Založ si blog

Načo nám je Inštitút Ochrany Ústavných Práv? (ďalej len IOÚP)

Veľa ľudí ešte o ňom nevie. Poniektorí si povedia, zas dáka zbytočná organizácia darmožráčov. Prečo tak kruto? Lebo občan je nespokojný a jeho potreby sú štátnou riadiacou aparatúrou zanedbávané. Občan je diskriminovaný. Ale , stále túži pracovať a mať za prácu dostatočný príjem.

Kto alebo, čo je to IOÚP? To si rýchlo zistíte v článku ,,List od davu ľudí k davu“ a pochopíte na čo nám je IOÚP.

List od davu ľudí k davu ( ľudí)

Načo nám je, to už asi viete. Ale načo nám bude? Najskôr si prečítajte článok ,,Organizačná štruktúra ,,Nového štátu“ podľa národného programu“.

Organizačná štruktúra , , Nového štátu“ podľa národného programu

Ak sa teda stane to, čo ste si prečítali, tak občania, keď že sú naučení stále pracovať a aj keby sa mali dobre, tak práca im bude chýbať, dostanú sa do dôchodku už dosiahnutím veku 55 rokov. Ich skúsenosti a odbornosť je vzácnosťou pre budúce pokolenie, a preto do dovŕšenia 75.roku života, budú mať čestné miesto v Inštitúte Ochrany Ústavných Práv, aby dozerali a kontrolovali činnosť Úradu Štátnej Starostlivosti.

Zároveň aj IOÚP bude kontrolované občanmi, pretože cez IOÚP sa všetky pripomienky a návrhy, ale aj nedostatky budú okamžite posúvať na vypracovanie a realizovanie v prospech občanov. Teda IOÚP je dozor nad vybudovanou Novou spoločnosťou, aby sa nič nepokazilo a nikto dôstojný život občanov nenarušil. Toto opatrenie bude stabilne chrániť Ústavu SR a Novej spoločnosti, aby sme nedopadli ako dnes, keď ľudia počas Nežnej revolúcie mali vlastné predstavy o živote a dnes musia svoj názor riešiť len protestmi, pretože ich Úradnícka vláda ignoruje!

Vstupom do EU sme prišli o vlastné riadenie nad krajinou, lebo nehospodárnosť vládou dosadených štátnych predstaviteľov na rôzne pozície, nám vytvorila obrovskú korupciu a rodinkárstvo. Nadmerné prijímanie zákonov v parlamente vytvára na všetkých orgánoch štátu a vo všetkých štruktúrach riadenia obrovský chaos. Tam sa nestačia zákony ešte naučiť používať v praxi a už prichádzajú nové. Každý v danom úrade, orgáne riadenia a inde , napríklad na súdoch, si ich vysvetľuje po svojom – ľubovoľne čím je ich použitie  v praxi nereálne a viac škodí ako občanom pomáha. Veľa takýchto zákonov a nariadení nemá zabezpečenú kontrolu rovnakého aplikovania v praxi, kontrolu a postih alebo nápravu za porušenie konkrétneho zákona, nariadenia. Toto spomaľuje aj činnosť úradníkov, aby robili svoju prácu a nie len študovali ( ak to vôbec robia alebo ich to niekto školí) zákony. Potom sú dlhé termíny na vybavovanie a tie si úradníci ešte predlžujú rôznymi fintami , ktoré použijú na občanoch.

Napríklad:

Doplňte údaj, ktorý ani nie je treba alebo chýba vám vyjadrenie iného úradu, ktorý tiež nie je potrebný alebo nemohli sme pracovať pre Covid a podobne.

Chcete vedieť viac ? Spolupracujte ! Aj dobre mierená otázka na organizátorov protestov je spolupráca.

Hurááááááááááá na protesty , ale . .. .. .. .. .. .. .

O akej spravodlivosti to rozprávajú na MSSr ?

Kedy sa konečne klamlivé média zamerajú na to, že podvodník a klamár Matovič, Záborská a Budaj oklamali pri voľbách voličov? ? ?

Povinná ochrana , , dôstojného života“ pre každého občana žijúceho na Slovensku

Vážení občania, radi by sme Vás dňa 25. 11. 2020 privítali v Bratislave na 6.medzinárodnej konferencií Politika ma (ne)zaujíma. Ale nakoľko stále platia obmedzenia pre pandémiu, realizujeme 6. medzinárodnú konferenciu on-line. Je naším cieľom vydať Zborník o 6.medzinárodnej konferencie, ktorý bude uložený v našich knižniciach v súlade so zákonom. Ďakujeme za Vaše príspevky a najmä si ceníme príspevky našich zahraničných spolupracovníkov. Krásnu nedeľu všetkým občanom želá Inštitút ochrany ústavných práv.

Ako rýchlo naplniť potreby občanov EÚ, ale hlavne potreby slovenských občanov?

23.04.2024

Všetko sa dá, ak sa chce! https://slovensky-vecernik.sk/story/preco-by-sme-mali-donekonecna-pocuvat-o-strngani-klucov-v-roku-1989-ked-vsetko-ma-riesenie-a-da-sa-to-napravit , , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri! Len svoj názor . . . ! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich [...]

, , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri!

16.04.2024

Za čo môžeme ďakovať aj ich predchodcom! Investície kapitál a digitálna mena: Inštitút ochrany ústavných práv schváli výšku finančného kapitálu v podobe digitálnej meny na účet Úradu štátnej starostlivosti! Prevod z účtu Úradu štátnej starostlivosti sa posiela na účty starostom ( richtárom) a primátorom ( starostom) a z účtu Úradu štátnej [...]

Len svoj názor . . . !

14.04.2024

video: Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich europoslancov ? Nikdy nemargíroval,až na to doplatil Moje video pod názvom Juraj, ktoré bolo na youtube kanáli ,,Igor [...]

Sergej Šojgu

Moskovský súd uvalil väzbu na Šojguovho námestníka. Obvinil ho z korupcie

24.04.2024 10:33

Timur Ivanov je obvinený z prijatia úplatku v "obzvlášť vysokej výške."

vražda, bratislava, bezdomovec

Z vraždy muža v bratislavskej Petržalke obvinili 45-ročnú ženu

24.04.2024 10:23

V prípade preukázania viny jej hrozí trest odňatia slobody až na 20 rokov.

Russia Ukraine

Zničme Rusom Krymský most, ozýva sa opäť z Kyjeva. Príde úder naraz zo vzduchu aj z mora?

24.04.2024 10:00

Aké zbrane by Ukrajinci potrebovali, aby udreli na most ponad Kerčský prieliv? Možno nielen rakety, ale aj bezpilotné lietadlá a námorné drony.

Kim Jo-džong

Sestra severokórejského vodcu: Vybudujeme ohromnú vojenskú silu

24.04.2024 09:50

Severná Kórea tvrdí, že vojenské cvičenia USA sú prípravou na jadrovú vojnu proti Pchjongjangu.