Založ si blog

Vrátia privatizéri polovicu privatizovaného majetku po hĺbkovom audite štátu alebo im štát vezme všetko?

Hoci pred voľbami všetci rozprávali akých odborníkov na všetko majú, skutočnosť je iná. Možno, ak by sa naozaj vláda a jej členovia v určitých rozhodnutiach zamysleli ako konajú, mohlo by sa napraviť to 30- ročné zlo.

Skutočnosť, že niekto chce niekoho zbaviť funkcie alebo pracovného miesta, len preto, že je niekde podpísaný na nejakej zmluve, nemusí byť ešte dôvod na vyhodenie. Treba sa zamyslieť nad tým, čo je v zmluve napísané o porušeniach alebo sankciách.

Ak hoc aký člen parlamentu pochopí, že inventarizáciou zmlúv na konkrétnych ministerstvách a rezortoch, sa môže dostať až ratifikovaným zmluvám, potom si možno uvedomí, že začína chápať aj zákon o retribúcií.

Ak sa podarí hoc akej vláde tento zákon pochopiť a po legislatívnej úprave v parlamente schváliť, potom sa nemusí obávať o svoje miesto a ľudia ju budú ,,nosiť na rukách“!
Bol spáchaný zločin proti ľudskosti, kto to bude riešiť a kedy­ ?
Poslanec dosadený občanmi , bymal trvať na okamžitom zrušení: Článku 7. ods. 2. Ústavy SR

Odôvodnenie : ak platia povinnosti a nerešpektujú sa práva , nečakajte nič ako odpor , využívajme čl. 32. ústavy SR právo na odpor, ak nerešpektujeme Ústavu SR, nie sme demokratický štát .V neslobodnej krajine neexistujú slobodné rozhodnutia .

Dôvod: predmetom referenda o vstupe do Európskej únie bolo odovzdanie zákonodarnej moci. Zákonodarná moc občanov sa nemôže zmeniť ani odovzdať.

37 ods. 2 Občianskeho zákonníka:
,, Právny úkon, ktorého predmetom je plnenie nemožné, je neplatný.“

,,Zborník IV . Neplatnosť právneho úkonu vyjadrená v § 37 Občianskeho zákonníka je absolútnou neplatnosťou od samého začiatku bez ohľadu na to , či sa niekto dôvodu neplatnosti dovolal, a je nerozhodné, či došlo k vydaniu súdneho rozhodnutia určujúceho, že právny úkon je neplatný.“

,,Zborník IV – Najvyšší súd ČSSR. Najvyšší súd ČSR a Najvyšší súd SSR o občianskom súdnom konaní a o konaní pred štátnym notárstvom (Zborník stanovísk, správ o rozhodovaní súdov a súdnych rozhodnutí najvyšších súdov ČSSR, ČSR a SSR (1970.1983). Vydal Najvyšší súd ČSSR.“

Moc a právomoc slovenských občanov je vzájomná.

Článok 2 odsek 1. Ústavy SR:

Ústavodarná a zákonodarná moc pochádza od občanov.

Príčina okupácie SR v súčasnosti: Článok 7 ods. 2 Ústavy SR: Ústavodarná a zákonodarná moc Európskych spoločenstiev a Európskej únie má prednosť pred mocou občanov Slovenskej republiky pred zákonmi Slovenskej republiky.

Štát existuje ústavodarnou a zákonodarnou mocou národa.

Právny zánik národa a štátu SR: Na základe hore uvedeného v súčasnosti u nás sudcovia, prokurátori, polícia, vojaci, exekútori, právničky, úradníci, politici a slovenskí zamestnanci parlamentu, vykonávajú právomoc cudzej ústavodarnej a zákonodarnej moci !!! Obrana vlasti je cťou a povinnosťou každého občana. Platí to aj pre ,,náš parlament a našu vládu“ ?

Ako sa všetci trasú po moci, ale. . .

