Založ si blog

Spojme sa a vyhráme všetci 9. diel

Vedeli ste , že Ing. Peter Pellegrini je iný?

 

LGBTI a , , po lopate“ kto s kým existuje ?

Ing. Peter Pellegrini (* 6. október 1975Banská Bystrica) je slovenský politik a v súčasnosti podpredseda Národnej rady SR.

V rokoch 2018 – 2020 bol predsedom vlády SR. Od 24. marca 2020 zastáva funkciu podpredsedu Národnej rady Slovenskej republiky.

Pôsobil na poste tajomníka ministerstva financií.

Prezident Andrej Kiska ho 3. júla 2014 vymenoval za ministra školstva, keď nahradil Dušana Čaploviča. 24. novembra 2014 bola medializovaná správa, že bude zvolený do funkcie predsedu parlamentu. Na poste ministra školstva ho nahradil Juraj Draxler. Po parlamentných voľbách v roku 2016 sa stal podpredsedom vlády pre investície a informatizáciu. 15. marca 2018 bol poverený prezidentom SR  Kiskom zostavením novej vlády potom, čo tretia vláda Roberta Fica podala demisiu v dôsledku politickej krízy po vražde investigatívneho novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice. Pellegrini prezidentovi predložil 79 podpisov poslancov, ktorí majú nový kabinet podporiť. 22. marca 2018 ho prezident vymenoval za predsedu vlády SR.

O tom, ktorý zákon je porušovaný, môže rozhodovať len dopredu určená osoba ?

Na tlačovej besede v júni 2020 v Banskej Bystrici oznámil, že rezignuje na post podpredsedu strany SMER-SD a v dohľadnej dobe stranu opustí. Načrtol tiež založenie novej strany, ktorá by podľa jeho slov mala byť sociálnodemokratická, odmietol však, že by bola liberálna. Stranu nazval HLAS – sociálna demokracia.

Akciu zberu podpisov pre novú stranu nazvali „Pelletón” (štart zberu podpisov pre stranu Hlas – Sociálna demokracia.). Podľa Pellegriniho chcú minimálne 10-tisíc podpisov vyzbierať najneskôr do 12. augusta, aby následne mohli stranu zaregistrovať. Medzi desiatkami podporovateľov na námestie v Banskej Bystrici prišiel aj primátor krajského mesta Ján Nosko s tým, že ide z jeho strany aktuálne len o podporu.

Trestné činy najvyšších štátnych predstaviteľov na Slovensku a nikto nič nevidí ?

11. bod . . Programové vyhlásenie Vlády podľa potrieb občanov

a čo poviete na toto video ?:

FARIZEJSTVO POSLANCA VONSA

FARIZEJSTVO POSLANCA VONSAOpäť sa púšťam na tenký ľad, priatelia, preto opätovne zdôrazním, že poctivých veriacich bez ohľadu na vierovyznanie mám v úcte, a čo mi vadí a čo kritizujem sú vyslovene fanatici a farizeji, ktorí okrem iného poškodzujú imidž veriacich ako celku.➡Nechcem sa preto pozastavovať nad tým, či je alebo nie je OK, keď poslanec venuje časť svojho skromného (ale zato nadpriemerne honorovaného) pracovného času pre štátnu inštitúciu praktizovaniu viery. Tento zvyk funguje v NR SR už roky a dozaista by aj nejeden pracujúci vo fabrike za pásom tiež privítal polhodinovú prestávku na pomodlenie sa.Viem sa preniesť aj cez to, keď dotyčný poslanec používa s guľometnou kadenciou slovo "Pane" namiesto interpunkčných znamienok. :D🔴FARIZEJSTVO AKO VYŠITÉČo mi však vadí je kolosálna dávka farizejstva, ktorú predvádza poslanec Vons z OĽaNO (a zďaleka nie prvý koaličný poslanec) pri otázke na Kollárovu diplomovku: Citovanie z Biblie, že to Boh dosadzuje kniežatá a nesúď, lebo budeš súdený.👉Ešte raz: poslanec strany, ktorá tu celú dekádu nerobí nič iné, len si uzurpuje pozíciu žalobcu, sudcu i kata, pri otázke na kauzu koaličného partnera len blažene zdvihne oči k nebesiam a jediné, čo z neho vypadne je: že vlastne Kollár je na svojom fleku, prosím pekne, z vôle Božej (úplný Kazisvět šestý – z Boží vůle král :D) a my, smrteľníci, by sme ho nemali súdiť. Vlastne máme držať hubu a krok, lebo všetko je zámer Boží. Čistý mentálny stredovek…👉No keby Boh existuje, tak v momente vezme najhrubšiu verziu Biblie a tomuto farizejovi ňou tresne takú šajbu po hlave, že by sa prepadol až do podzemného tunela spájajúceho parlament s hradom.🔴HOVIADKA BOŽIE PRIBÚDAJÚ AKO HUBY PO DAŽDINabudúce, keď sa tieto hoviadka božie budú rozdrapovať pri nejakej smeráckej kauze, tak by nezaškodilo im odvrknúť, že tak to chcel Boh. A nech nesúdia, aby neboli súdení. A to všetko s pobožným výrazom farára Otíka v tvári.Hovorím to nie preto, že by som chcel zľahčovať svinstvá predchádzajúcich vlád, ale preto, že by týmto hoviadkam božím z koalície nezaškodilo nastaviť zrkadlo. Možno vám to v tejto chvíli pripadá vtipné, alebo tragikomické. Lenže týchto hoviadok božích, ktoré deficit rozumu kompenzujú vierou a svoje primitívne pokrytectvo ospravedlňujú citovaním Biblie, navyše s dosahom na fungovanie štátu, je čoraz viac.(zdroj videa: Denník N)

Uverejnil používateľ Artur Bekmatov Pondelok 13. júla 2020

Spojme sa a vyhráme všetci 7. diel

Spojme sa a vyhráme všetci 8. diel

, , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri!

16.04.2024

Za čo môžeme ďakovať aj ich predchodcom! Investície kapitál a digitálna mena: Inštitút ochrany ústavných práv schváli výšku finančného kapitálu v podobe digitálnej meny na účet Úradu štátnej starostlivosti! Prevod z účtu Úradu štátnej starostlivosti sa posiela na účty starostom ( richtárom) a primátorom ( starostom) a z účtu Úradu štátnej [...]

Len svoj názor . . . !

14.04.2024

video: Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich europoslancov ? Nikdy nemargíroval,až na to doplatil Moje video pod názvom Juraj, ktoré bolo na youtube kanáli ,,Igor [...]

Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy!

11.04.2024

Pri referende o vstupe do európskej únie, si občania Slovenska mysleli, že sa budeme rovnať, a to hlavne platovo, ako v Nemecku! Ako ste si stačili všimnúť, digitalizácií sa nevyhneme, ale o všetkom môžeme rozhodovať my občania – voliči, a preto, by ste sa mali oboznámiť s našími reformami lebo inak naletíte na tie reformy, čo nám pripravili skorumpovaní politici [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.