Založ si blog

Ak sudca zamietne žalobu, to nie je riešenie, ale , , ochota“ sudcu, že sa mu vec riešiť nechce!

Žiaľ, stále vidíme veľa populizmu a mnoho dezinformácií, často vnášajú chaos do skúmania násilia na pracoviskách, a to len preto, lebo niekto si buduje kariéru a nevadí mu, že verejnú mienku zavádza na vedľajšiu koľaj.

A takto vyzerala aj prvá predvolebná diskusia s lídrami poltických strán. Problémy, samé problémy nám popísali,ale chýbali  riešenia.

Sulík nám hovorí populisticky: „súdy majú imunitu, súdnictvo je prehnité treba okamžite konať, je z čoho vyberať“.

Hlina chce zvýšiť kvalitu a efektivitu, aby nevládli „konskí kočiši“ako Harabín.

Matovič odkazuje na webovu stránku svojho hnutia a vraví: „program zverejníme začiatkom januára, predsa to najlepšie nakoniec. Považujem za chybu nášho tlačového odboru, ktoré dalo program na verejnosť, lebo  program sa finalizuje. A po volbách prídeme s reformou, lebo teraz sme tu ako baby na trhu“.

Truban hovorí, “ na našom programe pracuje skupina odborníkov“.

Kollar reaguje: „lídri politických strán nemôžu mať v malíčku zdravotníctvo, výstavbu diaľníc ….my hovoríme máme špičkových odborníkov…… súdy musia mať hmotnoprávnu zodpovednosť, dnes vam sudca urobí také škody …keď si sadneme tak s tým budeme vedeť robiť“.

Hlina reagueje: “ pripomína mi to papagája ..čoraz menej obsahovo….vyvedieme ich ako húsatká …ale  aj obsah je dôležitý“ Hlinu fascinuje, že kandidáti na poslancov nečítajú volebný program …. predsa nemôže kandidát povedať v januári sa to dozvieme, čo bude v programe.

Kollár reaguje na Hlinu : “ pán Hlina vy tu už 10 minut hovoríte o všetkom možnom len nie o programe.“

Matovič povedal, „……čo sme raz sľubili, to sme dodržali …dali sme najviac zákonov.. .spravodlivosť ludom nie hrať sa na mačku a myš ..poďme ešte pred voľbami urobit kompletný program je nás tu 6 strán toto Vám ľudia urobíme,…ale  od Hlinu som dostal mail, že teraz rokuje s Kiskom.“

Truban  „ja to vidím tak, že v poltike sa nič nenaplnilo, je veľmi veľa programov, ale problém je, ako to začať robiť reálne, ak by predsedovia stran išli do vlády., nevieme, čo po tých volbach budú robiť , program nám pripravovali odborníci“.

Sulik  hovorí „sudcovia rozhodujú od buka do buka, je to na politikoch, aby im to sekli“.

Kiska: orgán pre orgán“, ale nie pre občana.

Tak to by už stačilo. Je nad slnko jasnejšie, že mediálna popularita zatlačila do pozadia možnosti, napríklad  súdneho riešenia. Pani redaktorka akoby zabudla na jednu jedinú zásadnú otázku: Ako naplnili politické strany svoje volebné programy v tomto volebnom období (2016 – 2020)?

Snáď si na to občan,  a najmä volič, zamestnanec  odpovie aj sám.*

tu je video:

**Epidemiologička to povedala jasne: Rúška možno budeme nosiť doživotne.**Opatrenia, rúška, doživotný diktát, povinná vakcinácia… Kto platí túto bandu tupcov?

Uverejnil používateľ Jax Teller Sobota 20. júna 2020

tu je video na vysvetlenie :

Uverejnil používateľ Jozef Chlebík Nedeľa 21. júna 2020

Matovič vzal „spravodlivosť“ na Slovensku do vlastných rúk

Je mi ľúto slovenského národa ako trpí

Svoju neschopnosť skrýva minister financií za náboženskú vieru ?

Čo by mali riešiť Mičovský a Budaj ?

LGBTI a , , po lopate“ kto s kým existuje ?

*https://volajte112.blog.pravda.sk/2019/12/11/co-pise-judr-maria-ritomska-alebo-je-pravda-ze-ma-na-sebe-medialne-embargo/

tu je video:

Uverejnil používateľ Jozef Chlebík Pondelok 15. júna 2020

 

, , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri!

16.04.2024

Za čo môžeme ďakovať aj ich predchodcom! Investície kapitál a digitálna mena: Inštitút ochrany ústavných práv schváli výšku finančného kapitálu v podobe digitálnej meny na účet Úradu štátnej starostlivosti! Prevod z účtu Úradu štátnej starostlivosti sa posiela na účty starostom ( richtárom) a primátorom ( starostom) a z účtu Úradu štátnej [...]

Len svoj názor . . . !

14.04.2024

video: Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich europoslancov ? Nikdy nemargíroval,až na to doplatil Moje video pod názvom Juraj, ktoré bolo na youtube kanáli ,,Igor [...]

Bezúročný úver s ročným odkladom na začiatok splácania ! Arendy na domy, byty, pozemky a makroekonomické, sociálne, rodinné, vzdelanostné, politické reformy!

11.04.2024

Pri referende o vstupe do európskej únie, si občania Slovenska mysleli, že sa budeme rovnať, a to hlavne platovo, ako v Nemecku! Ako ste si stačili všimnúť, digitalizácií sa nevyhneme, ale o všetkom môžeme rozhodovať my občania – voliči, a preto, by ste sa mali oboznámiť s našími reformami lebo inak naletíte na tie reformy, čo nám pripravili skorumpovaní politici [...]

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

kravy

Kmeň vtáčej chrípky H5N1 detegovali aj v kravskom mlieku, upozornila WHO

19.04.2024 17:46

Nateraz nie je známe, ako dlho môže vírus v mlieku prežiť.

SR Požiar Osada Stropkov Situácia Mimoriadna POX

Polícia začala v súvislosti s požiarom v Stropkove trestné stíhanie

19.04.2024 17:17

Po požiari, ktorý zničil deväť obydlí, ostalo bez strechy nad hlavou 49 tamojších obyvateľov, z nich 29 detí.

Ukrajinskí vojaci ďakujú Slovákom za zbierku na muníciu

Zbierka na muníciu raketovo rastie, podporila ju i Čaputová. Ďakujeme, bratia Slováci, odkazujú ukrajinskí vojaci z frontu

19.04.2024 16:30, aktualizované: 17:35

Ciieľ bol najskôr vyzbierať jeden milión eur. Vzhľadom na obrovský ohlas a ochotu posielať peniaze obrancom, je zbierka bez finančného a časového limitu.