Založ si blog

Tento bod je dôležitý !

Prečo?

Nie je odvahou nastriekať na parlament nápis alebo urážať predstaviteľov štátu na mítingoch alebo v internetových reláciách, ale ani urážať v diskusií pod článkami blogérov. Ale! Dokázať nevďačnému , lenivému, nevedomému a zmanipulovanému národu stabilne ukazovať a obhajovať riešenia, aby sa slovenský národ konečne mohol mať dobre, ak to chce!

.Igor Matovič, počkaj, neutekaj.

Igor sa len letmo otočil a dvihol ruku na znak pozdravu.

Ahoj ponáhľam sa, mám robotu –  reagoval.

Márne som sa snažila ho zastaviť, rýchle kroky a už je na električkovom priecestí a rýchlo mizne v útrobách budovy ministerstva financií SR……

Igor Matovič: „. . . . ponáhľam sa, mám robotu. „

Video:

 

(https://www.youtube.com/watch?v=IsYsTccXt-0&t=198s )

Žiadny populistický politik, ani líder aktivistickej skupiny ( všetci sú zatiaľ rovnakí), ma neoslovil ( ak som im písal ani neodpovedal), že niečomu nerozumie, čo som doteraz napísal, ani nepotvrdil, že niečo potrebuje podrobnejšie vysvetliť. Myslím články s podrobnými postupmi a riešeniami. Je teda každému všetko jasné a zrozumiteľné?

Prečo si všetci myslíte, že ak sa na námestiach stretnete, že niečo vyriešite? Myslíte si, že ak ste spolu, máte väčšiu odvahu a nepriateľ sa zľakne? Ale to tak nie je!

Fico nepadol preto, že to chcel Matovič, ktorého ste si zvolili. To chceli mediálni zločinci, ktorí tvoria politiku ( a míľniky ), ktorú všetci odmietame, ale hlavne ratifikované podpísané zmluvy, kde aj v ,, Programe udržateľného rozvoja“ (Agenda 2030 pre udržateľný rozvoj ) je zmienka o tom, že systém treba udržať za akýchkoľvek podmienok ( alebo cenu).

Teda aj výmenou nových tvári v politike. Výmenou koalície za opozíciu. A ak to nebude fungovať, tak výmenou dočasných politikov a vlád za mimovládne politicky organizované mimovládne organizácie, a to len z jedného dôvodu! Aby sa korporácie mohli naďalej finančne nabaľovať, ľudia ochudobňovať a cesta k vyľudneniu svetového obyvateľstva , bola otvorená k dosiahnutiu svetovlády!

video:

 

(https://www.youtube.com/watch?v=VUbjZvGLG4M&t=79s )

Ako nazvať správne a odborne dnešné štátne zriadenie? Nad týmto, by sme sa všetci mali zamyslieť a akceptovať, že máme v štátnom manažmente len podvodne dosadených zločincov! Nikto z pozície strachu o svoju prácu a príjem nekoná! Všetci všetkému rozumejú a myslia si, že vytvoria niečo, čo im pomôže sa mať lepšie. NIE! Všetko je to o odvahe a tá všetkým zatiaľ chýba.

, , Čierny týždeň“ alebo už viete, prečo to má byť inak?

Čítali ste ten článok hore? Chcete poriadok, dôstojný život? Alebo chcete len kritizovať a štrajkovať a neustále robiť chyby?

video:

 

(https://www.youtube.com/watch?v=aCUrNItbBSQ&t=53s )

11. bod . . Programové vyhlásenie Vlády podľa potrieb občanov

Ako sme žili a žijeme, tak aj …

Trestné činy najvyšších štátnych predstaviteľov na Slovensku a nikto nič nevidí ?

Polícia by mala zabaviť „žrebovacie lístky“ z tej nezákonnej diskriminačnej očkovacej lotérie a následne ich bezodkladne zlikvidovať!

 

 

 

Kedy sa konečne klamlivé média zamerajú na to, že podvodník a klamár Matovič, Záborská a Budaj oklamali pri voľbách voličov? ? ?

 

Kto chce hľadá spôsob ( riešenia) a kto nechce hľadá dôvod ( výhovorku)

 

Systém , mi nedovoľuje odpovedať na komentáre, ale ak máte odvahu, mám aj mobil aj mailovú adresu verejne zviditeľnenú a som veľmi zmenený, čo sa týka mojej bývalej výbušnosti

(

https://blog.sme.sk/jurajchlebik/nezaradene/kopte-exekutorov-do-zadku    

lebo nemám rád hlupákov, provokatérov, nevedomcov) a dokážem veľmi trpezlivo celú zmenu na lepšiu budúcnosť vysvetliť – aj osobne!

Vážení politici! Vás dokážu už len dve veci uspokojiť.

24.03.2024

Všetky možné hádky sa mediálne dozvedáme, ale to najdôležitejšie, ako konečne zabezpečiť a naplniť potreby občanov, nie! Kto má viac viny na svojich pleciach? Média alebo kandidáti? Vážení politici! Vás dokážu už len dve veci uspokojiť. A to buď, že to už máte za sebou alebo, ak na to ešte len čakáte! No a čo mám na mysli? Obnovenie trestu smrti ! , , Čierny [...]

Média ! Nebojte sa priznať svoje zločiny! Píšte o nich a všetko sa dá zmeniť a napraviť!

19.03.2024

Lož má krátke nohy! Dovtedy sa chodí s krčahom po vodu, kým sa nerozbije! Napokon, nie nadarmo sa vraví: Judikát Jtk 20/2010 – Poľahčujúca okolnosť (§ 36 písm. l/ Tr. zák.) – priznanie sa obvineného k spáchaniu trestného činu a úprimna ľútosť. ,, Priznanie a oľutovanie spáchania skutku sa považuje za poľahčujúcu okolnosť. Pred tým ako podáte trestné [...]

Bublinková väznica !

14.03.2024

Drahí príbuzní, deti, vnúčatá, kolegovia a priatelia! Blíži sa deň, keď uplynie päť rokov od vtedy, ako nás tu spoločne, aj keď oddelene uväznili. Síce na seba vidíme naľavo, napravo, hore, dole, vpredu aj vzadu, ale nemôžme sa rozprávať a počuť. Tak vám tento list v nedeľu prečítajú megafónom, ako každému, kto chce využiť možnosť eutanázie do päť rokov po [...]

Srbsko

Výbor Rady Európy podporil členstvo Kosova, Srbsko to odsúdilo

28.03.2024 13:10

Srbský šéf diplomacie označil rozhodnutie výboru PZ RE o podpore členstva Kosova za "škandalózne" a "hanebné".

čaputová

Čaputová: Členstvo v klube NATO nám poskytuje ochranu teraz aj do budúcna

28.03.2024 12:58

V piatok uplynie výročie 20. výročia vstupu Slovenska do Aliancie.

izrael, palestína, gaza

Izraelská armáda tvrdí, že v nemocnici v Gaze zabila 200 ozbrojencov Hamasu

28.03.2024 12:44

Pacienti z radov civilistov a zdravotnícky personál bol podľa armády kvôli bojom evakuovaný do iného krídla nemocnice.

olympiada rieka Seina v Parizi

Ukrajinci vyhrali symbolickú bitku o Paríž, ale chcú, aby Rusov potrestali najprísnejšie

28.03.2024 12:30

Kyjev nechce vidieť na letných hrách ani jedného Rusa. Moskva tvrdí, že Medzinárodný olympijský výbor skĺzol do suterénu rasizmu neonacizmu.