Založ si blog

Prečo je na MHD zastávkach toľko ľudí, keď nie je povolené sa zhromažďovať ?

Platí zákaz zhromažďovania aj pre média na tlačovkách ,, Vládcu“ Matoviča? A čo policajti, pre nich zákaz zhromažďovania neplatí ?

Video: Zhromaždení ľudia v autobuse, zhromaždení policajti v autobuse ,, Aký je to rozdiel? Zhromažďovanie ako zhromažďovanie, či nie ?

video:

Ako sa dodržiavajú opatrenia v SNV?

Preventívna akcia v uliciach mesta.

Uverejnil používateľ Spišská Nová Ves Streda 30. septembra 2020

Protirečenia : sloboda slova a prejavu & cenzúra & ľudské práva & strach nevedomého občana !

Minúta po minúte zo zákulisia odbornosti

video:

Uverejnil používateľ Jozef Chlebík Nedeľa 9. augusta 2020

video:

 

https://www.facebook.com/soun.marek/videos/10218983915698142

 

 

Blokovanie na FB alebo, aby nebolo nič v šedej zóne podľa , , Vládcu“ Igora Matoviča

video:

Uverejnil používateľ Jozef Chlebík Pondelok 17. februára 2020

video:

Uverejnil používateľ Jozef Chlebík Štvrtok 4. júna 2020

 

Hnoj slovenskej , , demokracie“

 

 

Opustí poslankyňa Drábiková podvodné zoskupenie OĽaNO-KU-Zmena zdola-NOVA, ktoré stále nevidiaci nazývajú OĽaNO ?

video:

Uverejnil používateľ Jozef Chlebík Piatok 11. septembra 2020

Vianoce asi tento rok nebudú

Potrebujeme reformu na odstránenie chudoby alebo , ,chudobných“?

video:

https://www.facebook.com/milujemeprahu/videos/1217652331923459

Citát z fb: Milan Kovacik

  1. októbra o 20:21·

PROSIM VAS VENUJTE TOMUTO VYSVETLENIU CELKOVEJ SITUACIE PAR MINUT A ZDIELAJTE TENTO CLANOK , NEDOVOLME PSYCHOPATOM ZNICIT VSETKO !!! , TAKZE O CO IDE ???

KRAJNIAK S MATOVICOM NAS AKURAT OBOZNAMILI S TYM , CO IDU 100% UROBIT !!!!

UZAMKNUT KRAJINU A UROBIT CELOSLOVENSKY LOCKDOWN TO ZNAMENA UVAZNIT ZDRAVYCH LUDI S CISTYM REGISTROM TRESTOV DOMA NA NIEKOLKO MESIACOV A UPLNE ZNICIT EKONOMIKU KRAJINY , O TO VLASTNE CELE IDE .

JE VELA NAVYRABANYCH VECI A PRESTAVA SA PREDAVAT , NIEJE ODBIT , JE NAS VELA , PLANETA SA IBA ZNECISTUJE , VELKE FIRMY TO VEDIA , UZ NEMAJU KOMU VYROBKY PREDAVAT A SVET POTREBUJE RESET , TOTO JE ICH PLAN.

… CO SA DEJE NA SLOVENSKU : CELE JE TO PSYCHOLOGICKE DIVADLO , KTORE DONUTI KAZDEHO JEDNEHO CLOVEKA NOSIT RUSKA , DAT SA TESTOVAT A NASLEDNE SA VAKCINOVAT.

TU SA OPAT NABALIA FARMACEUTICKE FIRMY VYRABAJUCE TESTY RUSKA A VAKCINY .

SAMOZREJME POLITIKOM Z TOHO NIECO KVAPNE …. POSLEDNE MOZNE KVAPKY PRED TOTALNYM KOLAPSOM .

V SKUTOCNOSTI JE TO TAKTO : ZAVRU NAS DOMA , UPLNE POLOZIA EKONOMIKU NA KOLENA , MALE FIRMY ZANIKNU.

