Založ si blog

Opatrovateľské agentúry pre seniorov v, , Novej“ spoločnosti.

Je Krčméry z odbornosťou v koncoch alebo nedokáže uplatniť odbornosť pri rokovaní s Matovičovou vládou ?

 

Krčméry bez rúška

Nikto nie je natoľko starý , aby nemal ešte dostatok energie na zmenu celej spoločnosti na Novú a lepšiu spoločnosť. Všetci , by si mali uvedomiť, že starnutím slabneme. Kedy potom napravíme to, čo nám stále vadí?

Dajte pokoj dôchodcom

V Novej spoločnosti, kde budú splnené do bodky všetky požiadavky občanov, sa senior bude mať dobre. Nebude zavadzať nikomu. Budú podmienky, ktoré vychovajú občanov a aj budúcich seniorov tak, že všetko, čo teraz každého trápi, nebude treba riešiť ( v hlavách ) 15-viac rokov, pred dožitím. Veď nie je to krása, mať život príchodom na starobný odpočinok alebo dôchodok, trochu bezstarostný?

Matovičova vláda uvažuje o téme IV. diel . . . . . Dôchodok , staroba, odpočinok , malo by sa to pomenovať , , šťastný život seniora”?

Ak ste si prečítali, ako to môže byť na dôchodku , ale aj kedy tam pôjdete, potom je treba ešte popísať o starostiach, ktoré najviac trápia seniorov. Ale veď to sú stále len peniaze a problémy s majetkom. Problémy s budúcimi dedičmi. To je zas v tomto článku.

Posledná vôľa zanikne a dedičstvo si budete musieť zaslúžiť !

Už sa len treba zamerať na najchúlostivejšie problémy. Niekto povie: ,, ale , čo keď nikoho nemám alebo sa rodina na mňa vykašle?“ ( či už má po mne dedičstvo alebo nie, napísané u notára – to ale je v článku o tom, že si ho musia zaslúžiť )

Ak niekto nemá dedičov, ale napriek tomu má pokolenie, treba sa bezbolestne , bez agresie a stresov, o človeka O VÁS POSTARAŤ !

A to je ten najväčší problém, ktorý , ak ste doteraz mysleli len na seba, nevideli.

Ide predsa o tých, čo sa majú O VÁS POSTARAŤ !

Človek musí mať také životné podmienky a dôstojný život, aby chodil do práce s radosťou. Či už pracuje v štátnom alebo v súkromnom opatrovateľskom sanatóriu. Ide teda o peniaze. Dnes sa čaká na takéto výhody a rieši sa to po známostiach. Aj keď sa tam senior konečne dostane, ( myslím už pokročilý vek, keď je naozaj nevládny alebo nesamostatný), väčšinou ho to stojí viac ako je jeho dôchodok. Ale k tomu automaticky pribudnú problémy. Dedičia ohŕňajú nosom, ak musia priplácať ( nestačí, že zdedili dom, byt, peniaze- berú to automaticky) . zamestnanci sanatória sú nedostatočne zaplatení alebo v obore aj nevyučení a do toho majú aj svoje pracovné alebo osobné problémy, a to sa odzrkadľuje j na prístupe k osobe , o ktorú sa treba postarať. O VÁS POSTARAŤ!

História – realita – budúcnosť XXV. diel . . . Matovičova vláda uvažuje ?

 

Matovičova vláda uvažuje o II. diel. . . . . . . ideme národu ukázať, ako sa môže mať, ak to chce!

No a aby to naozaj všetko fungovalo a postupne ( nie 20 rokov) sa všetko zrealizovalo, treba, aby každý občan narodený od roku 1941 až do roku 1971 sa prihlásil za člena a len chcel, aby jeho členstvo pomohlo toto riešiť, keď bude počúvať ako. Potom pri voľbách dá hlas práve politickej strane, v ktorej je členom a tak si zaistí : nielen svoju budúcnosť, ale aj morálnu nápravu dedičov.

Matovičova vláda uvažuje XIII. diel . . . . Ako vytvoriť vlastnú menu a zabezpečiť ekonomicky Slovensko bez zadlžovania?

Uverejnil používateľ Jozef Chlebík Sobota 18. januára 2020

Píšte žiadosti o členstvo na mail: ioup.riesenia@gmail.com , potom sa stretneme, a vašej aspoň päťčlennej skupine všetko vysvetlíme , a tak si spoločne napravíme dôstojný život, budúcnosť a všetko, čo nám mladá generácia vyčíta za obdobie našej mladosti a budovania demokracie na Slovensku! Dokážeme sa O VÁS POSTARAŤ!

Koronavirus v Domove sociálnych služieb Pezinok, kto za to môže, už vieme

Ako rýchlo naplniť potreby občanov EÚ, ale hlavne potreby slovenských občanov?

23.04.2024

Všetko sa dá, ak sa chce! https://slovensky-vecernik.sk/story/preco-by-sme-mali-donekonecna-pocuvat-o-strngani-klucov-v-roku-1989-ked-vsetko-ma-riesenie-a-da-sa-to-napravit , , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri! Len svoj názor . . . ! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich [...]

, , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri!

16.04.2024

Za čo môžeme ďakovať aj ich predchodcom! Investície kapitál a digitálna mena: Inštitút ochrany ústavných práv schváli výšku finančného kapitálu v podobe digitálnej meny na účet Úradu štátnej starostlivosti! Prevod z účtu Úradu štátnej starostlivosti sa posiela na účty starostom ( richtárom) a primátorom ( starostom) a z účtu Úradu štátnej [...]

Len svoj názor . . . !

14.04.2024

video: Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich europoslancov ? Nikdy nemargíroval,až na to doplatil Moje video pod názvom Juraj, ktoré bolo na youtube kanáli ,,Igor [...]

Dušan Lehotský, učiteľ, tréner atletiky

Vychoval viacerých majstrov ČSSR v atletike: Na školských pretekoch som len čumel. Keď to takto pôjde ďalej, v tridsiatke budú o barlách

29.04.2024 00:00

Dušan Lehotský v Levoči učil telocvik a viedol mladých športovcov 44 rokov.

Peniaze, euro, kufrík

Rakúski colníci našli na letisku vo Viedni v batožine 700-tisíc eur

28.04.2024 21:39

Rakúski colníci objavili 700 000 eur v hotovosti v batožine na letisku vo Viedni, ktorá patrila dvom bratrancom cestujúcim do Istanbulu.

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.