Založ si blog

Nepotrebujeme hotovosť, keď máme vlastnú banku !

Politici a politické strany si robia už teraz volebnú kampaň a vytvárajú záujem o voličov, ktorí sa zhromažďujú na námestiach, aby vyjadrili nespokojnosť s vládou Matoviča. Média propagujú znova politiku, ktorá má dať šancu rozdelenej strane Smer. Korporácia zbroja proti starým ľuďom a mladí ľudia, ktorí zastupujú konzumnú spoločnosť fandia trendu a veria informáciám z médií.

tu je video:

katastrofa

Uverejnil používateľ Milan Sivák Pondelok 29. júna 2020

Dôchodcovia musia čeliť  proti konzumnej spoločnosti a nevedia zdravo posúdiť, kto chce pre nich dôstojný život a kto ich manipuluje. Občania, ktorí majú pred dôchodkom a ich vek je nežiaduci, sa stávajú na pracoviskách šikanovaní, týraní zo strany zamestnávateľov alebo mobbovaní od kolegov, ktorí si chránia príjem v zamestnaní. Pomohol by všetkým nový Úrad pre šikanovaných?

Ľudia rozhodli o . . . .

 

https://www.mobbing-bossing.eu/inpage/nazov/?fbclid=IwAR32Dc6mZ9FZUXZyUNMnUbOMjoiu5hiNZcAjc8qAeXyBYY5EuWzOI5K_gDM

 

Úrad pre šikanovaných , to je vznikajúca politická strana Únia Štátnej Starostlivosti, ktorá chce aj zmeniť systém na novú spoločnosť a zmeniť parlament na Úrad Štátnej Starostlivosti.

Plno rečí o spravodlivosti , ale výsledok žiadny

Organizačná štruktúra , , Nového štátu“ podľa národného programu

Uverejnil používateľ Jozef Chlebík Streda 24. júna 2020

Únia Štátnej Starostlivosti  má záujem o všetkých, ktorí chcú rokovať o potrebách občanov a riešeniach k náprave.

. . . bude nám sponzor Matovičova vláda?

Je mi ľúto slovenského národa ako trpí

Tu video 3-krát:

Uverejnil používateľ Jozef Chlebík Streda 24. júna 2020

Program Únie Štátnej Starostlivosti  je zameraný na vytvorenie vlastnej digitálnej meny, čím predbehneme plány EU, ale zrušíme dane a ponecháme len jednu daň z prevodu. Zároveň opustíme banky oligarchov a tak odstránime nastavením bodu 1. Z programu  Únie Štátnej Starostlivosti  zrušenie štátneho dlhu a všetkých dlhov , ktoré občania získali bezprávnym riadením politikov počas demokratického vývoja na Slovensku. Novovytvorená kontrola zaistí každému občanovi dôstojný život a prácu s veľmi dobrým platom. Týmto počinom sa štáty v okolí dozvedia o nami ponúkanej ekonomickej spolupráci a vytvorí sa konfederácia štátov, s ktorými môžeme obchodovať. Medzinárodný menový fond bude ohrozený , ale je možné, že vyradený a mocní bankári a korporácie poisťovní padnú ,,na hubu“. Už nikdy nebudú nikdy na Slovensku chýbať peniaze a rozvoj pôjde rýchlejšie.

Občania sa všetko môžu dozvedieť na konferencií v novembri, ktorú uskutoční Inštitút Ochrany Ústavných Práv.

Napríklad:

Bártrový obchod so Španielskom, ktorý môže pre Slovensko priniesť nový spôsob elektromagnetickej energie a zmodernizovať fabriky na ekologické, výmenou za 500 tisíc väzňov, ktorí rozkrádali Slovensko a pomáhali získať násilnou formou moc pre určitých politikov.

Čo nás čaká do konca roka 2020?

tu je video :

. . . a práve preto, nie je vhodný čas na predčasné voľby !

100 dní porušuje vláda zákon ?

Ako rýchlo naplniť potreby občanov EÚ, ale hlavne potreby slovenských občanov?

23.04.2024

Všetko sa dá, ak sa chce! https://slovensky-vecernik.sk/story/preco-by-sme-mali-donekonecna-pocuvat-o-strngani-klucov-v-roku-1989-ked-vsetko-ma-riesenie-a-da-sa-to-napravit , , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri! Len svoj názor . . . ! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich [...]

, , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri!

16.04.2024

Za čo môžeme ďakovať aj ich predchodcom! Investície kapitál a digitálna mena: Inštitút ochrany ústavných práv schváli výšku finančného kapitálu v podobe digitálnej meny na účet Úradu štátnej starostlivosti! Prevod z účtu Úradu štátnej starostlivosti sa posiela na účty starostom ( richtárom) a primátorom ( starostom) a z účtu Úradu štátnej [...]

Len svoj názor . . . !

14.04.2024

video: Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich europoslancov ? Nikdy nemargíroval,až na to doplatil Moje video pod názvom Juraj, ktoré bolo na youtube kanáli ,,Igor [...]

Rusko, Ukrajina, vojna, konflikt, Donbas

Omilostení zločinci páchajú v Rusku zverstvá. Brutálne vraždy a znásilnenia veteránov z frontu otriasli krajinou

24.04.2024 16:17

Bývalý vojak svoju obeť najskôr uškrtil a potom rozrezal jej telo na menšie časti, ktoré natlačil do dvojice kufrov. Ďalší brutálne zavraždil a znásilnil penzistku.

súdna rada výbor

Výbor odobril odvolanie členov súdnej rady, Mazák a Majerník to odmietajú

24.04.2024 15:20

Koaliční poslanci odvolávanie odôvodňujú stratou dôvery a pochybnosťami o svedomitom výkone právomocí členov.

medveď

V okolí obce Košická Belá sa vodičovi pred autom zjavil medveď

24.04.2024 14:52

Polícia vyzýva na ostražitosť a opatrnosť.

sneh, bratislava, sneženie

SHMÚ upozorňuje na sneženie na severnom Slovensku

24.04.2024 14:21

Meteorológovia vydali výstrahu prvého stupňa.