Založ si blog

Poďme si pripraviť hlupákov, ktorých tam zvolíme na nasledujúce 4 roky do parlamentu

Kto sa doteraz zaoberá otázkou, či zoskupenie 4 politických subjektov vydrží celé volebné obdobie spolu. Pripomeňme si, ako je preukázané,  že všetci tam išli za vidinou zisku aj pri porušení § 6 ods 6 zákona č.85/2005 Z.z. o politických stranách a politických hnutiach podľa ktorého: Orgánmi strany sú najmä najvyšší, výkonný, rozhodcovský a revízny orgán. Každý orgán strany okrem štatutárneho orgánu musí mať najmenej troch členov, výkonný orgán strany musí mať najmenej deväť členov a najvyšší orgán strany musí mať najmenej 27 členov (3št.org.+ 3+3+3+9+27= 48 x počet zlepených strán, pokiaľ sa nedohodnú na spoločnom názve ).

 

https://tivi.cas.sk/video/1183267/igor-matovic-na-tajnom-stretnuti-program-nam-pise-pentak/?fbclid=IwAR2yqNXbzDCLijHnrXKyeOgdKuZ_g0TDez3dN9tYrPohTu4nW5UFIvkcK10

 

Trestné činy najvyšších štátnych predstaviteľov na Slovensku a nikto nič nevidí ?

Kedy sa konečne klamlivé média zamerajú na to, že podvodník a klamár Matovič, Záborská a Budaj oklamali pri voľbách voličov? ? ?

Podľa obsahu tohto paragrafu všetci spoločne spáchali podvod na svojich voličoch. V parlamente máme neplatne zvolené  politické subjekty. ( ako to, že MVSR dalo súhlas takýmto podvodným stranám, aby sa zúčastnili volieb do parlamentu, keď tak porušili ďalší zákon o voľbách do NRSR ? Preto sú všetky rozhodnutia neplatné !)

Ako sa brániť pred tyraniou a agresivitou?

video:

Uverejnil používateľ Jaroslav Kanis Piatok 29. mája 2020

Buďme optimisti! Nie však tí falošní, ale praví!

Alebo sa ideme naučiť , čo skutočne potrebujeme a čo chceme? Kto z nás presne vie, čo potrebuje a chce, ale si netrúfa stať sa poslancom parlamentu, nech napíše koho volil a prečo. Ak vieme zvoliť do parlamentu hlupákov, podnikateľov , lebo sú peknučkí na fotečkách a šikovní v podnikaní ( kradnú a nikto ich nepotrestá), stabilných politikov, lebo vedia rozprávať, ale pritom si všetci myslíme, že budú takí istí ako tí pred nimi, načo potom čítate články, ktoré našepkávajú , čo robiť a ako dosiahnuť to, po čom túžime??????????

https://slovensko.hnonline.sk/2154501-pellegrini-reaguje-na-aktualne-politicke-temy?utm_source=newsletter&utm_medium=denny_prehlad&fbclid=IwAR3n_ER1tPkV9NlIzJwscAQAo-debVwLSD3RlwFB1VhNCAkKO10nny8dJzw

Bezpodmienečne Psychotesty pre politikov

Neklam ľud kresťanský, premiér Igor Matovič

Tu je informácia pre odvážnych, zodpovedných, odborných, nespokojných, ale aj nevedomých občanov, ktorí chcú zmenu a chcú sa osobne na nej podieľať, ale sa aj nebojácne osobne stretnúť s autormi myšlienok.

Matovičova vláda uvažuje o retribučnom zákone ?

materiál ioup

ioup.riesenia@gmail.com , je to kontakt a cesta do Únie Štátnej Starostlivosti, kde My všetci rozhodujeme o slobodných voľbách ( ako na to, čo to je , kedy a ako je to reálne, ), o tom ako sa dá odstrániť dlh Slovenska, ako sa dá zrušiť dlh občanov, ako to, že sa to dá a nikto o tom nerozpráva, prečo nemôžeme mať väčšie platy, lepšie pracovné možnosti atď. ( Veď vieme, čo chceme alebo NIE?)

Od roku 2010 nebola otázka, na ktorú by sme nevedeli odpovedať a nikto nedokázal Program zmeniť alebo zdokonaliť.

fotomateriál autora a IOUP

https://www.extraplus.sk/clanok/banky-budu-ludi-ozobracovat-este-viac?fbclid=IwAR3_lQEUVBL9saQQkrwOpvBAyDGxuB1hMlfpxY9PF0e6AGgosT5aLL_cfe8

 

Najnespokojnejší , najstarší a najnevedomejší občania, by sa mali registrovať prví! Všetci, ktorí tvrdia, že ich politika nezaujíma, by sa mali zaregistrovať do Únie Štátnej Starostlivosti a bez toho, že by nič nerobili a boli len do počtu, sa postupne dozvedia, že práve to, čo chcú a potrebujú , je tu pre nich rozpracované a pripravené okamžite riešiť.