TAK CI TAK, RESTAURACIE A HOTELY SA UZ O PAR DNI UPLNE ZAVRU A ZKRACHUJU A STANE SA TO CI NIEKTO RUSKO NOSI ALEBO NIE .

JE TO NAPLANOVANE !!!!

CI LUDIA RUSKA NOSIT BUDU ALEBO NEBUDU !!!! SAMOZREJME , OBVINENI BUDU TI , KTORI ICH NENOSILI , CHCU DOSIAHNUT ABY LUDIA ZACALI NENAVIDIET A VINIT TUTO SKUPINU LUDI .

PSYCHOLOGIA ZA TYMTO CELYM JE , ZE LUDIA KTORI RUSKA NOSIA BUDU NENAVIDIET , FYZICKY NAPADAT A UDAVAT INTELIGENTNYCH LUDI KTORI RUSKA ODMIETAJU NOSIT .

PODRIADIT SA FASIZMU A DRZIA SA ZAKONOV A ZDRAVEHO ROZUMU , VEDIA ZE RUSKA NEPOMAHAJU A CELE JE TO DIVADLO A ODHALILI ICH PLAN , LUDIA BUDU OBVINOVAT TYCH , KTORI NENOSIA RUSKA Z TOHO , ZE VDAKA NIM SA STALO TO , ZE SA KRAJINA ZAMKLA .

MUSELI SME VSETCI SEDIET DOMA A VLADA UROBILA , CO UROBILA , LEBO VLADA TO TAK V MEDIACH PODA A BUDE PREZENTOVAT .

SAMOZREJME POCAS LOCKDOWNU SEM PRIDU UTECENCI … CISLA „INFIKOVANYCH“NA COVPRD PORASTU DO LOCKDOWNU A ZAZRACNYM SPOSOBOM BUDU KLESAT DOLE , LEBO IDE LEN O VYMYSLENE STATISTIKY VLADY A PODVOD S CISLAMI , SIRENYMI MEDIAMI .

POLITICI NASLEDNE ( VSETCI VIEME KTORI) OBVINIA VEREJNE LUDI, KTORI NENOSIA RUSKA Z TOHO , ZE PRAVE ONI ZA VSETKO MOZU A SU ZODPOVEDNI ZA VSETKO A POSTAVIA RODINU PROTI RODINE , KAMARATA PROTI KAMARATOVY A SUSEDA PROTI SUSEDOVI , LUDA SA BUDU NENAVIDIET A VALAT VINU JEDEN NA DRUHEHO .

VYHLASIA , ZE VDAKA LOCKDOWNU , VYMYSLENY VIRUS OPAT PORAZILI A VYJDU Z TOHO AKO VITAZI A LUDIA ICH ZA TO BUDU MILOVAT , ZA TO, ZE UPUSTIA ZO SVOJICH FASISTICKYCH PRAKTIK AZ DO JARI , KEDY VYHLASIA 3 VLNU .

ZMENIA A UPRAVIA ZAKONY A USTAVU !!! LUDIA , KTORI POTREBUJU URGENTNU LEKARSKU STAROSTLIVOST SA K DOKTOROVI  NEDOSTANU , OPERACIE SA ODLOZIA.

LUDIA BUDU VDAKA TEJTO NESTAROSLIVOSTI UMIERAT DOMA A SAMOZREJME KAZDEMU BUDE POVEDANE , ZE VSETCI ZOMRELI NA COVID .

BUDU PRIDAVAT A PRIDAVAT NOVE A NOVE OPATRENIA , PRETOZE, TO JE JEDNODUCHA PSYOLOGIA AKO ZISTIT, KTO KAM AZ MOZU S ICH OPATRENIAMI ZAJST , KEDY LUDOM POVOLIA NERVY A UZ TO NEZVLADNU .