Každý podnet nedokážeme spracovať do televíznej reportáže

 

( Na margo súčasnej spravodlivosti :
,, Prípad exposlankyne parlamentu ukazuje katastrofický scenár jednej súdnej kauzy, ktorá je už 8 rokov, stále príčinou nehospodárnosti súdneho konania a ďalším dôkazom, že sudcovský stav je devalvovaný na bezprávnu elitu.
Dňa 22.06.2023 o 9, 00 hod. na Mestskom súde Bratislava IV pokračuje prípad exposlankyne Národnej rady, ktorá ako prvá v Európskej únii poukázala na psychický teror na pracoviskách. A jej boj za právo neprestáva, lebo aj novinári sa tejto kauzy boja… viac prinesieme v spravodajstve na anzelma1234@blog pravda.sk “ od : Mária Ritomská )

Budúcnosť parlamentu po septembrových voľbách

Úrad pre reguláciu sieťových odvetví dokazuje, že pácha trestný čin

Digitálna mena – bude treba!

Menová reforma tak či tak príde

Návrat ku , , Korune“ kurzom 30, 126 alebo úplne od nuly a . . . . . . . . . . .

. . . . a je to tu

Povrchnosť pre vrchnosť

1. diel Programové vyhlásenie Vlády podľa potrieb občanov

Organizačná štruktúra , , Nového štátu“ podľa národného programu

5. bod . . Programové vyhlásenie Vlády podľa potrieb občanov

video:

Ešte šťastie, že všetko, čo Matovičova vláda prijíma, je neplatné

Kedy sa konečne klamlivé média zamerajú na to, že podvodník a klamár Matovič, Záborská a Budaj oklamali pri voľbách voličov? ? ?

Kto je skutočný „volič“ ?

Prečo, by každý občan Slovenska mal dostať, na platobný účet v slovenskej banke , odmenu 300. 000 euro ?

13.05.2024

Matovič nedokázal ani 500,- euro vyplatiť, nie to ešte sľúbené Fiat -ky darovať voličom! Lebo ak niečo, niekde obkukal,chýbal mu už len detail, a to prísť nato, ako to dosiahnuť! Každý občan Slovenska, by mal dostať, na platobný účet v slovenskej banke , odmenu 300.000 euro preto, aby si mohol z nej zaplatiť a zaobstarať tak vlastnú elektrickú energiu a nemusel platiť [...]

Šimečkov manuál na štátny prevrat ( Štát sme my všetci občania a voliči Slovenska)

10.05.2024

Správanie sa niektorých politikov v parlamente ( cca do 150 jedincov) je vždy možné napraviť, ale iba ak to občania voliči, teda národ vezme správne do vlastných rúk! Slúži nám na to Ústava Slovenska , ale môžeme tento stav zmeniť aj úplným zrušením systému,ktorý je nefunkčný, a to podľa pripravených reforiem IOUP , a to bez maidanu alebo krvavej revolúcie ! [...]

Vieme na Slovensku odmeňovať a trestať ?

08.05.2024

Tresty v USA: Najvyšší súd je najvyšší odvolávací súd (apelačný súd), avšak rieši len malý počet káuz. Každý sudca má svoj obvod, sudcovia sa môžu radiť medzi sebou. Najvyšší súd je posledná súdna odvolávacia inštancia ohľadne trestu smrti vo všetkých štátoch USA, v ktorých je tento trest prípustný. Trest smrti je súčasťou amerického právneho poriadku [...]

fico, žiga, danko, taraba

Zákon o FPU prešiel, aj keď nie je dohoda. Medzi Hlasom a SNS to iskrí: Danko chce koaličnú radu, Žiga napomenul Michelka

14.05.2024 19:15

Líder SNS Andrej Danko chce zvolať koaličnú radu o tom, ako bude koalícia fungovať po odchode Petra Pellegriniho. Je nespokojný, že nevie meno jeho nástupcu.

Polanski, Lewisová

Francúzsky súd oslobodil režiséra Polanského v kauze ohovárania

14.05.2024 17:54

Polanski sa podľa žalujúcej herečky dopustil ohovárania tým, že ju v roku 2019 v rozhovore pre médiá označil za klamárku, pretože ho v minulosti obvinila zo znásilnenia.

Kráľ na ťahu, relácia, ta3

Král na ťahu na ta3: V dueli sa stretnú zástupcovia Smeru a SaS

14.05.2024 17:38

V utorok 14. mája o 21.00 h bude ďalšia časť relácie Král na ťahu s Braňom Králom. Ostrú debatu si môžete pozrieť už večer na ta3.

polícia, zatknutie, zadržanie

Polícia zadržala muža medzinárodne hľadaného pre pokus o úmyselné zabitie

14.05.2024 17:37

Tzv. lovci lebiek vypátrali a zadržali medzinárodne hľadaného muža v spolupráci s nemeckou políciou.