 

Keďže sú na Slovensku skoro všetky štandardné politické strany neplatné a porušujú naďalej zákon o politických stranách a zároveň aj porušujú zákon o voľbách a tak ich rozhodnutia nemajú  pre nás nádej na lepšiu budúcnosť!

 

https://www.facebook.com/jozef.chlebik.79

 

Je na nás občanoch, založiť politickú stranu, ktorá politiku odstráni a zameria sa na potreby občanov. Systém nedovolí normálne zmýšľajúcim občanom vytvoriť politickú stranu zbieraním podpisov, ale prostredníctvom nízkej životnej úrovne a médií, zabraňuje zviditeľňovať reálne myšlienky . Preto všetci členovia podpisy zbierať nemusia ak dosiahnu potrebný počet členov. ( 10.000 členov, je 10.000 podpisov) Takto sa postupne z každého mesta a obce na Slovensku dozviete ( v novembri na konferencií) všetky skutočné riešenia a spoločne napravíme , čo tu žiadne vlády nedokázali a nedokážu napraviť , ale to len preto, že nepovedia skutočnú pravdu občanom a nemajú vôľu skutočne občanom pomôcť lebo im ide len o mamonu.

video:

 

Uverejnil používateľ Jozef Chlebík Utorok 30. apríla 2019

fotomateriál autora a IOUP

U nás ani členské platiť nemusia a ak chcú, môžu dobrovoľne prispieť ľubovoľnou sumou.

video:

Uverejnil používateľ Jozef Chlebík Pondelok 27. mája 2019

Matovičoví voliči majú všetci po –

7. bod . . Programové vyhlásenie Vlády podľa potrieb občanov

………………………………………….Pokiaľ Európania zistia, že neomarxistickí extrémisti, ideologicky zaťažená neveľká menšina postihnutá túžbou po neobmedzenej politickej a ekonomickej moci pripravuje ich genocídu, môže vypuknúť revolúcia, ktorá bude mať prvky revolúcie francúzskej buržoáznej, ruskej proletárskej a zároveň aj národno-oslobodzovacieho boja. V nej bude eliminovaná moc globalistickej finančnej oligarchie, novodobej to aristokracie, neomarxistov a zrušené privilégiá Nového, neomarxistického (lumpen)proletariátu. Čím neskoršie vypukne, tým bude krvavejšia.
Aby revolúcia vypukla stačí, keď si Európania uvedomia, že samotná imigračná politika EÚ eliminuje všetky možné aj nemožné výhody vyplývajúce z členstva v nej. Zabrániť katastrofe sa dá len dvomi spôsobmi: Buď postaviť neomarxistickú totalitnú ideológiu v EÚ mimo zákon ako nacizmus a s jej protagonistami naložiť podľa ich zásluh, alebo dotiahnuť národno-oslobodzovací boj do konca a zbaviť sa koloniálnej nadvlády EÚ. Každý národ potom pôjde svojou vlastnou cestou a EÚ sa zaslúžene stane históriou.
Pavel Fendek
Inštitút národnej politiky
Bratislava
Slovenská republika…………Pavel-Fendek-Neomarxizmus-ako-ideológia-a-spoločensko-ekonomický-systém.pdf

video:

? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

 

https://www.infovojna.sk/article/slovaci-su-vaznami-igora-matovica

 

https://www.aktuality.sk/clanok/568007/talianska-mafia-na-slovensku-jej-chapadla-siahaju-aj-do-politiky/?fbclid=IwAR1Otay3UJmvjXBix_Nfx-N0ZHhi5tlf6L-CpKrEkA9wsohC7Y50KK4fkeo

Čo bolo a čo sa deje?

video:

Uverejnil používateľ Jozef Chlebík Štvrtok 29. augusta 2019

video:

Uverejnil používateľ Jozef Chlebík Utorok 6. augusta 2019

Čo sme zmeškali sa dá dosiahnuť po nových voľbách!

 

 

Sulíkov pyramídový podvod.

Z ničoho pochádza iba nič. §37 odst.2, Právny úkon, ktorého predmetom je plnenie nemožné je neplatný. 

