Založ si blog

Je mi ľúto slovenského národa ako trpí

Úrad Štátnej Starostlivosti príjme neobmedzený počet členov so slovenským Občianskym preukazom, aj prisťahovalcov s platným europasom.

Úrad Štátnej Starostlivosti ponúka príjem, prácu, dôchodky a plno benefitov na úrovni dôstojného života. Úrad Štátnej Starostlivosti príjme členov od 15 do 21 rokov, od 22 do 55 rokov a od 55 rokov a starších.

Všetko čo Úrad Štátnej Starostlivosti ponúka splní do 5 rokov, ale aj skôr, záleží od počtu zaregistrovaných členov. Úrad Štátnej Starostlivosti členské príspevky a ani vstupné príspevky neeviduje a nepožaduje.

Prihlášku si môžete stiahnuť na fb: https://www.facebook.com/jozef.chlebik.79  , kde sa prihlasujete pomocou registrácie do Únie Štátnej Starostlivosti, ktorú po vytlačení vypíšte a zašlite na adresu štatutára, ktorá je na podpisovom hárku na fb: https://www.facebook.com/jozef.chlebik.79 .

K registrácii priložte doklad od notára a overení podpisu. Pokiaľ registrovaným členom vyhovieme, riešime ich pracovnoprávne spory a poradenstvo zadarmo!

Ľudia rozhodli o . . . .

Organizačná štruktúra , , Nového štátu“ podľa národného programu

O tom, ktorý zákon je porušovaný, môže rozhodovať len dopredu určená osoba ?

tu je video :

CEZ POŠLAPANÉ ĽUDSKÉ OSUDY K SVOJÍM POLITICKÝM AMBÍCIAM-(

TUPELO V PRIAMOM PRENOSE!!!🤣🤣🤣TU PEKNE VIDÍME, ŽE TÍTO ĽUDIA SÚ SCHOPNÍ VYRÁBAŤ SENZÁCIE NA ÚKOR ĽUDSKÝCH OSUDOV, AJ TAM, KDE NIE SU.SMUTNÉ JE, ŽE NAKA ASISTOVALA…JDU BLEJT VELEBNOSTI!!!

Uverejnil používateľ Neverím falošným politikom Pondelok 15. júna 2020

názor občanov z fb.

Neverím falošným politikom

  1. júna o 9:06

,,TUPELO V PRIAMOM PRENOSE!!!🤣🤣🤣
TU PEKNE VIDÍME, ŽE TÍTO ĽUDIA SÚ SCHOPNÍ VYRÁBAŤ SENZÁCIE NA ÚKOR ĽUDSKÝCH OSUDOV, AJ TAM, KDE NIE SU.SMUTNÉ JE, ŽE NAKA ASISTOVALA…JDU BLEJT VELEBNOSTI!!!“

Je Remišová zlá bábka, zlá herečka, alebo zlá politická bábko-herečka?

Pani ministerka spravodlivosti, prečo si sudcovia ukladajú prípady obetí do šuflíka?

Pani poslankyňa Remišová, povedzte, kto je zodpovedný za zneužitie poslania matky

tu je video:

Budeme sa klaňať aj my?🤦‍♂️│Kulturblog

Budeme sa klaňať aj my?🤦‍♂️│ZDIEĽAJTEV USA pretrvávajú protesty. Okrem výtržností obrovského charakteru si belosi hromadne povedali, že sa svojim čiernym spoluobyvateľom budú klaňať a ospravedlňovať sa za svoje biele privilégia. 😓 Viac vo videu.Ukáž aj ty, že je úplne OK byť biely a kúp si náš odznak:https://www.obchod.kulturblog.sk/kategoria/doplnky/odznaky/odznak-je-ok-byt-biely/

Uverejnil používateľ Portál Kulturblog Štvrtok 11. júna 2020

 

 

Ako rýchlo naplniť potreby občanov EÚ, ale hlavne potreby slovenských občanov?

23.04.2024

Všetko sa dá, ak sa chce! https://slovensky-vecernik.sk/story/preco-by-sme-mali-donekonecna-pocuvat-o-strngani-klucov-v-roku-1989-ked-vsetko-ma-riesenie-a-da-sa-to-napravit , , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri! Len svoj názor . . . ! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich [...]

, , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri!

16.04.2024

Za čo môžeme ďakovať aj ich predchodcom! Investície kapitál a digitálna mena: Inštitút ochrany ústavných práv schváli výšku finančného kapitálu v podobe digitálnej meny na účet Úradu štátnej starostlivosti! Prevod z účtu Úradu štátnej starostlivosti sa posiela na účty starostom ( richtárom) a primátorom ( starostom) a z účtu Úradu štátnej [...]

Len svoj názor . . . !

14.04.2024

video: Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich europoslancov ? Nikdy nemargíroval,až na to doplatil Moje video pod názvom Juraj, ktoré bolo na youtube kanáli ,,Igor [...]

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.