Založ si blog

Budúcnosť parlamentu po septembrových voľbách

Nie! To je slovo k odporu alebo ku slobode! Národ rozhodne, kto získa dôveru, aby mohol národu pomáhať a ho nasmeroval na cestu dôstojného života! Ale ak vedia politici prikrášlene rozprávať pred voľbami o tom, že národ rozhodne, zabúdajú rozprávať aj o tom, že národ môže ( a v tomto prípade musí aj) kontrólovať!
Ktorá strana sľubuje pomoc občanom?
Takúto stranu si treba vziať do merku a skontrólovať ju ešte pred voľbami!
( príklad : Každá politická strana musí mať aktuálny výpis na MVSR k overeniu pre občana voliča údaje či spĺňa zákon 85/2005 – inak nemôže ísť k voľbám! A násladne občan môže informovať média, že ktorá osoba dala na MVSR takýto súhlas! Aspoň sa urýchli vyšetrovanie a nevidiacej políciíí a justícií sa pomôže lebo občan alebo občania – voliči im podhodí či podhodia aj vinníkov!)
Potom sa až zameriavať na jej sľuby! Ktorá strana tvrdí, že treba občanovi zaistiť živobytie? Má takáto strana v programe ako to chce dokázať?
Má tam, že zmení Zákonník práce a každý občan bude mať pevne stanovený príjem podľa vzdelanostnej úrovne a , že vnútorné nariadenia alebo vnútorné predpisy, nesmú byť nad Zákonníkom práce?
Má tam, že okamžite zavedú ( a hlavne ako to chce urobiť) NIE odvodovú daň pre banky, ale Daň z prevodu finančných aktivít a finančných prostriedkov?
Má tam, že každý člen ( účastník NRSR) parlamentu bude okamžite podliehať NBÚ a za svoju činnosť a prácu preberá 100%-tnú zodpovednosť a je, ak to nedodrží a poruší, okamžite zaistený, vyšetrovaný,súdený a trestaný do presne stanovenej doby ( a hlavne ako to chce urobiť) od zaistenia po uvalenia a výkonu podmienečného alebo nepodmienečného trestu?
Budúcnosť parlamentu po septembrových voľbách majú v rukách občania – voliči a média, ktoré nás budú riadne klamať a tvrdiť, kto sa s kým chce spájať, preto ,aby sme si nestihli urobiť kontrólu, tak pozóóóóóóóóór!

 

Každý podnet nedokážeme spracovať do televíznej reportáže

00

Ako sa všetci trasú po moci, ale. . .

Digitálna mena – bude treba!

Menová reforma tak či tak príde

Návrat ku , , Korune“ kurzom 30, 126 alebo úplne od nuly a . . . . . . . . . . .

. . . . a je to tu

Povrchnosť pre vrchnosť

1. diel Programové vyhlásenie Vlády podľa potrieb občanov

Organizačná štruktúra , , Nového štátu“ podľa národného programu

5. bod . . Programové vyhlásenie Vlády podľa potrieb občanov

video:

Ešte šťastie, že všetko, čo Matovičova vláda prijíma, je neplatné

Kedy sa konečne klamlivé média zamerajú na to, že podvodník a klamár Matovič, Záborská a Budaj oklamali pri voľbách voličov? ? ?

Kto je skutočný „volič“ ?

Ako rýchlo naplniť potreby občanov EÚ, ale hlavne potreby slovenských občanov?

23.04.2024

Všetko sa dá, ak sa chce! https://slovensky-vecernik.sk/story/preco-by-sme-mali-donekonecna-pocuvat-o-strngani-klucov-v-roku-1989-ked-vsetko-ma-riesenie-a-da-sa-to-napravit , , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri! Len svoj názor . . . ! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich [...]

, , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri!

16.04.2024

Za čo môžeme ďakovať aj ich predchodcom! Investície kapitál a digitálna mena: Inštitút ochrany ústavných práv schváli výšku finančného kapitálu v podobe digitálnej meny na účet Úradu štátnej starostlivosti! Prevod z účtu Úradu štátnej starostlivosti sa posiela na účty starostom ( richtárom) a primátorom ( starostom) a z účtu Úradu štátnej [...]

Len svoj názor . . . !

14.04.2024

video: Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich europoslancov ? Nikdy nemargíroval,až na to doplatil Moje video pod názvom Juraj, ktoré bolo na youtube kanáli ,,Igor [...]

mrož, ryba

Poľský turista dostal vysokú pokutu za to, že sa na Špicbergoch príliš priblížil k mrožovi

28.04.2024 07:24

Turista z Poľska pri návšteve nórskeho arktického súostrovia Špicberky dostal pokutu za to, že sa až veľmi priblížil k mrožovi.

Boroďanka, vojna na Ukrajine

ONLINE: Pokračujú tuhé boje o Očeretine. Ukrajina dúfa, že americká pomoc zvráti situáciu na fronte

28.04.2024 07:15

Ukrajina očakáva, že zahraničná vojenská pomoc vrátane munície a zbraní pomôže zvrátiť situáciu na frontoch v Bachmute a Avdijivke aj v iných oblastiach.

Izrael / Vojak / Armáda / Gaza /

Niektorí z rezortu diplomacie USA pochybujú o legálnom použití amerických zbraní Izraelom

28.04.2024 06:25

"Vážne znepokojenie z nedodržiavania" humanitárneho práva počas vojny v Pásme Gazy Izraelom vyjadrili štyri zložky rezortu americkej diplomacie.

Abrams, Ukrajina

Tankom Abrams sa na Ukrajine nedarí. Vyskúšajú ruskú korytnačiu taktiku?

28.04.2024 06:00

Ukrajina dostala od USA 31 tankov Abrams M1A1. O päť už prišla a ďalšie tri boli poškodené.