Založ si blog

Spojme sa a vyhráme všetci 26. diel

Môžeme predbehnúť o 50 rokov myslenie všetkých politikov EU a zaistiť dôstojný život občanom. Možno si poviete, že je to utopia. Kto z vás túži po miliónoch? Kto z vás túži po bohatstve a majetku? Kto z vás túži po vojne na území, kde vyrastajú vaše deti ? Kto teda váha a neprizná sa , že nerozumie? Kto sa chce viac dozvedieť a opýtať alebo vzdelávať sa, aby sa vedel pýtať?

Problém občanov je strach, ale zároveň aj závisť. Ak vidíme my ako občania, okolo seba, že niekto neúmerne rýchlo bohatne a zároveň odhalené trestné činy daných boháčov sú neriešiteľné alebo ,, vždy sa z toho vyzujú“, dáva ľuďom pocit bezmocnosti a vnucuje im dojem strachu, ale zároveň aj závisť. Na Slovensku ľudia za 30 rokov ,,demokracie“ rozmýšľajú takto: ,, ak môže iný, chcem aj ja“! Ale môžem aj ja?

Práve preto je potrebné občanom vysvetliť, ako sa dajú všetci zločinci a ich zločinecké siete pochytať a pozatvárať do väzby, ale aj do 48 hodín odsúdiť a potom ešte súdiť jednotlivo za všetky napáchané trestné činy, o ktorých si mysleli, že im ich nikto nedokáže a že ich vplyv ich ochráni!

Už zatkli na základe zatykača pána Matoviča ?

video:

 

https://plus7dni.pluska.sk/kauzy/americki-milionari?fbclid=IwAR2NSu7ubu9MV-DgAwRvgZwhl3GBjQ_wDACScdLNiU7qV_bc0TP8Shaji-U

 

Mečiarov syn má v Spojených štátoch impérium s nehnuteľnosťami. Nitky vedú až k financovaniu Elektry

Spojme sa a vyhráme všetci 20. diel

video:

video:

Video:

video:

Pred uradom vlády

Uverejnil používateľ Igor Jurečka Streda 5. augusta 2020

video:

 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10219822325201987&id=1035589593&sfnsn=mo&d=n&vh=i

video:

prostá žena vie viac ako vyšetrované orgány ?

 

video: je úplne dole 

( Čo ak bol utajený svedok ,, režisérom“ celého prípadu s Kuciakom a premyslene vie , ako odpovedať, aby chránil ,,veľké ryby“ , ktoré obetujú slabších jedincov skorumpovaného systému ,,našej“ demokracie ? )

 

Práve preto je potrebné , aby voľby do parlamentu boli pre občanov o poctivosti a o odborných , čestných ľuďoch na kandidátke!

Pridáme video o tom ako sa to dá a ako ukázať občanom, aby bez pouličných tribúnových pokrikoch, sa zamerať na poctivú prípravu slobodných volieb.

K čomu je dobre sa stretávať na pódiách  a nechať sa manipulovať rôznymi heslami, ktoré chcú rečníci z tribún, aby ich národ pred tribúnov pokrikoval v davovom tóne? Kto je z vás tak poctivý, uvedomelý, že viete dopredu určiť cieľ takejto manipulačnej davovej psychózy?

Chcete potichučky legálne pozbierať poctivých občanov a stretnúť sa na tajnom stretnutí s ľuďmi, ktorí sa netaja a vedia zabezpečiť všetkým bezpečnú ochranu a poctivú zmenu degradovaného postkomunisticko – socialisticko -skorumpovaného demokratizovaného systému na Novú spoločnosť na slušnej, odbornej a poctivej úrovni na morálnych , ale prísnych základoch, ktoré sú s mocou ľudí a kontrolou ľudí, pre ľudí ?

Voľby do parlamentu 2020 bol konšpiračný podvod proti nespokojným občanom !

Video:

Uverejnil používateľ Jozef Chlebík Štvrtok 1. augusta 2019

A tu je to video, ktoré Vás aj vyzýva , pridajte sa a neseďte doma alebo po krčmách s mediálnymi informáciami , ktoré Vás manipulujú, ale staňte sa súčasťou potrebnej zmeny !!!!

Prečo Pavol Paška neprezradil . . .

(video: )

Uverejnil používateľ Jozef Chlebík Nedeľa 9. augusta 2020

 

ioup.riesenia@gmail.com

https://www.facebook.com/jozef.chlebik.79/

https://www.mobbing-bossing.eu/inpage/nazov/

 

https://cz24.news/byvaly-sudca-ustavneho-sudu-judr-jan-drgonec-povinnym-ockovanim-je-protiustavne-a-moze-niekomu-sposobit-skodu-na-cely-zivot/?fbclid=IwAR2qCH0B4w8Ntr84tJzJP3Y4jtjb6IYRbOxq2Lp3XOvdG-Lg-QdMIHkLLj8

Spojme sa a vyhráme všetci 22. diel

Spojme sa a vyhráme všetci 23. diel

Spojme sa a vyhráme všetci 25. diel

Kto z blogerov sa chce pridať ?

video:

 

tu je :

( Čo ak bol utajený svedok ,, režisérom“ celého prípadu s Kuciakom a premyslene vie , ako odpovedať, aby chránil ,,veľké ryby“ , ktoré obetujú slabších jedincov skorumpovaného systému ,,našej“ demokracie ? )

Vážení politici! Vás dokážu už len dve veci uspokojiť.

24.03.2024

Všetky možné hádky sa mediálne dozvedáme, ale to najdôležitejšie, ako konečne zabezpečiť a naplniť potreby občanov, nie! Kto má viac viny na svojich pleciach? Média alebo kandidáti? Vážení politici! Vás dokážu už len dve veci uspokojiť. A to buď, že to už máte za sebou alebo, ak na to ešte len čakáte! No a čo mám na mysli? Obnovenie trestu smrti ! , , Čierny [...]

Média ! Nebojte sa priznať svoje zločiny! Píšte o nich a všetko sa dá zmeniť a napraviť!

19.03.2024

Lož má krátke nohy! Dovtedy sa chodí s krčahom po vodu, kým sa nerozbije! Napokon, nie nadarmo sa vraví: Judikát Jtk 20/2010 – Poľahčujúca okolnosť (§ 36 písm. l/ Tr. zák.) – priznanie sa obvineného k spáchaniu trestného činu a úprimna ľútosť. ,, Priznanie a oľutovanie spáchania skutku sa považuje za poľahčujúcu okolnosť. Pred tým ako podáte trestné [...]

Bublinková väznica !

14.03.2024

Drahí príbuzní, deti, vnúčatá, kolegovia a priatelia! Blíži sa deň, keď uplynie päť rokov od vtedy, ako nás tu spoločne, aj keď oddelene uväznili. Síce na seba vidíme naľavo, napravo, hore, dole, vpredu aj vzadu, ale nemôžme sa rozprávať a počuť. Tak vám tento list v nedeľu prečítajú megafónom, ako každému, kto chce využiť možnosť eutanázie do päť rokov po [...]

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54, aktualizované: 13:58

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

forró, fico, galanta

Tlačila na Forróa vláda? Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len predseda, stretnutie s Korčokom zrušil svojvoľne

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.