Založ si blog

Potrebujeme reformu na odstránenie chudoby alebo , ,chudobných“?

Len tak som na rýchlo nazrel do predajne s kancelárskymi potrebami a spýtal sa predavačky ,, Máte prosím chemoprén?“. Ale tvrdé podmienky, ktoré na sebe teraz majú sa odzrkadlili v jej reakcií : ,, rúško!“.

Tak som nasadil rúško a vošiel do predajne. Téma sa na chvíľu otočila k politike. ,, dúfam, že ste toho hlupáka, čo každú chvíľu mení pravidlá na vymyslené nebezpečenstvo pandémie, nevolili? Mňa politika nezaujíma, ani voliť som nebola, všetci , čo tam sú, ale tí, čo tam prídu sú rovnakí “, odpovedala mi predavačka.

Téma 6.Medzinárodnej konferencie IOÚP, je ,, Mňa politika nezaujíma

Na Slovensku máme veľa ľudí nespokojných a hlavne lenivých, ktorí sú duchovne chudobní, ale aby sa od bezmocnej neprávosti, nespravodlivosti a nevedomosti mohli zrelaxovať, chodia aspoň do kostola.

Dnes ich chce ,, vládca“ obmedzovať aj v návštevách na bohoslužbách?

Za akú sumu nás predal , , kulak z Trnavy“?

. . . . . . . . . . . . . . okradli dôchodcov a občanov a chcú v tom pokračovať ďalej?

Video:

Uverejnil používateľ Jozef Chlebík Nedeľa 9. augusta 2020

Video:

Uverejnil používateľ Jozef Chlebík Sobota 25. júla 2020

Citujem názor verejnosti :

,,……………….novinárom na Slovensku ako takom na jeho občanoch vôbec nezáleží, oni totiž všetci svojich chlebodárcov majú za hranicami, takže taká potom vyzerá ich objektivita aj spravodajstvo.

A pamätám si veľmi dobre, keď Smer dával do parlamentu návrh, aby všetci sudcovia museli mať bezpečnostnú previerku najvyššieho stupňa, ako celá vtedajšia opozícia / dnes koalícia/ začala vyskakovať a brániť sa tomu a mali plné ústav porušovania demokratických princípov a podali dokonca podanie na ústavný sud a ten to zamietol, v ktorom poslancov zastupoval Lišpic.

To musí byť prvé, až sa dostane k moci nová vláda, aby zlikvidovali finančne médiá a mimovládky. Nedať im ani cent a kto prijme peniaze zo zahraničia, súdiť ho za vlastizradu presne ako v USA. Bez peňazí darmožráči neprežijú ani deň.“

Video:

https://www.mojevideo.sk/video/28746/vizia_pre_slovensko_alebo_vsetko_sa_da_ak_sa_chce.html

Oprava demokracie na Slovensku alebo prečo sú občania nespokojní?

Pán premiér, Igor Matovič, neskrývaj sa za rúško

Ako rýchlo naplniť potreby občanov EÚ, ale hlavne potreby slovenských občanov?

23.04.2024

Všetko sa dá, ak sa chce! https://slovensky-vecernik.sk/story/preco-by-sme-mali-donekonecna-pocuvat-o-strngani-klucov-v-roku-1989-ked-vsetko-ma-riesenie-a-da-sa-to-napravit , , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri! Len svoj názor . . . ! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich [...]

, , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri!

16.04.2024

Za čo môžeme ďakovať aj ich predchodcom! Investície kapitál a digitálna mena: Inštitút ochrany ústavných práv schváli výšku finančného kapitálu v podobe digitálnej meny na účet Úradu štátnej starostlivosti! Prevod z účtu Úradu štátnej starostlivosti sa posiela na účty starostom ( richtárom) a primátorom ( starostom) a z účtu Úradu štátnej [...]

Len svoj názor . . . !

14.04.2024

video: Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich europoslancov ? Nikdy nemargíroval,až na to doplatil Moje video pod názvom Juraj, ktoré bolo na youtube kanáli ,,Igor [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.