Založ si blog

Nový , , zábavný program“

Nemusíte sa prihlasovať a ani zúčastňovať castingu, v niektorej nezmyselnej televíznej relácií, kde Vás učia ako sa za pomoci intríg, falošnosti a podrazov, prepracujete až k finančnej odmene a pritom dáte celému národu pocit aký ste veľký víťaz. Svet si môže myslieť , čo všetko človek na Slovensku dokáže zradiť za peniaze. Potom sa ani nemôžeme čudovať, že podlí spôsob života ľudí priťahuje viac ako poctivosť, morálka a spravodlivosť.

 

Ak ste ešte nezabudli čítať , tu máte reality show, ktorá vám osvieži pamäť, ale vyhráte H….

Na konci sa možno nad sebou zamyslíte .

 

 

Ľuboš Blaha(20.6.2020)

,,Vladimír Putin už zase vyškolil západných ideológov ako malých chlapcov.

PUTIN TO DAL NA PÁNA

V americkom časopise National Interest prezident Putin uverejnil článok o druhej svetovej vojne, v ktorom odmieta prepisovanie histórie a útoky na Rusko.

Odstraňovanie sôch osloboditeľov je nekonečná sedlačina a človek nemusí byť volič Jednotného Ruska, aby to videl.

KEĎ SA ČLOVEK MUSÍ HANBIŤ ZA EURÓPSKY PARLAMENT

Keď v Bruseli a Štrasburgu prijímajú francúzski či belgickí poslanci pokrytecké rezolúcie, ako je Rusko zodpovedné za druhú svetovú vojnu, možno by si mohli spomenúť, že Francúzi sa vydržali Nemcom brániť ani nie dva mesiace a Belgičania ani nie tri týždne. Hlavne, že dnes kopú do iných. Hrdinovia.

Ja len, že Rusi bojovali roky a Hitlera porazili. Ak toto našim drahocenným európskym poslancom musí pripomínať Putin, potom zjavne nastala vážna chyba nielen vo vzdelaní, ale aj vo výchove.

DOSŤ BOLO PREPISOVANIA DEJÍN!

Americký ideologický aparát sa môže aj rozglejiť, ale Putin má vo svojom článku vo všetkom pravdu:

  1. Áno, najväčšiu zásluhu na porážke nacizmu mal Sovietsky zväz. Len dodám, že nebyť Stalingradu a Kursku, tak by bola Európa ešte dnes nacistická a Slovania by boli vyvraždení a zotročení, rovnako ako Židia.
  2. Áno, nikto si od Nemecka nevytrpel toľko, čo ruský národ a ja len dodám, že vo vojne umrelo vyše 32 miliónov Slovanov.
  3. Vyvražďovanie Slovanov nebola náhoda – nemeckí nacisti nás považovali za podradnú rasu, čo je odporný rasistický predsudok, ktorý sa v západných kultúrach neobjavil s Hitlerom, ale prežíval v nich od stredoveku a objavuje sa dodnes.
  4. ZSSR nenesie vinu za vypuknutie vojny – naopak, snahu o vojenské spojenectvo proti Hitlerovi, o ktoré sa Sovieti snažili, odmietli Briti, Francúzi aj Poliaci.
  5. Boli to práve Sovieti, ktorí ako jediní pomáhali v rokoch 1936-39 španielskym republikánom proti fašistom – veľkí západní demokrati sa len prizerali fašistickým vojnám a podobne ako Churchill s Mussolinim, s fašistami otvorene sympatizovali.
  6. Západné demokracie nesú za vypuknutie vojny priamu zodpovednosť, pretože v Mníchove zradili Česko-Slovensko – ďakujeme ruskému prezidentovi, že to pripomenul.
  7. Okupácia časti poľského územia bola v čase vojny taktickou vojenskou nevyhnutnosťou, vďaka ktorej ZSSR mohol neskôr Nemecko poraziť. Ak neveríte ruským historikom, prečítajte si britského profesora Roberta Servica a jeho životopis Stalina.
  8. Taktická dohoda Molotov-Ribbentrop umožnila Sovietom pripraviť sa na vojnu a napokon ju vyhrať – bez tohto manéveru by Nemci izolovaný ZSSR okamžite obsadili a zotročili.
  9. Sovietsky zväz prišiel vo vojne o 27 miliónov obyvateľov, z toho bolo 14 miliónov Rusov. Ja len, že narátať do takého obrovského čísla by vám trvalo viac než rok. A to sa bavíme o povraždených ľuďoch.
  10. Pri všetkej úcte, to nie je celkom to isté, ako prísť o necelého pol milióna ako Američania. Pri takejto obete je vrcholne necitlivé, ak niekto kope do Ruska a tvári sa, že Rusi to nechajú tak.

RUSKÉMU NÁRODU PATRÍ ÚCTA A VĎAKA!

Ruský národ je hrdinský národ. Žiaden iný národ sa vo vojne proti fašistom neobetoval tak, ako Rusi a preto je našou morálnou povinnosťou im za to ďakovať a chrániť dejiny pred falšovaním a prepisovaním.

Prosím, vysvetľujte to svojim deťom – toto nie je o tom, či sa vám páči Putin alebo nie. Toto je o elementárnej slušnosti a úcte k pravde. Tí ľudia, čo za nás umierali, si to zaslúžia.

ĎAKUJEME!“

tu je video :

Uverejnil používateľ Jozef Chlebík Pondelok 15. júna 2020

Čo by mali riešiť Mičovský a Budaj ?

Organizačná štruktúra , , Nového štátu“ podľa národného programu

Vari nám odbornosť unikla z pamäte nášho slovenského národa  

Vážení politici! Vás dokážu už len dve veci uspokojiť.

24.03.2024

Všetky možné hádky sa mediálne dozvedáme, ale to najdôležitejšie, ako konečne zabezpečiť a naplniť potreby občanov, nie! Kto má viac viny na svojich pleciach? Média alebo kandidáti? Vážení politici! Vás dokážu už len dve veci uspokojiť. A to buď, že to už máte za sebou alebo, ak na to ešte len čakáte! No a čo mám na mysli? Obnovenie trestu smrti ! , , Čierny [...]

Média ! Nebojte sa priznať svoje zločiny! Píšte o nich a všetko sa dá zmeniť a napraviť!

19.03.2024

Lož má krátke nohy! Dovtedy sa chodí s krčahom po vodu, kým sa nerozbije! Napokon, nie nadarmo sa vraví: Judikát Jtk 20/2010 – Poľahčujúca okolnosť (§ 36 písm. l/ Tr. zák.) – priznanie sa obvineného k spáchaniu trestného činu a úprimna ľútosť. ,, Priznanie a oľutovanie spáchania skutku sa považuje za poľahčujúcu okolnosť. Pred tým ako podáte trestné [...]

Bublinková väznica !

14.03.2024

Drahí príbuzní, deti, vnúčatá, kolegovia a priatelia! Blíži sa deň, keď uplynie päť rokov od vtedy, ako nás tu spoločne, aj keď oddelene uväznili. Síce na seba vidíme naľavo, napravo, hore, dole, vpredu aj vzadu, ale nemôžme sa rozprávať a počuť. Tak vám tento list v nedeľu prečítajú megafónom, ako každému, kto chce využiť možnosť eutanázie do päť rokov po [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.