Založ si blog

Ľudia rozhodli o . . . .

Chcete sa k nám pridať ? Vieme napraviť akýkoľvek dlh Slovenska a zabezpečiť každému občanovi žijúcemu na Slovensku aj dôstojný život! Tak neváhajte a poďte s nami okamžite spoločne riešiť tento problém.  Na demokratickom rozkrádaní sa už pre určité skupiny ľudí zaistil majetok 1000 miliard a toľko sa aj rozkradlo. Chcete čakať ? A na čo ?

tu je video :

Milan Mazurek – Matovič slúži bankám a miliardárom

BANKY NA KRÍZE ROZPRÁVKOVO ZAROBIA! IBA VĎAKA MATOVIČOVI!Igor Matovič len minulý týždeň slávnostne odprezentoval "prevratnú" dohodu s bankami, ktorým vlastne odpustil bankový odvod, výmenou za prísľub väčších investícií do Slovenskej ekonomiky. Bankový odvod v hodnote približne 300 miliónov eur tak neposilní štátny rozpočet, ale ostane nenažratým bankárom na nové jachty a ostrovy.Zhrňme si, v akom stave sú banky pôsobiace na Slovensku a ako "doplácajú" na krízu:- Len v minulom roku dosiahli neuveriteľných 643 miliónov eur čistého zisku,- Vláda im darovala úžasnú možnosť zarobiť ešte viac vďaka úrokom, ktoré si účtujú aj za mesiace odložených splátok,- Následne vláda umožnila ľuďom, ktorým zakázala podnikať, vziať si tzv. "zvýhodnený" úver v komerčných bankách, ktorým za tieto úvery ručí štátnym rozpočtom,- Banky zásadne navýšili poplatky za bežné služby (a určite ich neznížia),- Vláda oficiálne žiadala ľudí, aby platili kartami miesto hotovosti, čím bankám navýšila ich príjmy z každej tejto platby,- Matovič im odpustil bankový odvod, a teda im ostane približne o 300 miliónov eur viac.Zhrnuté a podčiarknuté… Táto kríza je pre banky ako ušitá a naša servilná vláda ich necháva zodrať z ľudí kožu a váľať sa v rozprávkovom bohatstve, zatiaľ čo ľuďom dáva doslova smiešnu "pomoc".

Uverejnil používateľ Milan Mazurek – poslanec NR SR Štvrtok 11. júna 2020

Poslanec Milan Mazurek rozpráva pekne, ale tiež nepovie všetko a občanom voličom ,, narovinu“. Prečo ? https://ives.minv.sk/rez/registre/pages/detailps.aspx?id=153101

 

Kedy sa konečne klamlivé média zamerajú na to, že podvodník a klamár Matovič, Záborská a Budaj oklamali pri voľbách voličov? ? ?

Koľko rokov bola pani poslankyňa Záborská europoslankyňou ,  čo tam pre Slovensko dokázala? Toľké roky stále ta istá téma a nakoniec stačilo , aby išla na koberec Matovičovi a zmenila názor ?

Poslankyňa Anna Záborská sa stala spolupáchateľkou zla

tu je video :

Uverejnil používateľ Jozef Chlebík Pondelok 15. júna 2020

Násilne umlčované pravdy

? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

Matovičova vláda uvažuje o retribučnom zákone ?

Ani vedci nie sú imúnni voči konšpiračným teóriám.

Ako sú platné rozhodnutia premiéra Igora Matoviča

A takto to dopadne, keď vo vláde chýbajú odborníci!

tu je video :

Nedostatok zanikne, ale . . . . . . . . . . . . . .

01.05.2024

………………treba aj peňazokazcov a infláciu zlikvidovať a to sa dá, ak aj korupciu odstránime ! https://www.jurajkarpis.com/2016/11/19/016-trump-vypredal-dlhopisy-stat-je-najlepsi-penazokazec-zle-peniaze-dobry-zivot/ [...]

Zachráňme si úrodnú pôdu na Slovensku a nedovoľme ju zastavať!

29.04.2024

Stavať sa dá v mestách, kde sa nové a vysoké domy postavia na miestach, kde sa zbúrajú staré budovy! Slovenskí architekti , ktori stavali vysoké budovy v zahraničí. https://www.mojevideo.sk/video/3e0f2/chcete_sa_citit_ako_robotnici_ktori_stavali_mrakodrapy_navstivte_new_york.html Napríklad prvé mrakodrapy v Šanghaji v 20. rokoch projektoval jeden zo zaujímavých slovenských [...]

Ako rýchlo naplniť potreby občanov EÚ, ale hlavne potreby slovenských občanov?

23.04.2024

Všetko sa dá, ak sa chce! https://slovensky-vecernik.sk/story/preco-by-sme-mali-donekonecna-pocuvat-o-strngani-klucov-v-roku-1989-ked-vsetko-ma-riesenie-a-da-sa-to-napravit , , Zleteli orly z Tatry“ a otočili sa bruchom nahor, keď videli kto nás dolu kántri! Len svoj názor . . . ! Kauza (ex)poslankyne sa dostane na volebnú kampaň našich [...]

Germany Nazi Villa

Vilu šéfa Hitlerovej propagandy ponúkajú zadarmo. Ak sa nenájde záujemca, buldozéry ju zrovnajú so zemou

04.05.2024 19:00

V honosnej vile pri jazere Joseph Goebbels pracoval, oddychoval a aj sa zabával s milenkami. Prečo je niekdajšia luxusná nehnuteľnosť už dlhé roky neobývaná?

Počasie / Dáždnik / Dážď /

SHMÚ vydal výstrahu pred búrkami s krúpami v troch okresoch

04.05.2024 18:48

Búrky môžu byť spojené s prudkým lejakom s intenzitou 20 až 30 milimetrov zrážok počas 30 minút. Nárazy vetra môžu dosahovať 65 až 85 kilometrov za hodinu.

Matthias Ecke

Skupina útočníkov napadla a zranila europoslanca SPD Eckeho. Museli ho operovať

04.05.2024 17:39

Krajinskí predsedovia SPD uviedli, že útok je varovným signálom pre všetkých v Nemecku a známkou toho, že stúpenci krajnej pravice sú už celkom bez zábran.

Irán / Vojnová loď /

Iránska vojenská loď Šahíd Mahdaví prekročila prvýkrát rovník

04.05.2024 17:28

Je to údajne prvýkrát, čo Irán vyslal loď svojho námorníctva na takúto diaľkovú misiu.