Zborník IV. Neplatnosť právneho úkonu vyjadrená §37 Občianskeho zákonníka je absolútnou neplatnosťou od samého začiatku bez ohľadu na to, či sa niekto dôvodu neplatnosti odvolal a je nerozhodné, či došlo k vyjadreniu súdneho rozhodnutia určujúceho, že právny úkon nie ste, nemôžete vykonávať žiadne zlé skutky, preto ak aj niečo zlé vykonáte, nemôžete byť za to vôbec stíhaní, alebo súdení, lebo právnym zánikom štátu nie ste ani vy, nie je ani žiadna súdna platná moc, či iná inštitúcia, ktorá by na to mala právo. Tak že ste vlastne nič neurobili.Prečo sa tohto bojí systém – vlády a politici, justícia , ústavní sudcovia ?

video:

Občiansky tribunál šíri medzi občanov skutočnosti o najväčšom podvode v našej krajine na našom národe. ( vlády od 1.5.2004 sú vinné za to, že taja všetky skutočnosti o tom ako vám bez vášho vedomia odobrali všetky vaše práva a urobili z vás NIČ, toto sa stalo, keď do Ústavy SR vložili bez vášho vedomia článok 7.odst.2 – ktorý je v rozpore z článkom Ústavy SR)

REFERENDUM

Čl.93 odst.3 Predmetom referenda nemôžu byť základné práva a slobody, dane, odvody a štátny rozpočet.

Zabudli však na následky

ak by to ľudia pochopili, spoločne šírili, môže sa stať, že prídu o ,,korytá“, ale môže národ, ktorý vlastne právne zanikol a neexistuje, potrestať vinníkov, ktorí znehodnotili Ústavu SR a vlastný národ zapredali – DEFENESTRÁCIA? Veď im môže hroziť, že prídu aj o život!

defenestrácia, -ie žen. r. hist. vyhodenie z okna: pražská d. vyhodenie dvoch pánov z pražského miestodržiteľstva z hradného okna na začiatku tridsaťročnej vojny v r. 1618)

Ale ak právne nie sme, nemôžeme sa dočkať spravodlivosti na žiadnom súde, preto na naše životy siahajú:

a to vinou pasívnych a nevedomých občanov.

video:

Uverejnil používateľ Jaroslav Kanis Piatok 29. mája 2020

foto IOUP. Vladimír Mečiar a Vladimír Pilát, chcú aj oni zmeniť systém alebo jeden z nich ?

Vážení politici! Vás dokážu už len dve veci uspokojiť.

24.03.2024

Všetky možné hádky sa mediálne dozvedáme, ale to najdôležitejšie, ako konečne zabezpečiť a naplniť potreby občanov, nie! Kto má viac viny na svojich pleciach? Média alebo kandidáti? Vážení politici! Vás dokážu už len dve veci uspokojiť. A to buď, že to už máte za sebou alebo, ak na to ešte len čakáte! No a čo mám na mysli? Obnovenie trestu smrti ! , , Čierny [...]

Média ! Nebojte sa priznať svoje zločiny! Píšte o nich a všetko sa dá zmeniť a napraviť!

19.03.2024

Lož má krátke nohy! Dovtedy sa chodí s krčahom po vodu, kým sa nerozbije! Napokon, nie nadarmo sa vraví: Judikát Jtk 20/2010 – Poľahčujúca okolnosť (§ 36 písm. l/ Tr. zák.) – priznanie sa obvineného k spáchaniu trestného činu a úprimna ľútosť. ,, Priznanie a oľutovanie spáchania skutku sa považuje za poľahčujúcu okolnosť. Pred tým ako podáte trestné [...]

Bublinková väznica !

14.03.2024

Drahí príbuzní, deti, vnúčatá, kolegovia a priatelia! Blíži sa deň, keď uplynie päť rokov od vtedy, ako nás tu spoločne, aj keď oddelene uväznili. Síce na seba vidíme naľavo, napravo, hore, dole, vpredu aj vzadu, ale nemôžme sa rozprávať a počuť. Tak vám tento list v nedeľu prečítajú megafónom, ako každému, kto chce využiť možnosť eutanázie do päť rokov po [...]

Rusko Navaľnyj úmrtie

Biskup na Veľký piatok prirovnal zaobchádzanie s Navaľným k osudu Ježiša

29.03.2024 15:17

„Skončil až v neľudskom gulagu v polárnom ľade," povedal. Zvyšok sveta uvidí "jeho posolstvo slobody" vo večnosti, povedal biskup.

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Syrskyj: Rusi vypália šesťkrát viac munície. V Charkove sme mohli dosiahnuť viac

29.03.2024 14:16, aktualizované: 15:55

Ukrajinské obranné sily pozdĺž celej rozsiahlej frontovej línie podľa neho majú len minimum zbraní a munície.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10, aktualizované: 15:42

Evakuovať museli 50 ľudí.