Založ si blog

Plno rečí o spravodlivosti , ale výsledok žiadny

Ako si rozumiete so zamestnávateľom, kolegom, susedom alebo s rodinou a vlastnými deťmi ? čo ste ochotní pre svoje známosti alebo dieťa urobiť? A čo ak zistíte, že nech robíte , čo koľvek, aj keď máte vysokoškolské vzdelanie a dokonca titul z práva, nemôžete nič? Nenahnevá vás to, že na iných miestach sú vďaka známostiam dosadení ľudia a zdá sa , že ničomu nerozumejú? Nie je to práve preto, že korupcia, známosti a rodinkárstvo potlačili prostredníctvom Nevedomosti a Chamtivosti Odbornosť bokom a svet , ktorý sa vám zdal tak pekný, je zrazu hnusný ? Toto je výsledok pochodov za slušné Slovensko alebo bezprávie občanov – voličov ,  začo môže  byrokracia a neodbornosť úradníkov!

tu je video :

https://youtu.be/ERo4DX2AptA

tu je video :

tu je vysvetlenie : https://www.projustice.sk/teoria-prava/pravo-na-odpor-a-pouzitie-nasilia

a tu video

Vyslali ľuďom jasný signál…

Uverejnil používateľ Maroš Hudák Streda 24. júna 2020

Kto zaučil policajtov o právach občanov ? Ak policajt nerešpektuje práva občanov a ignoruje Ústavu SR, ale trvá len na občianskych povinnostiach je to   ( odoberanie práv a nátlak na povinnosti je fašizmus, https://dennikn.sk/blog/858681/co-je-vlastne-fasizmus-a-preco-k-nemu-opat-smerujeme-ale-inym-sposobom/) nie príliš ochotne, avšak výkonne spolupracujúcimi s tradičnými elitami, opúšťa demokratické slobody pomocou násilia a bez akýchkoľvek etických alebo zákonných obmedzení usiluje o vnútornú očistu a vonkajšiu expanziu.

,,V každej krajine, v ktorej prišli k moci, teda každý fašizmus (režim) udržal kapitalistické hospodárstvo a potlačoval práva pracujúcich pre záujmy kapitálu, teda pre zvyšovanie miery zisku a vykorisťovania. Toto je ekonomická politika a charakteristika, ktorá všetky doteraz známe fašistické režimy a hnutia (napriek „socialistickým“ frakciám) spájala. Je to možno jediná, určite najdôležitejšia univerzálna praktická politika fašizmu. Ďalšie praktické politiky, ktoré väčšinu fašistických hnutí a režimov odvtedy až dodnes zjednocovalo, boli rôzne ekonomické a sociálne politiky (policies), ktoré rozdeľovali obyvateľstvo podľa iných než triednych hraníc s tým, aby zvýhodňovali jednu a znevýhodňovali druhú skupinu, teda etnikum, náboženstvo, „rasu“, národnosť, alebo iné identity. Máme tu po prvý krát masový štátny program odoberania ľudských a občianskych práv týmto skupinám a ekonomické znevýhodňovanie.

Či to boli Židia, Arabi, moslimovia, černosi, Turci, Slováci či Maďari, relevantný je len fakt tohto koncentrovaného reakčného útoku na určitú skupinu.

Účelom tejto politiky bola takmer vždy tvorba masovej podpory a kompenzácie pre reálnu triednu politiku, rovnako ako trieštenie pracujúcej triedy s úmyslom ešte lepšie dosiahnuť zvýšené vykorisťovanie. Toto je možno druhá najdôležitejšia praktická politika fašizmu a fašistických hnutí. Praktickou úlohou fašistického hnutia je teda po prvé dosiahnutie zničenia organizácií pracujúcej triedy a po druhé dosiahnutie masovej reakčnej politiky, ktorá má za cieľ špecifickú/é skupinu/y.

Podľa marxizmu sú práve tieto dve politiky, ktoré sú podradené cieľu zvyšovania vykorisťovania a miery zisku, „esenciou“ fašizmu. Násilie a diktatúra sú „len“ jednými z metód k dosiahnutiu týchto politík.“

Stovky mailov potvrdili , že občianska nespokojnosť na Slovensku stále pretrváva a sklamanie z volieb narastá!

Matovičova vláda uvažuje XV. diel. necháme ľudí povinne zaočkovať a skapať ?

. . . a práve preto, nie je vhodný čas na predčasné voľby !

Trestné činy najvyšších štátnych predstaviteľov na Slovensku a nikto nič nevidí ?

tu je video :

Premiér Igor Matovič a poslanci z OĽaNO po stretnutí s Borisom Kollárom o jeho diplomovej práci

Uverejnil používateľ Denník N Pondelok 29. júna 2020

Kabáty z ostudy pre Borisa a Petru – biľag pre „Rodinu“ aj vládnu koalíciu

1. diel Programové vyhlásenie Vlády podľa potrieb občanov

Keď sa z vrahov stávajú obete , treba robiť zmeny ( na svete) !

Napísali na sociálnej sieti 11. diel

Ako rýchlo naplniť potreby občanov EÚ, ale hlavne potreby slovenských občanov?

23.04.2024

Všetko sa dá, ak sa chce! https://slovensky-vecernik.sk/story/preco-by-sme-mali-donekonecna-pocuvat-o-strngani-klucov-v-roku-1989-ked-vsetko-ma-riesenie-a-da-sa-to-napravit , , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri! Len svoj názor . . . ! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich [...]

, , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri!

16.04.2024

Za čo môžeme ďakovať aj ich predchodcom! Investície kapitál a digitálna mena: Inštitút ochrany ústavných práv schváli výšku finančného kapitálu v podobe digitálnej meny na účet Úradu štátnej starostlivosti! Prevod z účtu Úradu štátnej starostlivosti sa posiela na účty starostom ( richtárom) a primátorom ( starostom) a z účtu Úradu štátnej [...]

Len svoj názor . . . !

14.04.2024

video: Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich europoslancov ? Nikdy nemargíroval,až na to doplatil Moje video pod názvom Juraj, ktoré bolo na youtube kanáli ,,Igor [...]

medveď

Odstrelom problémového medveďa v L. Mikuláši sa bude zaoberať enviropolícia

23.04.2024 12:55

Občianska iniciatíva My sme les spochybňuje, že pri Liptovskom Mikuláši došlo k usmrteniu správneho medveďa.

Pellegrini

Web ČTK napadli hackeri, vydali správy o zmarenom atentáte na Pellegriniho

23.04.2024 12:36, aktualizované: 13:08

Udalosťou sa zaoberá česká Bezpečnostná informačná služba a ďalšie úrady.

Russia Ukraine War Struggling Farmer

Zelenskyj umožňuje stíhať veľkých gaunerov. Ministra podozrievajú, že okradol štát o hektáre pôdy

23.04.2024 12:18

Skupina organizovaného zločinu na čele so šéfom vládneho agrorezortu podľa vyšetrovateľov ukradla pozemky v celkovej hodnote 6,85 milióna eur.

Súdna rada

Súdna rada je aktuálne v kompletnom zložení, budúce nominácie nebude komentovať

23.04.2024 12:01

Dvaja z aktuálnych členov súdnej rady, ktorých v minulosti zvolila do funkcie NR SR, však budú túto stredu vypočutí pred ústavnoprávnym výborom.