VSETCI POLITICI BUDU CHRANENI ARMADOU A POLICIOU , ABY SA IM NIECO NESTALO .  MAM NA MYSLI, ABY BOLI CHRANENI POCAS VYMYSLANIA A UVADZANIA DO PRAXE NOVYCH ODPORNYCH FASI.TICKYCH OPATRENI , PRED TYMI , KTORI BY SA ROZHODLI POSTAVIT ICH NARIADENIAM A VZIAT SITUACIU DO VLASTNYCH RUK A ODMIETNU TOTO SIALENE DIVADLO S NIMI HRAT, A TYM PADOM, BY MOHLI VSETKO POKAZIT A ICH PLAN OHROZIT .

TAKTIEZ ABY ZAMEDZILI PROTESTOM A SIRENIU PRAVDY , ARMADU A POLICIU , KTORU UZ POVOLAVAJU NA ZVLADNUTIE A ZAISTENIE SITUACIE , NASLEDNE LUDIA PORUSUJUCI ICH HRU BUDU CHYTANI , VAZNENI , VEREJNE BITI .

LUDIA KTORI BUDU CHCIET SA IST POPRECHADZAT VON , LUDIA KTORI NEUROBILI NIC, ZA CO BY SI ZASLUZILI BYT ZAMKNUTY DOMA A BYT STRAZENI ARMADOU.

LUDIA ODOVZDAVATE VSETKO, CO MATE LUDSKE PRAVA A SLOBODU , ZA LOZ A PODVOD . BOLI SME A SME KLAMANI ZLOCINCAMI , DOKEDY ESTE NECHATE TOMUTO KLAMSTVU NICIT SAMYCH SEBA , VASE RODINY ….. BOLI SME OKLAMANI NIEKYM , KOMU ZALEZI IBA NA PENIAZOCH …… NIE NA LUDOCH …..

 

 

 

 

 

Ako rýchlo naplniť potreby občanov EÚ, ale hlavne potreby slovenských občanov?

23.04.2024

Všetko sa dá, ak sa chce! https://slovensky-vecernik.sk/story/preco-by-sme-mali-donekonecna-pocuvat-o-strngani-klucov-v-roku-1989-ked-vsetko-ma-riesenie-a-da-sa-to-napravit , , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri! Len svoj názor . . . ! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich [...]

, , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri!

16.04.2024

Za čo môžeme ďakovať aj ich predchodcom! Investície kapitál a digitálna mena: Inštitút ochrany ústavných práv schváli výšku finančného kapitálu v podobe digitálnej meny na účet Úradu štátnej starostlivosti! Prevod z účtu Úradu štátnej starostlivosti sa posiela na účty starostom ( richtárom) a primátorom ( starostom) a z účtu Úradu štátnej [...]

Len svoj názor . . . !

14.04.2024

video: Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich europoslancov ? Nikdy nemargíroval,až na to doplatil Moje video pod názvom Juraj, ktoré bolo na youtube kanáli ,,Igor [...]

Susko

Ministerstvo nežiadalo Najvyšší súd o konkrétne spisy, iba záznamy o prerozdeľovaní, tvrdí Susko

25.04.2024 15:05

Šéf rezortu Boris Susko nerozumie, prečo by ministerstvo nemalo na kontrolu procesu nárok.

kočner, kuciak

Pojednávanie v kauzách Donovaly a Báč zrušili, obžalovaným je aj Kočner

25.04.2024 14:27

Kauzy sa týkajú páchania ekonomickej trestnej činnosti.

Radek Sikorski

Chceme byť jednou z krajín, ktoré určujú smerovanie EÚ, znie z Poľska. Sikorski poslal ostré slová Moskve

25.04.2024 14:27

Poľské ministerstvo zahraničných vecí uviedlo, že Sikorského vízia je úzko prepojená s víziou francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona.

remišová

Remišová: Konanie premiéra vykazuje známky zastrašovania súdnej moci

25.04.2024 13:50

Remišová to uviedla v reakcii na utorkovú kontrolu rezortu spravodlivosti na najvyššom súde.