomoc – Blog.Pravda.sk

Priatelia, aktivisti za občianske a ľudské práva, prosím venujte pozornosť nižšie uvedenému odkazu na závažné video českého ľudsko-právneho aktivistu Pavla Zitka, v ktorom analyzuje indície podozrenia z brutálnej vraždy spáchanej na generálovi Lučanskom v prešovskej väznici na objednávku, ktorej vykonávateľom mal byť odsúdený Mikuláš Černák prevezený za týmto účelom z väznice Leopoldov do väznice Prešov.

Prosím informujte o tom vašich priateľov a známych, aby sa zvýšil tlak verejnosti na vyšetrenie a objasnenie všetkých okolností tejto brutálnej vraždy. Slovenskí občania majú právo poznať nielen vrahov, ale aj objednávateľov tejto brutálnej vraždy pána policajného generála Lučanského!

Video:

alebo video:

INDICIE VRAZDY GENERALA LUCANSKEHO (lbry.tv)

GENERÁL MILAN LUČANSKÝ: DVA ROKY VO FUNKCII PREZIDENTA POLICAJNÉHO ZBORU

Video:

https://www.facebook.com//policiaslovakia/videos/268653324507456

 

Trestné činy najvyšších štátnych predstaviteľov na Slovensku a nikto nič nevidí ? – pomoc – Blog.Pravda.sk

Opozícia pomáha kryť zločiny koalície, ale do kedy? – pomoc – Blog.Pravda.sk

Kedy sa konečne klamlivé média zamerajú na to, že podvodník a klamár Matovič, Záborská a Budaj oklamali pri voľbách voličov? ? ? – pomoc – Blog.Pravda.sk

Ideme s dobou alebo – pomoc – Blog.Pravda.sk

Video:

, , Čierny týždeň“ alebo už viete, prečo to má byť inak? – pomoc – Blog.Pravda.sk

video:

Organizačná štruktúra , , Nového štátu“ podľa národného programu – pomoc – Blog.Pravda.sk

Video:

Vízia pre Slovensko alebo všetko sa dá, ak sa chce! – Mojevideo

Načo nám je Inštitút Ochrany Ústavných Práv? (ďalej len IOÚP) – pomoc – Blog.Pravda.sk

 

Toto ani Fico neprezradí!

 

                                           Inštitút ochrany ústavných práv,  Hlavná 50, 831 01 , Bratislava                                                                     

                                                      mariaritomska@stonline.skioup.riesenia@gmail.com

 

Č. j.: 67 – IOÚP – 2021

 

 

Ministerstvo vnútra Slovenskej republika

sekcia verejnej správy, odbor volieb, referenda a politických strán
Drieňová 22

826 86 Bratislava 29

 

 

Vec : Žiadosť

 

Inštitút ochrany ústavných práv Vám v zmysle článku II., bod 2 Stanov predložil dňa 02. 11. 2020 žiadosť Č. j.: 47 – IOÚP – 2020 o spoluprácu pri riešení zákona č. 85/2005 Z. z.  o  politických stranách a politických hnutiach. Nakoľko sme do dnešného dňa nedostali odpoveď, znovu sa obraciame na Vás a žiadame o nápravu nasledovných nedostatkov.

Podľa Výpisu z registra politických strán a politických hnutí bolo dňa 20. 11. 2019  zrušené politické hnutie Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti. Ako sme ďalej z Výpisu z registra politických strán a politických hnutí zistili, dňa 20. 11. 2019 vznikla nová politická strana s názvom: OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti (OĽANO), NOVA, Kresťanská únia (KÚ), ZMENA ZDOLA.  To znamená táto nová politická strana vznikla zlúčením štyroch politických strán  OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti (OĽANO), NOVA, Kresťanská únia (KÚ), ZMENA ZDOLA.

 

Ďalej sme zistili, že na Ministerstve vnútra Slovenskej republiky vo Výpise z  registra politických strán a politických hnutí stále registrované  aj politické strany NOVA, Kresťanská únia (KÚ), ZMENA ZDOLA.

