Založ si blog

Tento bod je dôležitý !

Prečo?

Nie je odvahou nastriekať na parlament nápis alebo urážať predstaviteľov štátu na mítingoch alebo v internetových reláciách, ale ani urážať v diskusií pod článkami blogérov. Ale! Dokázať nevďačnému , lenivému, nevedomému a zmanipulovanému národu stabilne ukazovať a obhajovať riešenia, aby sa slovenský národ konečne mohol mať dobre, ak to chce!

.Igor Matovič, počkaj, neutekaj.

Igor sa len letmo otočil a dvihol ruku na znak pozdravu.

Ahoj ponáhľam sa, mám robotu –  reagoval.

Márne som sa snažila ho zastaviť, rýchle kroky a už je na električkovom priecestí a rýchlo mizne v útrobách budovy ministerstva financií SR……

Igor Matovič: „. . . . ponáhľam sa, mám robotu. „

Video:

 

(https://www.youtube.com/watch?v=IsYsTccXt-0&t=198s )

Žiadny populistický politik, ani líder aktivistickej skupiny ( všetci sú zatiaľ rovnakí), ma neoslovil ( ak som im písal ani neodpovedal), že niečomu nerozumie, čo som doteraz napísal, ani nepotvrdil, že niečo potrebuje podrobnejšie vysvetliť. Myslím články s podrobnými postupmi a riešeniami. Je teda každému všetko jasné a zrozumiteľné?

Prečo si všetci myslíte, že ak sa na námestiach stretnete, že niečo vyriešite? Myslíte si, že ak ste spolu, máte väčšiu odvahu a nepriateľ sa zľakne? Ale to tak nie je!

Fico nepadol preto, že to chcel Matovič, ktorého ste si zvolili. To chceli mediálni zločinci, ktorí tvoria politiku ( a míľniky ), ktorú všetci odmietame, ale hlavne ratifikované podpísané zmluvy, kde aj v ,, Programe udržateľného rozvoja“ (Agenda 2030 pre udržateľný rozvoj ) je zmienka o tom, že systém treba udržať za akýchkoľvek podmienok ( alebo cenu).

Teda aj výmenou nových tvári v politike. Výmenou koalície za opozíciu. A ak to nebude fungovať, tak výmenou dočasných politikov a vlád za mimovládne politicky organizované mimovládne organizácie, a to len z jedného dôvodu! Aby sa korporácie mohli naďalej finančne nabaľovať, ľudia ochudobňovať a cesta k vyľudneniu svetového obyvateľstva , bola otvorená k dosiahnutiu svetovlády!

video:

 

(https://www.youtube.com/watch?v=VUbjZvGLG4M&t=79s )

Ako nazvať správne a odborne dnešné štátne zriadenie? Nad týmto, by sme sa všetci mali zamyslieť a akceptovať, že máme v štátnom manažmente len podvodne dosadených zločincov! Nikto z pozície strachu o svoju prácu a príjem nekoná! Všetci všetkému rozumejú a myslia si, že vytvoria niečo, čo im pomôže sa mať lepšie. NIE! Všetko je to o odvahe a tá všetkým zatiaľ chýba.

, , Čierny týždeň“ alebo už viete, prečo to má byť inak?

Čítali ste ten článok hore? Chcete poriadok, dôstojný život? Alebo chcete len kritizovať a štrajkovať a neustále robiť chyby?

video:

 

(https://www.youtube.com/watch?v=aCUrNItbBSQ&t=53s )

11. bod . . Programové vyhlásenie Vlády podľa potrieb občanov

Ako sme žili a žijeme, tak aj …

Trestné činy najvyšších štátnych predstaviteľov na Slovensku a nikto nič nevidí ?

Polícia by mala zabaviť „žrebovacie lístky“ z tej nezákonnej diskriminačnej očkovacej lotérie a následne ich bezodkladne zlikvidovať!

 

 

 

Kedy sa konečne klamlivé média zamerajú na to, že podvodník a klamár Matovič, Záborská a Budaj oklamali pri voľbách voličov? ? ?

 

Kto chce hľadá spôsob ( riešenia) a kto nechce hľadá dôvod ( výhovorku)

 

Systém , mi nedovoľuje odpovedať na komentáre, ale ak máte odvahu, mám aj mobil aj mailovú adresu verejne zviditeľnenú a som veľmi zmenený, čo sa týka mojej bývalej výbušnosti

(

https://blog.sme.sk/jurajchlebik/nezaradene/kopte-exekutorov-do-zadku    

lebo nemám rád hlupákov, provokatérov, nevedomcov) a dokážem veľmi trpezlivo celú zmenu na lepšiu budúcnosť vysvetliť – aj osobne!

Ako rýchlo naplniť potreby občanov EÚ, ale hlavne potreby slovenských občanov?

23.04.2024

Všetko sa dá, ak sa chce! https://slovensky-vecernik.sk/story/preco-by-sme-mali-donekonecna-pocuvat-o-strngani-klucov-v-roku-1989-ked-vsetko-ma-riesenie-a-da-sa-to-napravit , , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri! Len svoj názor . . . ! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich [...]

, , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri!

16.04.2024

Za čo môžeme ďakovať aj ich predchodcom! Investície kapitál a digitálna mena: Inštitút ochrany ústavných práv schváli výšku finančného kapitálu v podobe digitálnej meny na účet Úradu štátnej starostlivosti! Prevod z účtu Úradu štátnej starostlivosti sa posiela na účty starostom ( richtárom) a primátorom ( starostom) a z účtu Úradu štátnej [...]

Len svoj názor . . . !

14.04.2024

video: Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich europoslancov ? Nikdy nemargíroval,až na to doplatil Moje video pod názvom Juraj, ktoré bolo na youtube kanáli ,,Igor [...]

Demmin

Keď matky topili svoje deti. Hromadné samovraždy v nacistickom Nemecku

27.04.2024 12:00

Nacistická propaganda a strach z Červenej armády v apríli 1945 spôsobili, že v mestečku Demmin spáchalo samovraždu najmenej 900 ľudí.

vezuv

V okolí sopky Vezuv zaznamenali silnejšie zemetrasenie

27.04.2024 11:51

Oblasť okolo sopky Vesuv neďaleko juhotalianskej Neapola dnes ráno zasiahlo zemetrasenie o sile 3,9 stupňa.

Dvoch neplnoletých zasiahol prúd, vyliezli na odstavený vlak

27.04.2024 11:29

Dve neplnoleté osoby zasiahol na železničnej stanici v Malackách elektrický prúd. Stalo sa tak po tom, čo vyliezli na odstavený vlak.

škola, školák, žiak, hodina, vyučovanie, trieda

KVÍZ: Predveďte sa, akí ste slovenčinári. Nie je to tak zlé alebo také zlé?

27.04.2024 10:22

Kvíz rýchle preverí vaše znalosti slovenčiny. Ktorá z dvoch možností je správna?