Založ si blog

Obchodovanie s vrahmi a mafiou?

Túžba legálne kradnúť a konať zločin, je stále v ľuďoch, a preto treba zabrániť určitým predstaviteľom parlamentu a vlády, šíriť zlo a bezprávie. Ak si niekto želá páchať na občanoch zlo a vydierať ich , treba, aby občania pochopili, že sa to dá ukončiť na želanie práve takýchto ľudí. (v pokračovaní článku aj o Lučanskom)

Vydieranie občanov pokračuje, chceš – nechceš – musíš – pomoc – Blog.Pravda.sk

Uniklý dokument z nejmenované olomoucké nemocnice s pokyny pro kódování výkonů zdravotní péče v souvislosti s COVID-19 odhaluje, jak se v České republice vyrábí ta obrovská čísla pozitivních a hospitalizovaných pacientů, kvůli kterým prý kolabují nemocnice! – nejvic info (nejvic-info.cz)

video:

Ostaňme všetci úplne doma , ale úplne všetci , aby to malo ten správny efekt. Dopravcovia, obchodníci, predajcovia, sprostredkovatelia ostatných služieb. Stačí ak takto zotrváme doma tri dni. (pokračovanie dolu)

Prostriedky súdnej ochrany osobnostných práv pre ministra Sulíka a pre doktora Bukovského – zivot okolo nas – Blog.Pravda.sk

video:

 

O akej spravodlivosti to rozprávajú na MSSr ? – pomoc – Blog.Pravda.sk

Priatelia, aktivisti za občianske a ľudské práva, prosím venujte pozornosť nižšie uvedenému odkazu na závažné video českého ľudsko-právneho aktivistu Pavla Zitka, v ktorom analyzuje indície podozrenia z brutálnej vraždy spáchanej na generálovi Lučanskom v prešovskej väznici na objednávku, ktorej vykonávateľom mal byť odsúdený Mikuláš Černák prevezený za týmto účelom z väznice Leopoldov do väznice Prešov.

Prosím informujte o tom vašich priateľov a známych, aby sa zvýšil tlak verejnosti na vyšetrenie a objasnenie všetkých okolností tejto brutálnej vraždy. Slovenskí občania majú právo poznať nielen vrahov, ale aj objednávateľov tejto brutálnej vraždy pána policajného generála Lučanského!

Video:

alebo video:

INDICIE VRAZDY GENERALA LUCANSKEHO (lbry.tv)

GENERÁL MILAN LUČANSKÝ: DVA ROKY VO FUNKCII PREZIDENTA POLICAJNÉHO ZBORU

Video:

https://www.facebook.com//policiaslovakia/videos/268653324507456

 

Trestné činy najvyšších štátnych predstaviteľov na Slovensku a nikto nič nevidí ? – pomoc – Blog.Pravda.sk

Opozícia pomáha kryť zločiny koalície, ale do kedy? – pomoc – Blog.Pravda.sk

Kedy sa konečne klamlivé média zamerajú na to, že podvodník a klamár Matovič, Záborská a Budaj oklamali pri voľbách voličov? ? ? – pomoc – Blog.Pravda.sk

Ideme s dobou alebo – pomoc – Blog.Pravda.sk

Video:

, , Čierny týždeň“ alebo už viete, prečo to má byť inak? – pomoc – Blog.Pravda.sk

video:

Organizačná štruktúra , , Nového štátu“ podľa národného programu – pomoc – Blog.Pravda.sk

Video:

Vízia pre Slovensko alebo všetko sa dá, ak sa chce! – Mojevideo

Načo nám je Inštitút Ochrany Ústavných Práv? (ďalej len IOÚP) – pomoc – Blog.Pravda.sk

 

Toto ani Fico neprezradí!

 

                                           Inštitút ochrany ústavných práv,  Hlavná 50, 831 01 , Bratislava                                                                     

                                                      mariaritomska@stonline.skioup.riesenia@gmail.com

 

Č. j.: 67 – IOÚP – 2021

 

 

Ministerstvo vnútra Slovenskej republika

sekcia verejnej správy, odbor volieb, referenda a politických strán
Drieňová 22

826 86 Bratislava 29

 

 

Vec : Žiadosť

 

Inštitút ochrany ústavných práv Vám v zmysle článku II., bod 2 Stanov predložil dňa 02. 11. 2020 žiadosť Č. j.: 47 – IOÚP – 2020 o spoluprácu pri riešení zákona č. 85/2005 Z. z.  o  politických stranách a politických hnutiach. Nakoľko sme do dnešného dňa nedostali odpoveď, znovu sa obraciame na Vás a žiadame o nápravu nasledovných nedostatkov.

Podľa Výpisu z registra politických strán a politických hnutí bolo dňa 20. 11. 2019  zrušené politické hnutie Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti. Ako sme ďalej z Výpisu z registra politických strán a politických hnutí zistili, dňa 20. 11. 2019 vznikla nová politická strana s názvom: OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti (OĽANO), NOVA, Kresťanská únia (KÚ), ZMENA ZDOLA.  To znamená táto nová politická strana vznikla zlúčením štyroch politických strán  OBYČAJNÍ ĽUDIA a nezávislé osobnosti (OĽANO), NOVA, Kresťanská únia (KÚ), ZMENA ZDOLA.

