Založ si blog

List od davu ľudí k davu ( ľudí)

Vážená pani Daniela Ustupska. Prečítajte prosím tento list na video a my ho vložíme do článku, kde tento list aj s videom budeme šíriť, aby sa o nás, ktorí chceme naozaj zmenu spoločnosti a spájať ľudské názory, potreby, dostali medzi občanov, ktorí chcú vidieť činnosť a počuť aj adekvátne postupy a riešenia. Vopred Ďakujeme.

Na blogu pravda píš veľa blogerov a pisateľov. Jednými z nich sú aj anzelma1234 a voľajte112. Na základe ľudských potrieb a sťažností celej spoločnosti na zlé hospodárenie a týranie občanov zlým systémom, vznikla mimovládna organizácia, ktorá ako jediná na Slovensku zo všetkých mimovládnych organizácií tvrdí, že nepotrebujeme žiadne mimovládne organizácie, ak by fungoval štát! Kto ale tvorí štát?

Inštitút Ochrany Ústavných Práv, je už vopred , za svoj názor na mimovládne organizácie odpísaný, nedostáva žiadne financie zo zahraničia , ale nepodporuje ho nikto ani zo Slovenska.

Jedinú podporu , ktorú má, je radosť ľudí, ktorým pomáha a poďakovania od občanov, ktorí sa naň obrátia s radou o pomoc. Napriek tomu dvaja traja občania pošlú aspoň 2%, čo vykryje účet IOUP, ale na vlastné náklady dokážu písomne zo svojej činnosti vydať do slovenských knižníc zborník z každej konferencie, ktorá historicky zaznamenáva všetko, čo sa tu zo strany občanov žiada a ako ich vlády o všetko po volebných sľuboch oberajú.

Posledná konferencia mala byť koncom novembra v Bratislave. Pandémia nedovoľuje zahraničným účastníkom prísť a tobôž nie domácim občanom, ktorí majú záujem, ale nemôžu cestovať z matovičovej ohrozenej zóny!

Pani Daniela Ustupska. Verím, že na základe Vašej popularity a záujmu spájať a meniť zlo na dobro, vám nezabráni teraz prečítať tieto reálne a pravdivé myšlienky. Vypracovali sme, my zástupcovia IOUP všetky podnety od občanov do presných postupov a na základe toho vytvorili riešenia pre každého občana, ktorý chce žiť dôstojný život na Slovensku.

Občania, by ale mali vedieť toto:

Aby to bolo možné, ale nemuseli sme sa nechať policajtmi biť obuškami, polievať vodnými delami, zatvárať a ponižovať, musíme sa mierovou alebo ak chcete rozumnou cestou , dostať do parlamentu. To , ale ešte nie je riešenie!

Nato treba podľa zaužívaného spôsobu mať politickú stranu, aj keď politiku nepotrebujeme, ale táto strana je na to potrebná a musí vyhrať minimálne s počtom hlasov 51% !!

Ak nemáte takú stranu, ktorej členovia sú nepodplatiteľní, ponúkame podporiť Vami občanmi našu spoločnú stranu, spoločnú a našu už myslíme aj s Vami s tými, čo čítate alebo počúvate toto video alebo článok.

Ak dav občanov, ktorý chodí na stretnutia pred tribúny, kde skanduje účastníkom – rečníkom, chápe túto potrebnú myšlienku a chce ju naplniť, máme potom pre každého podpisový hárok na súhlas o vzniku politickej strany Únia Štátnej Starostlivosti.

Každý, kto vráti nazad aspoň jeden vyplnený hárok , môže sa pridať za člena. Každý , kto o sebe dokáže verejne a čestne povedať davu, že je nepodplatiteľný – môže sa pridať.

Každý, kto chce vedieť ako sa všetko dá napraviť a ako postupovať, aby to, čo získame, nám nikto nezobral, môže sa pridať a čítať to, čo v tomto článku, pod týmto videom nájde.

Ďakujeme Vám pani Daniela Ustupska za odvahu a preukázanú česť. S pozdravom JUDr. Mária Ritomská anzelma1234 a v zastúpení pisateľ Juraj Chlebík tiež ako voľajte112.

