Založ si blog

Matovič plní na 100% , , Program udržateľného rozvoja“ a približuje sa k výrokom Pavla Demeša. . . .

Žiadne vlastenectvo, žiadna rodina, to sú ciele ,, priamej demokracie“ podľa výrokov ,,kulaka z Trnavy“ alebo ,,Vládcu“ nad ,,slovenským salašom“ ohlúpnutým národom. Čo je teda dôležité? Vedieť pravdu, vidieť pravdu, ale stále veriť klamstvám?

Prečo je na MHD zastávkach toľko ľudí, keď nie je povolené sa zhromažďovať ?

Ako zem prežije, keď ľudia strácajú právo ( chuť ?) myslieť ?

Blokovanie na FB alebo, aby nebolo nič v šedej zóne podľa , , Vládcu“ Igora Matoviča

Otázkou je, či svet dokáže uživiť také množstvo ľudí. Otázkou je dá sa ešte v dnešnej dobe veriť OSN, keď roky od svojho vzniku len klame a ubližuje národom?

Dnes je na svete 7,4 miliardy ľudí. Už v roku 2030 bude na svete 8,4 až 8,6 miliardy ľudí, v roku 2050 nás tu bude od 9,4 miliardy do 10 miliárd a v roku 2100 bude na Zemi žiť až okolo 12,5 miliardy ľudí,

 píše sa aj v správe OSN o Perspektívach svetovej populácie.

http://ekonomika.sme.sk/c/20275466/bude-nas-desat-miliard-preco-su-mylne-katastroficke-scenare.html?utm_source=domov.sme.sk&utm_medium=rozcestnik&utm_campaign=podpora-clankov,

Ak by svet, občania v každej krajine zamerali na základné ľudské práva a trvali na SLOBODE, svet by tento problém nemal. Dnes je plán celosvetovo riadiť a všetko zotročiť. Ale ak by sa slobodnou voľbou občan stal služobníkom občanovi, celý problém by sa vyriešil ,, šibnutím prútika“, lebo ak sa zvýši vzdelanostná úroveň obyvateľstva na svete, nielen tam, kde to OSN povolí, tak vzdelaní občania budú vedieť využiť svoju múdrosť na to, aby nikdy vojny neboli a žiadny problém, by na svete nebol.

 

Video:

Uverejnil používateľ Jozef Chlebík Nedeľa 12. júla 2020

Všetko zlo a zastrašovanie je len riedené najbohatšími a najchamtivejšími ľudmi na svete, ktorých je síce len hŕstka, ale vďaka tomu, že cez svoje zbrane ako je cirkev, média a moc peňazí, dokážu infikovať a školiť sebe podobných, len aby všetko mohli riadiť.

Toto sa dá odstrániť a veľmi rýchlo, len ľudia musia vedieť pochopiť základnú matematickú rovnicu. Čo je viacalebo 10 000 ?

„Nad ľudskou hlúposťou nezvíťazíme. Ale nikdy nesmieme prestať proti nej bojovať. “ Werich

video:

Uverejnil používateľ Jozef Chlebík Pondelok 17. februára 2020

Čoho je viac zla alebo dobra?

Poďme sa zabíjať, vyhráva ten, kto zostane!

Všade však vidí každý občan najskôr seba, potom svoju rodinu a na ostatných s prepáčením ,, zvysoka serie“ , lebo mu ide len o spoločenské postavenie.

Nikdy som sa nezaujímal o politiku, tak ako to väčšina občanov tvrdí. Za posledné tri roky som dal do pozorovania života okolo seba všetko úsilie a všetku energiu, aby som zistil ako občania rozmýšľajú, čo dokážu urobiť pre seba a svojich najbližších, ale aj čo dokážu urobiť pre svojich blížnych.

Podľa toho na akom spoločenskom stupni  sa občania nachádzajú, podľa toho sa aj správajú a podľa toho aj rozmýšľajú. Čím je človek chudobnejší, tak je láskavejší. Čím je vzdelanejší tak je hlúpejší. Čím má vyššie postavenie, tak je väčšia sviňa.