 

Ďalej sme zistili, že na Ministerstve vnútra Slovenskej republiky vo Výpise z  registra politických strán a politických hnutí stále registrované  aj politické strany NOVA, Kresťanská únia (KÚ), ZMENA ZDOLA.

 

Napriek doteraz uvedenému tieto politické strany NOVA, Kresťanská únia (KÚ), ZMENA ZDOLA naďalej samostatne existujú a majú svoje webové stránky. https://krestanskaunia.sk/   http://www.zmenazdola.sk/kto-sme    https://www.nova.sk/

 

Ako vyplýva z ustanovenia § 15 ods. 4, prvá veta  zákona č. 85/2005 Z. z.  o politických stranách hnutiach, ak sa strana zrušuje zlúčením s inou stranou, návrh na výmaz strany                   z registra strán je povinný podať štatutárny orgán strany, ktorá sa zrušuje zlúčením. Je teda zrejmé, že tu došlo k porušeniu zákona č. 85/2005 Z. z.  o  politických stranách  a politických hnutiach.

Vzhľadom na uvedené porušenie zákona Vás žiadame, aby ste v súlade  so zákonom     č. 85/2005 Z. z.  o politických stranách a politických  hnutiach znovu vyzvali politické strany NOVA, Kresťanská únia (KÚ), ZMENA ZDOLA  o zaslanie návrhu na výmaz strany z registra strán ako aj ďalšie náležitosti podľa § 15 ods. 4 písm. a) a b) zákona č. 85/2005 Z. z. o politických stranách a politických hnutiach.

Zároveň z uvedeného vyplýva, že vznik a pôsobenie politického hnutia s názvom OĽaNO,  KÚ, ZMENA ZDOLA, NOVA v Národnej rade Slovenskej republiky nie je v súlade so zákonom č. 85/2005 Z. z.  o politických stranách a politických  hnutiach a všetky doteraz nimi vydané právne predpisy sú neplatné.

Za urýchlené vybavenie našej žiadosti Vám vopred ďakujeme.

S úctou

 

 

 

 

 

V Bratislave, dňa 12. 01. 2021                                                      JUDr. Mária Ritomská- štatutár

fotky IOUP 2x

 

Video:

Vedia štrajkovať občania voliči alebo si myslia , že ÁNO? – pomoc – Blog.Pravda.sk

Nedostatok zanikne, ale . . . . . . . . . . . . . .

01.05.2024

………………treba aj peňazokazcov a infláciu zlikvidovať a to sa dá, ak aj korupciu odstránime ! https://www.jurajkarpis.com/2016/11/19/016-trump-vypredal-dlhopisy-stat-je-najlepsi-penazokazec-zle-peniaze-dobry-zivot/ [...]

Zachráňme si úrodnú pôdu na Slovensku a nedovoľme ju zastavať!

29.04.2024

Stavať sa dá v mestách, kde sa nové a vysoké domy postavia na miestach, kde sa zbúrajú staré budovy! Slovenskí architekti , ktori stavali vysoké budovy v zahraničí. https://www.mojevideo.sk/video/3e0f2/chcete_sa_citit_ako_robotnici_ktori_stavali_mrakodrapy_navstivte_new_york.html Napríklad prvé mrakodrapy v Šanghaji v 20. rokoch projektoval jeden zo zaujímavých slovenských [...]

Ako rýchlo naplniť potreby občanov EÚ, ale hlavne potreby slovenských občanov?

23.04.2024

Všetko sa dá, ak sa chce! https://slovensky-vecernik.sk/story/preco-by-sme-mali-donekonecna-pocuvat-o-strngani-klucov-v-roku-1989-ked-vsetko-ma-riesenie-a-da-sa-to-napravit , , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri! Len svoj názor . . . ! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich [...]

Vrtuľník / Apache AH-64E /

Cvičenia NATO blízko ruských hraníc ukazujú, že Aliancia sa pripravuje na možný konflikt s Ruskom, tvrdí Kremeľ

04.05.2024 13:27

Vojenské cvičenia Steadfast Defender sú najrozsiahlejšie cvičenia NATO od manévrov Reforger z roku 1988 počas studenej vojny.

Milan Rastislav Štefánik

Politici si pripomínajú výročie úmrtia generála Štefánika. Mestá a obce organizujú pietne spomienky

04.05.2024 12:49

Milan Rastislav Štefánik zomrel 4. mája 1919 pri tragickej leteckej nehode pri pristávaní neďaleko Bratislavy.

Francúzsko / Police /

Prestrelka neďaleko Paríža si vyžiadala jedného mŕtveho a šesť zranených

04.05.2024 12:23

Malo ísť o vyrovnávanie si účtov v súvislosti s obchodovaním s drogami.

Michal Šimečka

Za predsedu PS snem zvolil opätovne Michala Šimečku

04.05.2024 11:14, aktualizované: 13:44

Podporu mu vyjadrilo 155 zo 161 hlasujúcich delegátov.