Takýto sme:

,,Ďakujem za dôveru. Musím Vás však sklamať,lebo podobných strán sa zakladá podľa mojich info asi 5 a niektoré už sú v štádiu, že „existujú“. Problém je EGO, kde začínajú vyzdvihovať,kto, čo od marca urobil a dokázal. je mi z toho smutno. Ja sama som sa oddelila od ľudí v auguste, pretože mali pred očami už len kreslo v parlamente. Môj názor je odlišný. Najskôr nech títo ľudia ukážu, že im ide o Slovensko a potom sa môžme spojiť. Zrejme sa Vám môj postoj nebude páčiť, ale od marca ma podrazilo veľa ľudí a 90% len kôli€. Mysleli si, že bez boja, vyhrajú. A to nie sú podľa mňa ľudia vhodní do kresla v parlamente. Musíme bojovať a spoznávať sa v boji, ináč to asi nemá význam.“ Daniela Ustupska

Vrana k vrane sadá , rovný , rovného si hľadá.

Právne predpisy Matovičovej vlády sú „na vode“

, , Príde čas, keď pravda vyjde najavo a všetko skryté, bude odhalené“

Vedia štrajkovať občania voliči alebo si myslia , že ÁNO?

video:

https://www.facebook.com/jozef.chlebik.79/videos/2007968256005587

video:

https://www.facebook.com/jozef.chlebik.79/videos/1958070340995379

video:

https://www.facebook.com/jozef.chlebik.79/videos/1973856999416713

Vážení politici! Vás dokážu už len dve veci uspokojiť.

24.03.2024

Všetky možné hádky sa mediálne dozvedáme, ale to najdôležitejšie, ako konečne zabezpečiť a naplniť potreby občanov, nie! Kto má viac viny na svojich pleciach? Média alebo kandidáti? Vážení politici! Vás dokážu už len dve veci uspokojiť. A to buď, že to už máte za sebou alebo, ak na to ešte len čakáte! No a čo mám na mysli? Obnovenie trestu smrti ! , , Čierny [...]

Média ! Nebojte sa priznať svoje zločiny! Píšte o nich a všetko sa dá zmeniť a napraviť!

19.03.2024

Lož má krátke nohy! Dovtedy sa chodí s krčahom po vodu, kým sa nerozbije! Napokon, nie nadarmo sa vraví: Judikát Jtk 20/2010 – Poľahčujúca okolnosť (§ 36 písm. l/ Tr. zák.) – priznanie sa obvineného k spáchaniu trestného činu a úprimna ľútosť. ,, Priznanie a oľutovanie spáchania skutku sa považuje za poľahčujúcu okolnosť. Pred tým ako podáte trestné [...]

Bublinková väznica !

14.03.2024

Drahí príbuzní, deti, vnúčatá, kolegovia a priatelia! Blíži sa deň, keď uplynie päť rokov od vtedy, ako nás tu spoločne, aj keď oddelene uväznili. Síce na seba vidíme naľavo, napravo, hore, dole, vpredu aj vzadu, ale nemôžme sa rozprávať a počuť. Tak vám tento list v nedeľu prečítajú megafónom, ako každému, kto chce využiť možnosť eutanázie do päť rokov po [...]

20. rokov od vstupu Slovenska do NATO, prezidentka Zuzana Čaputová, Marián Kurilla

Garancia bezpečnosti či strata suverenity? Slovensko chráni povestný „bezpečnostný dáždnik“ z NATO už dvadsať rokov

29.03.2024 09:30

NATO presadzuje predovšetkým mierové riešenie sporov. Ak však diplomatické úsilie zlyhá, disponuje vojenskými silami pre zabezpečovanie krízového manažmentu.

Maryland most

Maryland dostane od vlády po zrútení mosta 60 miliónov dolárov

29.03.2024 08:37

Dvoch robotníkov sa podarilo zachrániť, u ďalších šiestich už úrady potvrdili úmrtie.

Fabrika Kia - Teplička nad Váhom

Vláda chce zaplátať migrantmi zo Strednej Ázie dieru na trhu práce. Ako útok v Moskve zmení tento zámer?

29.03.2024 08:00

Po tom, čo skupina teroristov pôvodom z Tadžikistanu zabila v Moskve 139 ľudí, sa slovenské zložky rozhodli posilniť bezpečnostné opatrenia

Rusko, Ukrajina

ONLINE: Masívny útok opäť cielil na ukrajinskú energetiku. Poliaci poslali do vzduchu lietadlá

29.03.2024 07:45, aktualizované: 09:06

Rusko masívne útočí na ukrajinskú energetiku, ktorá je v zložitej situácii. Keď Rusi spúšťajú útoky, Poliaci posielajú do vzduchu lietadlá.