Všade však vidí každý občan najskôr seba, potom svoju rodinu a na ostatných s prepáčením ,, zvysoka serie“ , lebo mu ide len o spoločenské postavenie.

S takýmto národom sa nedá spolupracovať.  Preto často v zápale hnevu poviem, že najradšej by som vám všetkým vypálil kostoly!

Skrývať sa za cirkev a skrývať sa za vieru to sú dva odlišné svety. Ten čo ide do kostola, lebo je veriaci, ten má vieru v sebe. Ten čo ide do kostola, lebo sa skrýva za cirkev, ten nevie kto, či čo znamená Boh, ten pozná len KDH.

Preto aj medzi nami občanmi, ktorí chcú občanovi pomáhať a priniesť mu vytúžené poznanie a skutočný život, je plno egomaniakov, ktorí túžia len po vlastnom šťastí a uznaní a nie po blahu celého národa a láske k blížnemu.

Pozdravujem všetkých vodcov, ktorí čakajú na svojich vojakov.

Motto občana aktivistu, ktorého sa všetci boja : ,, Sme ako figúrky na šachovom poli. Čím menšiu hodnosť máte, tým viac znamenáme! „

                                                             Juraj Chlebík Brezina

http://www.tartaria.sk/hadanie-pravdy/dejiny/dava-rodove-zriadenie-slovanov

https://petersvec.blog.pravda.sk/2020/10/14/sis-s-praktikami-stb-inkvizicne-sudnictvo-uz-nam-uplne-hrabe-zobudme-sa-to-je-navrat-totality/https://www.extraplus.sk/clanok/americky-sluzobnikhttps://sk.wikipedia.org/wiki/Pavol_Deme%C5%A1

video:

Uverejnil používateľ Jozef Chlebík Piatok 11. septembra 2020

https://www.uvzsr.sk/

Pripravujeme pre Vás posledný článok s posledným videom.

Ako môžu platiť nariadenia neexistujúcej prezidentky, neexistujúceho parlamentu a neexistujúcej vlády? Ako vytvoriť na Slovensku platnú stranu z prisťahovalcov – migrantov, ktorí sú aj moslimovia a zaviesť nový štát, keď občanom nevonia snaha aktivistov s dôkazmi o neexistujúcej prezidentke, parlamente a vláde?

Pripravujeme aj knihu ,, Sama medzi nevidiacimi“ 1.diel Ako som začala vidieť

 

Vážení politici! Vás dokážu už len dve veci uspokojiť.

24.03.2024

Všetky možné hádky sa mediálne dozvedáme, ale to najdôležitejšie, ako konečne zabezpečiť a naplniť potreby občanov, nie! Kto má viac viny na svojich pleciach? Média alebo kandidáti? Vážení politici! Vás dokážu už len dve veci uspokojiť. A to buď, že to už máte za sebou alebo, ak na to ešte len čakáte! No a čo mám na mysli? Obnovenie trestu smrti ! , , Čierny [...]

Média ! Nebojte sa priznať svoje zločiny! Píšte o nich a všetko sa dá zmeniť a napraviť!

19.03.2024

Lož má krátke nohy! Dovtedy sa chodí s krčahom po vodu, kým sa nerozbije! Napokon, nie nadarmo sa vraví: Judikát Jtk 20/2010 – Poľahčujúca okolnosť (§ 36 písm. l/ Tr. zák.) – priznanie sa obvineného k spáchaniu trestného činu a úprimna ľútosť. ,, Priznanie a oľutovanie spáchania skutku sa považuje za poľahčujúcu okolnosť. Pred tým ako podáte trestné [...]

Bublinková väznica !

14.03.2024

Drahí príbuzní, deti, vnúčatá, kolegovia a priatelia! Blíži sa deň, keď uplynie päť rokov od vtedy, ako nás tu spoločne, aj keď oddelene uväznili. Síce na seba vidíme naľavo, napravo, hore, dole, vpredu aj vzadu, ale nemôžme sa rozprávať a počuť. Tak vám tento list v nedeľu prečítajú megafónom, ako každému, kto chce využiť možnosť eutanázie do päť rokov po [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.