Založ si blog

Bublinková väznica !

Drahí príbuzní, deti, vnúčatá, kolegovia a priatelia! Blíži sa deň, keď uplynie päť rokov od vtedy, ako nás tu spoločne, aj keď oddelene uväznili. Síce na seba vidíme naľavo, napravo, hore, dole, vpredu aj vzadu, ale nemôžme sa rozprávať a počuť. Tak vám tento list v nedeľu prečítajú megafónom, ako každému, kto chce využiť možnosť eutanázie do päť rokov po uväznení.

Chcem vás požiadať, aby ste aj vy tak učinili, pretože je to lepšie, ako sa doživotne na seba pozerať pri vstavaní, lihaní, jedení, pri živočíšnej potrebe a cítiť sa ako v bublinkovéj fólií!

Uvedomil som si, že sme nečinili dobro a nemorálnym spôsobom sme okrádali poctivých ľudí!Uznávam, že nemôžeme ukradnutým spôsobom získaný majetok deliť alebo prepisovať na pokolenie, aby mohlo bezstarostne žiť. Veď preto sme tu všetci.

 

https://sk.wikipedia.org/wiki/Kup%C3%B3nov%C3%A1_privatiz%C3%A1cia

 

My nie sme cirkev alebo pápežská stolica. Tam žijú stáročia z majetkov a bohatstva, ktoré získali hriešnym spôsobom, ale : ,, Čo bolo, to bolo“! O tom sú plné knižnice, len si treba prečítať a správne to pochopiť!

Ani my sme nerátali s tým, že niekedy dajáki radikálni reformátori nastolia poriadok! Podarilo sa im to a odstránili korupciu, chamtivosť, mafie, zločiny, celý zaužívaný systém a režim, ktorý už nikto nikdy nedokáže vrátiť nazad! Zaviedli si okamžite novú spoločnosť , kde len pomyslenie na niečo zlé, je okamžite potrestané! A to len vďaka akémusi legislatívne upravenému zahrabanému ústavnemu článku v spoločenskej zmluve, ktorú naučili každého občana chápať a ovládať !

No kto kedy , by si pomyslel, že niekto z voličov, nad ktorými sa tak dobre vládlo, pochopia Ústavu Slovenskej republiky a všetko zamerajú vďaka retribúcií na službu národu, službu občana občanovi a vzájomnú ochranu medzi štátom a so štátom na život a na smrť?

 

„Daj nám, Bože, tri dary: smelosť, vyrovnanosť, rozum. Smelosť na to, aby sme zmenili veci, ktoré sa zmeniť dajú. Vyrovnanosť na to, aby sme sa dokázali zmieriť s tým, čo zmeniť nemožno. A rozum na to, aby sme medzi tými vecami dokázali rozlišovať.“— ( Reinhold Niebuhr americký bohoslovec 1892–1971, Zdroj: https://citaty.net/citaty-o-rozumuˇ)
Tak vám všetkým vravím zbohom. Mikuláš Dzurinda.

Aha aha už aj celé naše SDKU je tu a aj šimečkovcov doviedli!

Dzurindove deti a najnezodpovednejšia . . . .

Matovičova vláda uvažuje ako XXIV. diel . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Niccoló Machiavelli?

 

 

 

*Aby sa mohol naplniť volebný program akejkoľvek politickej strany, treba obnoviť zákon 33/1948 Zb. zo dňa 31. decembra 1948

https://www.slov-lex.sk/pravne-predpisy/SK/ZZ/1948/33/19480402.html, 33/1948 Zb.

Čl. II.

1
Na Slovensku sa obnovuje účinnosť nariadenia Slovenskej národnej rady zo dňa 31. decembra 1948, č. 33 Zb. n. SNR vo znení predpisov ho meniacich a doplňujúcich, o potrestanie fašistických zločincov, okupantov, zradcov a kolaborantov a o zriadení ľudového súdnictva (ďalej nariadenie o ľudovom súdnictve) s týmito zmenami a doplnkami: ( doplniť presné znenie významov fašista, zločinec, okupant, zradca a kolaborant)

 

a)

Konať hlavné pojednávanie o činoch trestných podľa nariadenia o ľudovom súdnictve a rozhodovať o návrhoch na obnovu trestného konania prislúcha výlučne ľudovému súdu.

b)

Ľudový súd súdi v trojčlenných senátoch, zložených z predsedu, ktorý je sudca z povolania, a z dvoch sudcov z ľudu.

c)

Ak skončilo predchádzajúce rozhodnutie rozsudkom, súdia v senátoch päťčlenných, zložených z predsedu, ktorý je sudca z povolania, a zo štyroch sudcov z ľudu.

d)( upraviť podľa vízie ÚŠS- minister ľudských práv, súdy len okresné a podliehajú Úradu štátnej starostlivosti, ktorá nahrádza NRSR)

Ľudové súdy sa zriaďujú v sídlach krajských súdov; ich prednostov, námestníkov a sudcov z povolania ustanovuje na návrh povereníka spravodlivosti minister spravodlivosti zo sudcov v činnej službe. Sudcov z ľudu menuje povereník spravodlivosti zo zoznamov, zostavených okresnými národnými výbormi (správnymi komisiami).

e)(verejných obžalobcov nahrádza referendum, ktoré je po každom verejnom pojednávaní – podľa vízie ÚŠS)