 

Napriek doteraz uvedenému tieto politické strany NOVA, Kresťanská únia (KÚ), ZMENA ZDOLA naďalej samostatne existujú a majú svoje webové stránky. https://krestanskaunia.sk/   http://www.zmenazdola.sk/kto-sme    https://www.nova.sk/

 

Ako vyplýva z ustanovenia § 15 ods. 4, prvá veta  zákona č. 85/2005 Z. z.  o politických stranách hnutiach, ak sa strana zrušuje zlúčením s inou stranou, návrh na výmaz strany                   z registra strán je povinný podať štatutárny orgán strany, ktorá sa zrušuje zlúčením. Je teda zrejmé, že tu došlo k porušeniu zákona č. 85/2005 Z. z.  o  politických stranách  a politických hnutiach.

Vzhľadom na uvedené porušenie zákona Vás žiadame, aby ste v súlade  so zákonom     č. 85/2005 Z. z.  o politických stranách a politických  hnutiach znovu vyzvali politické strany NOVA, Kresťanská únia (KÚ), ZMENA ZDOLA  o zaslanie návrhu na výmaz strany z registra strán ako aj ďalšie náležitosti podľa § 15 ods. 4 písm. a) a b) zákona č. 85/2005 Z. z. o politických stranách a politických hnutiach.

Zároveň z uvedeného vyplýva, že vznik a pôsobenie politického hnutia s názvom OĽaNO,  KÚ, ZMENA ZDOLA, NOVA v Národnej rade Slovenskej republiky nie je v súlade so zákonom č. 85/2005 Z. z.  o politických stranách a politických  hnutiach a všetky doteraz nimi vydané právne predpisy sú neplatné.

Za urýchlené vybavenie našej žiadosti Vám vopred ďakujeme.

S úctou

 

 

 

 

 

V Bratislave, dňa 12. 01. 2021                                                      JUDr. Mária Ritomská- štatutár

fotky IOUP 2x

 

Video:

Vedia štrajkovať občania voliči alebo si myslia , že ÁNO? – pomoc – Blog.Pravda.sk

Ako rýchlo naplniť potreby občanov EÚ, ale hlavne potreby slovenských občanov?

23.04.2024

Všetko sa dá, ak sa chce! https://slovensky-vecernik.sk/story/preco-by-sme-mali-donekonecna-pocuvat-o-strngani-klucov-v-roku-1989-ked-vsetko-ma-riesenie-a-da-sa-to-napravit , , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri! Len svoj názor . . . ! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich [...]

, , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri!

16.04.2024

Za čo môžeme ďakovať aj ich predchodcom! Investície kapitál a digitálna mena: Inštitút ochrany ústavných práv schváli výšku finančného kapitálu v podobe digitálnej meny na účet Úradu štátnej starostlivosti! Prevod z účtu Úradu štátnej starostlivosti sa posiela na účty starostom ( richtárom) a primátorom ( starostom) a z účtu Úradu štátnej [...]

Len svoj názor . . . !

14.04.2024

video: Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich europoslancov ? Nikdy nemargíroval,až na to doplatil Moje video pod názvom Juraj, ktoré bolo na youtube kanáli ,,Igor [...]

Matúš Šutaj Eštok, Vianoce, hasiči, policajti, Štedrý deň

Policajti vo veľkom odchádzajú do civilu. Šutaj Eštok ich chce udržať tisícovými odmenam

25.04.2024 04:00

Kým financmajster uťahuje opasok, minister vnútra Matúš Šutaj Eštok (Hlas) sľubuje policajtom nové finančné príspevky, ako aj valorizáciu tých, čo už dostávajú

gangy, švédsko

Na podujatie švédskej Ľavicovej strany vtrhli útočníci, hlásia troch zranených

24.04.2024 23:24

Večerné podujatie v Štokholme malo byť o rastúcom fašizme vo Švédsku.

bombic

Británia rozhodla o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.