Založ si blog

Miroslav Petre nevzdávajte sa, ešte nič nie je stratené!

Matovič oklamal ľudí pred voľbami do parlamentu a ľudia naleteli, lebo počuli od neho, že je zástanca priamej demokracie, hoci ani nevie, čo to vlastne priama demokracia je.

Igor Matovič: „Tú tetu som vytesnil z pamäti“

Kedy sa konečne klamlivé média zamerajú na to, že podvodník a klamár Matovič, Záborská a Budaj oklamali pri voľbách voličov? ? ?

video:

https://www.facebook.com/jozef.chlebik.79/videos/1973856999416713

Niet sa čo čudovať! Je to ako s reklamou na matrac do postele. Korporácie, ktoré potrebujú predať na Slovensku výrobky, vychádzajú z toho ako národ premýšľa, ale ako rýchlo zabúda.

Dnes vám v reklame povedia, že 80% občanov na Slovensku má problémy s chrbticou lebo spia na boku, ale zabúdajú, že pred niekoľkými rokmi tu mali všetci nakúpené kozmodisky a tie boli tak zázračné, že tie percentá by nesedeli na štatistiku.

Potom tu máme tak úžasnú demokraciu a zdravotníctvo, že už pri 1% ohrozenia občanov na zdraví sa tu konajú preventívne testy a ochrana každého občana. Potom ak by bol údaj o krivých chrbticiach správny, bol by to čas na ešte nebezpečnejšiu pandémiu ako je korona alebo Covid-19, pretože pokiaľ tu ešte nie je kapitál na robotizáciu, tak všetci, by už boli dávno na plnom invalidnom dôchodku a po operáciách.

Video:

 

video:

https://www.facebook.com/strazcapoznania.marioolahblog/videos/806467610132840

video:

https://www.facebook.com/messenger_media/?thread_id=100009219903049&attachment_id=846283819505568&message_id=mid.%24cAAAABsdb4pF8F65Z1V15mkKV-BTT

 

Alebo to so zdravotným stavom občanov s problémami na chrbticu je pravda a potom sa niet čudovať samotnému Sulíkovi, že chce urobiť reformy v sociálnej sfére a v zdravotníctve. Veď ak by to občanov masovo postihlo, kto bude na takýchto odkundesov pracovať?

https://slovensko.hnonline.sk/2249840-nie-sme-hrackarstvo-matovic-sulikovi-odporucil-aby-plan-ponukol-mongolsku?utm_source=news_denny_prehlad

Preto treba zrušiť socialistické opatrenia na ochranu občanov a ich zdravia a vytvoriť podmienky, nech si občan všetko uhrádza sám. Ideálne tak, že na nič nebude mať peniaze a nech sa len pekne zadlžuje, veď nevadí, že nepracuje, veď môžeme mu vziať strechu nad hlavou alebo orgány!

Sulíkov pyramídový podvod.

Kto sú skutoční poradcovia alebo riaditelia kancelárií najvyšších štátnych predstaviteľov?

O akej spravodlivosti to rozprávajú na MSSr ?

https://volajte112.blog.pravda.sk/2020/11/18/fico-s-kotlebom-zneuzili-medveckeho-a-fico-vyuzil-znamosti-z-policiou/

Videa na vysvetlenie k článkom, ktoré sú vložené v článkoch.

video:

video:

video:

video.

video:

video:

Bez nás nikdy systém nezmeníte a nikdy občan nepocíti, čo je to , , dôstojný život“ !

Nedobrovoľná dohoda medzi Ficom a Matovičom alebo kto druhému jamu kope. . . . .

Igor Matovič: „Tú tetu som vytesnil z pamäti“

 

, , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri!

16.04.2024

Za čo môžeme ďakovať aj ich predchodcom! Investície kapitál a digitálna mena: Inštitút ochrany ústavných práv schváli výšku finančného kapitálu v podobe digitálnej meny na účet Úradu štátnej starostlivosti! Prevod z účtu Úradu štátnej starostlivosti sa posiela na účty starostom ( richtárom) a primátorom ( starostom) a z účtu Úradu štátnej [...]

Len svoj názor . . . !

14.04.2024

video: Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich europoslancov ? Nikdy nemargíroval,až na to doplatil Moje video pod názvom Juraj, ktoré bolo na youtube kanáli ,,Igor [...]

Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy!

11.04.2024

Pri referende o vstupe do európskej únie, si občania Slovenska mysleli, že sa budeme rovnať, a to hlavne platovo, ako v Nemecku! Ako ste si stačili všimnúť, digitalizácií sa nevyhneme, ale o všetkom môžeme rozhodovať my občania – voliči, a preto, by ste sa mali oboznámiť s našími reformami lebo inak naletíte na tie reformy, čo nám pripravili skorumpovaní politici [...]

strategický bombardér Tu-22M3m pád ruského lietadla, vojna na Ukrajine

VIDEO: Zostrelili sme Rusom strategický nadzvukový bombardér, hlási Ukrajina. Moskva priznala stratu

19.04.2024 10:20

Podľa ukrajinskej vojenskej rozviedky (HUR) bol bombardér zostrelený v oblasti 300 kilometrov od Ukrajiny.

bytovka, Čadca

Bytovku z centra Čadce idú zrovnať so zemou. Kam pôjdu jej obyvatelia?

19.04.2024 10:03

Problémový dom chce zdemolovať vlastník, hoci tam stále žijú niekoľkí ľudia. Náhradné bývanie hľadajú ťažko, mesto sa im snaží pomôcť.

migranti na poľsko-bieloruskej hranici

VIDEO: Rebríky, palice, plyn, agresívni ľudia. Lukašenko znova zaplavuje Poliakov migrantmi

19.04.2024 10:00

Poľsko znovu čelí návalu cudzincov, ktorí sa z východného smeru usilujú preniknúť na jeho územie.

policia meranie rachlosti radar

Pezinská Baba nie je diaľnica. Vodič dvojnásobne prekročil rýchlosť, prišiel o „papiere“

19.04.2024 09:56

Vodič išiel na Pezinskej Babe rýchlosťou 137 kilometrov za hodinu.