Verejných obžalobcov ľudových súdov menuje minister spravodlivosti na návrh povereníka spravodlivosti zo štátnych zástupcov, zo sudcov v činnej službe alebo z osôb zapísaných v zozname advokátov.

f)

O trestnom konaní platia ustanovenia Trestného poriadku (zák. č. XXXIII/1896) s tou odchýlkou, že sa proti rozhodnutia ľudových súdov nepripúšťa riadny opravný prostriedok.( podľa vízie ÚŠS – doživotie vinník a rodina alebo trest smrti vinník a 25 rokov- doživotie rodina)

2
Konanie pre činy trestné podľa nariadenia o ľudovom súdnictve, ktoré bolo pred nadobudnutím účinnosti tohto zákona právoplatne ukončené, možno na návrh verejného obžalobcu zaviesť alebo v ňom pokračovať aj bez podmienok a formálností obnovy.( podľa vízie ÚŠS- bez nároku na obnovu konania a amnestie)

3
Trest smrti uložený ľudovým súdom vykoná sa do dvoch hodín po vyhlásení rozsudku. Na výslovnú žiadosť odsúdeného môže byť lehota predĺžená o ďalšiu hodinu. Ak sa konalo konanie v neprítomnosti obžalovaného, vykoná sa trest smrti do 24 hodín po dopadnutí odsúdeného. Výkon trestu treba však na primeraný čas odložiť, ak to žiada verejný obžalobca z dôležitého verejného záujmu. (podľa vízie ÚŠS – v bode ,,e“)

Viac napovie video :

 

 

Nadchádzajúce udalosti budú nanajvýš závažné ( 2027 ) – radikálne reformy !

 

 

Čo prinesie pre Slovensko vlastný jackpot? 5. 000. 000. 000. 000. 000

 

 

 

Akcia na doručiteľa

 

 

 

Matovičova vláda uvažuje XIII. diel . . . . Ako vytvoriť vlastnú menu a zabezpečiť ekonomicky Slovensko bez zadlžovania?

 

 

 

Darujte na dobrú činnosť !
Inštitút ochrany ústavných práv : SK 8365 0000 0000 0020 560 144

Jediná opozícia, ktorú Slovensko potrebuje, sú občania = voliči !

 

 

Slovensko sa musí mať výborne a nie len dobre!

 

 

 

Do parlamentu si občania zvolili starých „mazákov“, ktorí ale pravdu nepovedia

 

 

 

Hrozby s novými názvami, ale so starou podstatou alebo Slovák sa naučí aj s vlkmi vyť.

 

 

 

Blogéri! Fero, pavolsokol, dfafrnok, milant, rojko, veget, zeleznik52 a ďalší…

 

 

Ak máme spoločný názor na to, že zákon platí pre každého, urobme to tak, že nás nikto nebude kritizovať !

 

 

 

Podporí minister poľnohospodárstva svojou účasťou štrajk poľnohospodárov a nájde finančné prostriedky na ich záchranu?

 

 

Organizačná štruktúra , , Nového štátu“ podľa národného programu

 

 

„Drahé poslankyne a drahí poslanci“ – hanbite sa!

 

Ako rýchlo naplniť potreby občanov EÚ, ale hlavne potreby slovenských občanov?

23.04.2024

Všetko sa dá, ak sa chce! https://slovensky-vecernik.sk/story/preco-by-sme-mali-donekonecna-pocuvat-o-strngani-klucov-v-roku-1989-ked-vsetko-ma-riesenie-a-da-sa-to-napravit , , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri! Len svoj názor . . . ! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich [...]

, , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri!

16.04.2024

Za čo môžeme ďakovať aj ich predchodcom! Investície kapitál a digitálna mena: Inštitút ochrany ústavných práv schváli výšku finančného kapitálu v podobe digitálnej meny na účet Úradu štátnej starostlivosti! Prevod z účtu Úradu štátnej starostlivosti sa posiela na účty starostom ( richtárom) a primátorom ( starostom) a z účtu Úradu štátnej [...]

Len svoj názor . . . !

14.04.2024

video: Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich europoslancov ? Nikdy nemargíroval,až na to doplatil Moje video pod názvom Juraj, ktoré bolo na youtube kanáli ,,Igor [...]

Dmitrij Peskov

Peskov: Neexistujú žiadne predpoklady pre mierové rokovania Ruska a Ukrajiny

27.04.2024 13:29

Špeciálna vojenská operácia, ako Rusko označuje vojnu na Ukrajine, bude pokračovať, pre mierové rokovania nie sú podľa Moskvy žiadne predpoklady.

Alexej Navaľnyj

WSJ: Putin zrejme nenariadil zabiť Navaľného, konštatovali americké tajné služby

27.04.2024 12:42

Americké tajné služby podľa nemenovaných predstaviteľov dospeli k záveru, že Putin pravdepodobne nenariadil, aby Navaľného vo februári zabili.

Demmin

Keď matky topili svoje deti. Hromadné samovraždy v nacistickom Nemecku

27.04.2024 12:00

Nacistická propaganda a strach z Červenej armády v apríli 1945 spôsobili, že v mestečku Demmin spáchalo samovraždu najmenej 900 ľudí.

vezuv

V okolí sopky Vezuv zaznamenali silnejšie zemetrasenie

27.04.2024 11:51

Oblasť okolo sopky Vesuv neďaleko juhotalianskej Neapola dnes ráno zasiahlo zemetrasenie o sile 3,9 stupňa.